Şimdi Ara

genetik saç dökülmesi olan biri ne yapmalı ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam günde ne kadar dökülüyor bide kaç yaşında başladı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karolinax

    Hocam günde ne kadar dökülüyor bide kaç yaşında başladı ?
    çok hocam saymıyorum , 16-17 yaşlarında başladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Annalise

    erkek tipi saç dökülmesinde finasteride ve minoksidil dışındaki ürünler vakit, para ve emek kaybıdır. RU-58841 gibi Türkiye'de bulmanız zor olan ve pahalı antiandrojenleri dahil etmiyorum zaten RU kullanan çoğu insan finasteride'e ek olarak kullanır.
    çok geç olmadan finasteride'e başlamak en mantıklısıdır fakat doktora danış, kimse benim sorumluluğumda değil.
    ayrıca konuda birisi testosterone bloklayan ilaç demiş. finasteride testosterone değil testosteronu DHT'ye çeviren 5 alfa reductase enzimini engeller. bu yüzden 5 alfa reductase inhibitorü deniyor zaten.
    minoksidil olmasa bile çok geç olmadan finasteride kullanmaya başlarsan dökülmeyi durdurabilir ya da yavaşlatabilirsin. geç kalırsan yok olan kökleri geri getiremezsin.
    ingilizcen varsa araştırmaları incele plasebolar çıkartılınca yan etki %2 kadar düşük bir orana sahip. %2'nin de finasterideden mi kaynaklandığı belli değil.

    ayrıca ergenlik dönemini tamamlamadıysan kesinlikle finasteride, dutasteride gibi 5 alfa reductase inhibitorü kullanmamalısın.

    ek: saç ekiminden sonra minoksidil istemeseler bile mutlaka finasteride kullanmanı isteyeceklerdir. saçlarını kaybedene kadar beklemenin bir anlamı yok.
    Finasteride tehlikeli bir ilaç, riski de %2 değil bence, çok daha fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

    Finasteride tehlikeli bir ilaç, riski de %2 değil bence, çok daha fazla.

    Alıntıları Göster
    hocam hem saç ektirecek hem finas kullanacaksam ne anladım ben bu saç ekiminden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

    hocam hem saç ektirecek hem finas kullanacaksam ne anladım ben bu saç ekiminden

    Alıntıları Göster
    Öyle tabii hocam. İlaç kullansan bile sürekli bir kullanım yapman gerekiyor ki dökülmesin, yoksa bıraktığın an devam eder. Yani pisliği halının altına süpürmek gibi bir şey, sonucu ertelemek kısaca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde dökülüyor siyaha boyadım daha sık görünüyor. Eşeğe döndük o ayrı.

    Sık görünmesini istiyorsan boyayabilirsin fark ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük kısmının dökülmesini bekleyip saç protezi taktırabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaçlar daha çok döküyor diyorlar doğru mu
  • Kesinlikle doktorun verildiği hormon ilacını kullanmayarak kadına dönüşmemeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimyongun

    Büyük kısmının dökülmesini bekleyip saç protezi taktırabilir.
    ekim neden önermiyorsunuz hocam
  • Çözümü ilaçlarda arama.Genetik saç dökülmesini durduramazsın diyenlerede aldırış etme.Boştan yere canını sıkarsın.Ben sana güzel bir formül söyliyim.Eminim ki burdakilerin çoğu denememiştir.Eğer saçın tamamen dazlak diye tabir ettiğimiz açıklıkta değilse bunu durdurmanın yolu var.Hakiki soğuk sıkım zeytin yağının içerisine bir tutam sarımsak atıyorsun (250ml şişe baz alınaraktan) bunu 1 hafta beklet.Eğer vaktin yoksa sarımsak yağı al aktardan.Bu karışımı haftada 3 kere saçının diblerine sür.Bone varsa tak etkisi artar.Saçında 4 saat beklettikten sonra şampuanla yıka.Burdaki şampuanda önemli.Saçına iyi gelen tellerini kurutmayan elektriklendirmeyen ve dökmeyen şampuan gerekli.Ben 3DMen dökülme karşıtı kullanıyorum bayağı memnunum.Şampuanı saçında 1-2 dakika beklet öyle yıka.Yağı sürmediğin zamanlar bekletme.Şampuanı diplere masaj yapma o emer zaten.Başka hiçbirşey deneme dökülme durana kadar.Sonrasında başka yağların karışımı var onu kullanıcaksın.Şampuanına 10 damla çam tarebenti atabilirsin.Sakın ola minoxildir finansteridmidir adı ne haltsa nede bioxcin felan kullan.Bak hepsi kimyasal ürünler.Sadece saça değil vücudada zararlı.Kurtuluş doğada ve baharatçılarda bana pmden ulaşabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtüöz

    Çözümü ilaçlarda arama.Genetik saç dökülmesini durduramazsın diyenlerede aldırış etme.Boştan yere canını sıkarsın.Ben sana güzel bir formül söyliyim.Eminim ki burdakilerin çoğu denememiştir.Eğer saçın tamamen dazlak diye tabir ettiğimiz açıklıkta değilse bunu durdurmanın yolu var.Hakiki soğuk sıkım zeytin yağının içerisine bir tutam sarımsak atıyorsun (250ml şişe baz alınaraktan) bunu 1 hafta beklet.Eğer vaktin yoksa sarımsak yağı al aktardan.Bu karışımı haftada 3 kere saçının diblerine sür.Bone varsa tak etkisi artar.Saçında 4 saat beklettikten sonra şampuanla yıka.Burdaki şampuanda önemli.Saçına iyi gelen tellerini kurutmayan elektriklendirmeyen ve dökmeyen şampuan gerekli.Ben 3DMen dökülme karşıtı kullanıyorum bayağı memnunum.Şampuanı saçında 1-2 dakika beklet öyle yıka.Yağı sürmediğin zamanlar bekletme.Şampuanı diplere masaj yapma o emer zaten.Başka hiçbirşey deneme dökülme durana kadar.Sonrasında başka yağların karışımı var onu kullanıcaksın.Şampuanına 10 damla çam tarebenti atabilirsin.Sakın ola minoxildir finansteridmidir adı ne haltsa nede bioxcin felan kullan.Bak hepsi kimyasal ürünler.Sadece saça değil vücudada zararlı.Kurtuluş doğada ve baharatçılarda bana pmden ulaşabilirsin.
    hocam sarımsakla yağla olsa dünyada kel kalmazdı diyorlar
  • O kadar ugrastim tek care sac ekimi. Üstelik düşündüğün kadar zor degil. En zor kisimlarini soyluyorum, ekim isleminin basinda anestezi ignesi biraz agritiyor ikinci zor kisim ise ekimden sonraki 10 günlük sürecte sadece sirt ustu uyuyabiliyorsun. Bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genetik saç dökülmesi olan biri ne yapmalı ?

    genetik saç dökülmesi olan biri ne yapmalı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Mayıs 2020; 23:32:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.