Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.921
Cevap
182
Favori
763.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pil kullanim istatistiklerine gelen guncelleme cok kotu oldu dogru durust kac saat ekran suresi aldigimi goremez oldum arkadaslar baska bir yer var mi son sarjdan itibaren tam ekran suresini gosteren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi007 B kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce hiç yansıtma kablosuz ekran özelliklerini kullanmamıştım nasıl kullanırım ? Evde Samsung TV var wifi ve yansıtma özellikleri bozuk çalışmıyor hiçbir cihaz görmüyor yani. Kablosuz ekran özelliği TV için nasıl kullanılır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ckm kullanıcısına yanıt
    Bende katılıyorum hocama. Pil istatistiklerinde eskiden ne zaman sarjn olduğu yazardı şimdi öyle bir şey yok. Eski haline nasıl alınır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • frk ömer21 F kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar dh girerken soracaktım şimdi bunu sen sormuşsun hocam aynı durumdan müzdaripim . Telefona bildirim gelmiyor bende de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Kulaklık kullanımın da haklısınız, kullanıyorum. Yaşadığım durum tamamen spontane gelişti. Mi store ye telefon için geri döndüğümde genpa ilgilenmedi benim sorunum ne olacak diye geri dönmüştüm o sırada telefon da biri ile görüşüyorum normal duruyorum konuştuğum kişi de telefon sürecini anlatıyordum. Mağazada ki kişi fatura kutu istedi hemen telefonu omuz arasına aldım istediklerini veriyordum karşıyı beklemeye almış tuşları ayarları açmış ekran çoştu anlayacağınız, yetkili kişi de evet kesinlikle sorun var genpa ilgilenmemiş ben kendi garantimize alıyorum dedi. Hayırlısı olsun bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran koruyucu tavsiyeniz var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba,
    şuan samsung note 3 kullanıyorum ve yeni bir telefon alma arefesindeyim. mi note 10 lite özellik ve görünüş açısından oldukça cazip geldi.

    bu cihazın hepsiburada.com da sadece 6 gb ramli olanı vardı, şuan satıcılardan bir tanesi 8 gb ramli versiyonunu satmaya başlamış.

    mediamarkt, teknosa, vatan bilgisayar vb. teknoloji sitelerinde de 8 gb ramli olanını görmedim hiç. dün bir telefoncuya girip inceledim, 8gb olanı için 4100 tl istiyor ve xiaomi türkiye garantili etiketi var kutuda. aklım biraz karıştı, resmi distribütör 8 gb olanı getirdiyse neden başka sitelerde satışı yok? aldıktan bir müddet sonra imei sorunu yaşamaktan korkuyorum açıkçası.

    bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim.

    peşinen teşekkürler
  • s.h.a. kullanıcısına yanıt
    Wrapsol takılı bende full body koruma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbmağduru

    Telefonumda bir sorun var ve sorunu tam olarak ne anlayamadım açıksa.Burayı aylardır en başından beri takip ediyorum ,hiç bu soruna denk geleni de göremedim.

    Telefon açıkken ekran süresi dolduğunda yani kendi kendine kapanırken, ekran bir tık kararır ve sonra komple kapanır biliyorsunuz ki.Benim telefonda ise otomatik ekran kilitleme süresi dolup ,ekran bir tık karardıktan sonra tam ekran kapanması gerekirken ekran bir anda komple beyaz oluyor açılıyor ve sonra kapatabiliyor(sürekli olmuyor günde 7-8 kere yaşanıyor) .
    Bu sorun ekranı ben kapattığımda olmuyor,kendi otomatik kapatırken oluyor .
    İlerde çoğalır mı , zararı olur mu kafamda soru işaretleri var.
    Bunu yaşayan var mı bir tek beni mi buldu acaba
    Ekranı kendim kilitlerken de oluyormuş, yada yeni olmaya başladı. Ne yapmam lazım sizce garantiye göndereyim mi, güncellemeler vb geçer mi acaba🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lotr89

    Clio 2013 model aracımda Yandex navigasyonla bir sorun yaşamadım hocam. Siz cözebildiniz m?i
    Yok henüz çözemedim , ne Yandex ne de Google haritalarda araçtan ses gelmiyor
    ama arama geldiğinde blutooth üzerinden görüşme yapabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srvngrc

    Teşekkürler. Launcher ayarlarından hallettim bildirim işini.
    Parmak izi işini de çözdüm. Hatta eskisinden çok daha hızlı ve stabil şu an. Kalibrasyon yaptım. Nasıl olacağını çözememiştim. Yapmak isteyen olursa şöyle yapılıyor.
    Test menüsünde sağ üste tıklayıp additional toolsa geliyoruz. Altta fingerprintn kalibrasyonu var. 2 adımlı bir uygulama. Beyaz daireye gelecek şekilde önce bir ayna koyuyoruz ekrana. İşlemi başlatıyoruz. İlk aşama bitince bu kez ayna yerine siyah temiz yüzeyli bir cisim koyup next diyoruz. Kalibrasyon bitiyor.
    Dikkat etmek gereken 2 şey var. Başlamadan eski parmak izlerini kaldırmak gerekiyor. Bir de telefon ekranını temizlemek.
    Hocam flesh flat'in ayna olduğunu nereden anladiniz en basta anlamını bulamadim ben

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erwinsmith06

    Hocam flesh flat'in ayna olduğunu nereden anladiniz en basta anlamını bulamadim ben

    Alıntıları Göster
    Ben de başta bulamadım. Zaten önce yapamadım. Çalışmadı sensör. Sonra internette biraz araştırma yaptım. Öyle buldum. Şu an sorunsuz.

    Edit: Sizin vesilenizle gyro ve fingerprint sensörlerinin kalibrasyon aşamalarını buradan yazayım. Belki ilk mesaja da eklenir. Bir faydası olur kullanıcılara.

    Gyro Kalibrasyonu: (Telefonla görüşme esnasında ekranın kapanmaması sorununu gidermek için. Kesin çözüm mü ya da işe yarıyor mu bilmiyorum. Ama bende işe yaradı gibi ve ayrıca deneyen 3-4 kişiden de olumlu dönüş aldım. Denemekte fayda var. Bir şey kaybetmezsiniz.)

    1- Ayarlar/Telefon Hakkında/Tüm Özellikler'e giriyoruz
    2- Çekirdek sürümü yazan satıra art arda 5-6 kez tıklıyoruz ve test menüsüne giriyoruz.
    3- Sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp additional tools bölümüne giriyoruz.
    4- 8. satırda yer alan Gyro Calibration Tool'a giriyoruz ve calibrate diyoruz. Bu kalibrasyon işini 2-3 kez yapmakta fayda var. Garanti olsun.
    5- Test menüsünü kapatıp telefonu yeniden başlatıyoruz.


    Fingerprint (Parmak İzi) Sensörü Kalibrasyonu (Bunu da özellikle ekran koruyucu taktıktan sonra parmak izi sensörünün daha seri çalışması için yaptım ben. İşe yaradı bende)

    Önce halihazırda tanıttığımız parmak izi falan varsa onları siliyoruz.
    İlk 3 adım yukarıdaki ile aynı. Ekran yüzeyinin ve kullanacağınız ayna ile siyah yüzeyli cismin temiz olmasına dikkat edin.

    4- 11. satırdaki Fod Fingerprint Calibration'a giriyoruz. Karşımıza "Put the flesh flat and press start" şeklinde bir ibare çıkıyor.
    5- Parlak dairenin üzerine de gelecek şekilde bir ayna yaklaştırıyoruz ekrana. (ben neredeyse yapıştırdım ekrana 1-2 mm boşluk kaldı kalmadı) Ardından start diyoruz.
    Not: Bu "flesh flat" için ayna değil de elimizi koymamız gerektiğini de okudum bir yerde. Bende ayna işe yaradı. Eğer aynayla yapınca verim alamazsanız elinizi de kullanabilirsiniz)
    6- Yaklaşık 20-30 saniye kadar devam ediyor işlem ve karşınıza "Put the black flat and press next" diye bir ibare daha çıkıyor. Aynayı kaldırıp yerine siyah bir cisim koyuyoruz (Mümkünse bu adımda ortam karanlık olsun). Sonra next diyoruz.
    7- Yaklaşık 20-30 saniye sonra tüm işlemler başarılı şekilde tamamlanıyor ve test ekranından çıkıp telefonu yeniden başlattıktan sonra parmak izimizi tekrar tanıtıyoruz.

    Eğer kalibrasyon doğru yapılmazsa zaten "calibration failed" şeklinde bir hata veriyor. Baştan yapmak gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 17 Ağustos 2020; 9:44:45 >




  • Arkadaşımdaki Note 8 proya miui12 güncellemesi gelmiş bizde hala ses yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 17 Ağustos 2020; 9:8:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim tlf gecislerde falan titremeye kasmaya basladi bunun bi cözümü varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar Bağlantı ve paylaşımın altında kablosuz ekran bölümü var. Aktif ettiğmde android televizyonum burada çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia z2 den geçince şoka girdim resmen 😁 hala alışamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

    Arkadaşlar selamlar. Bu telefonu alalı 10 gün falan oluyor, Amazon'dan aldım. şimdi telefonda şöyle bir sorun gördüm. Örnek veriyorum, ana menüdeyim ve WhatsApp'a giriş yaptım. WhatsApp'ın arka planında ana menüdeki ikonları çok silik bir şekilde görmeye devam ediyorum. Kisa bir süre sonra yavaş yavaş iyice silikleşmeye başlıyor ve tamamen kayboluyor. Başka bir örnek ise YouTube'da video izliyorum, videoyu kapatıp ana menüye döndüğüm zaman YouTube ikonları falan aynı şekilde beyaz zeminde silik bir şekilde gözükmeye devam ediyor, sonra kendiliğinden kayboluyor. Bu bir sorun ise telefonu iade edeyim. Amazon'da 30 gün iade hakkı var.
    Bu olay tüm AMOLED ekranlı telefonlarda mevcuttur. İade etseniz bile AMOLED ekran kullanan her telefonda bu durumu yaşayabilirsiniz. Bu bir problem değildir. OLED ekranların doğasında vardır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper17

    Bu olay tüm AMOLED ekranlı telefonlarda mevcuttur. İade etseniz bile AMOLED ekran kullanan her telefonda bu durumu yaşayabilirsiniz. Bu bir problem değildir. OLED ekranların doğasında vardır.

    Alıntıları Göster
    ben de Amazon'dan aldım ama oyle bir şey görmüyorum ekran ayarlarında vb bi yerde şeffaflık vb gibi bişey seçilmiş olabilir mi ?

    konunun amoled ile vb alakası yok bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper17

    Bu olay tüm AMOLED ekranlı telefonlarda mevcuttur. İade etseniz bile AMOLED ekran kullanan her telefonda bu durumu yaşayabilirsiniz. Bu bir problem değildir. OLED ekranların doğasında vardır.

    Alıntıları Göster
    Yıllarca amoled ekranlı samsung telefonlar kullandım. Hiç birinde bu durumla karşılaşmadım. Çok uzun süreli kullanımda oluşan amoled yanığından bahsetmiyorum. Az yukarıda yaşadığım durumunun video'sunu çektim, bakabilirsiniz.
  • Girmeyi azalttığınızda bildirimler gelmemeye başlıyor dh politikası olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.