Şimdi Ara

Şiddetli omuz ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar spora ara vereli 3 ay oluyor ama yaptığım süre boyunca kendimi hiç riske atmadan agir girmeden sakatlamadan yaptim ama dun gece siddetli bir ağriyla uyandim sanki omuzu ustten koltuk alti hizasında kesiyorlar gibi baya söverek yataktan firlatti sonra uyuyamadım suan hala ağri var omuz ve dirsek arasinda olan bir ağri doktora gidicem ama en erken randevu 1 hafta sonra bu ağrı neden olmuş olabilir böyle saçma bir durum yasayan var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 14 Mayıs 2020; 16:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende kronik omuz sakatlığı yaşıyorum. 8 sene oldu sanırım maç esnasında ilk sakatlandığında. İlk başta fitness ı bıraktım dinlendirmek için. Sonra omzum iyice güç kaybetti. Ama aynı zamanda ağrıyordu da. Salona gitmedim o yüzden. Geçen senelerde farklı bir spor hekimine gittim. Salona devam etmemi söyledi. Direnç bantları ile acı çeke çeke başladım sonra güçlendikçe ağrım azaldı. En son ocak ayı gibi sakatlıktan önce bile kaldıramadığım ağırlıklarla çalışıyordum. Ocaktan beridir korona ayağına salona gitmiyorum. Dün koltuğa otururken omuzun tekrar ağrıttım. 2 gündür ağrıyor. Kısa özet geçecek olursam, sakatlık ve eksiklik onu destekleyen kasları güçlendirmedikçe geçmiyor. Her geçen gün kötüye gidiyor. Salonu bırakma. Acelede etme. En düşük ağırlıkla başla. Emin ol sağlığına kavuşacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCA90

    Bende kronik omuz sakatlığı yaşıyorum. 8 sene oldu sanırım maç esnasında ilk sakatlandığında. İlk başta fitness ı bıraktım dinlendirmek için. Sonra omzum iyice güç kaybetti. Ama aynı zamanda ağrıyordu da. Salona gitmedim o yüzden. Geçen senelerde farklı bir spor hekimine gittim. Salona devam etmemi söyledi. Direnç bantları ile acı çeke çeke başladım sonra güçlendikçe ağrım azaldı. En son ocak ayı gibi sakatlıktan önce bile kaldıramadığım ağırlıklarla çalışıyordum. Ocaktan beridir korona ayağına salona gitmiyorum. Dün koltuğa otururken omuzun tekrar ağrıttım. 2 gündür ağrıyor. Kısa özet geçecek olursam, sakatlık ve eksiklik onu destekleyen kasları güçlendirmedikçe geçmiyor. Her geçen gün kötüye gidiyor. Salonu bırakma. Acelede etme. En düşük ağırlıkla başla. Emin ol sağlığına kavuşacaksın.
    hocam spor çok lanet bişey alıştıktan sonra bırakınca mafediyo yıllarca yaptım bende milli sporcuyum küstüm bi anda bıraktım sonra sakatlıklar artı yaparken sıfır sakatlıktı nerdeyse :D konuda yazdığım sağ omuz ağrı şuan solda da başladı artık korona falan demeden doktora gidecem. uyurken sağ sola yatamıyorum sırt üstüde uyuyamıyorum çok kötü bişi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 24 Mayıs 2020; 13:43:2 >




  • Git erteleme hiç. Bende bayramdan hemen sonra spor salonuna gidicem bakıcam bir nedir ne değildir. Maske mi istiyorlar ne istiyorlarsa artık önden açılmadan kayıt yaptırıcam :) Ne zaman açılırsa açıldığı sabah orda olacağım valla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.