Şimdi Ara

evde egzersiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, 19 yaşında profesyonel bisikletçiyim. korona etkisi yüzünden dışarı çıkamaz olduk. bende bu süreçte evde egzersiz programına başlamıştım 1 hafta önce. aletim yok sadece 6 kg lık dambıl sahibiyim. bu yüzden play store'dan aletsiz 30gün programı indirdim. linki atayım:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=sixpack.sixpackabs.absworkout&hl=tr


    bu programın bana katkısı olur mu? amacım aslında hayvan gibi olmak falan değil, şu süreçte hareketsiz kalmamak ve olabıldıgınce kas yapmak. 1 haftada gözle görülür bir fark yaşadım, ilk başlarda 2-3 tane harekette zorlanırken şimdi çok rahatım ve ağırlık kaldırırken zorlanmamaya başladım. tavsiyeleriniz nelerdir? bu programın bana getirisi olur mu?

    program 30 gün yağlardan kurtulma - 30 gün kas yapısı oluşturma - 30 gün baklava dilimi kaslar şeklinde gidiyor. hareketleri ise bazıları gerçekten yorucu karnımın yandığını hissedebiliyorum.







  • Programı bilmiyorum sadece karın mı çalışıyorsun. Sadece karın ise işe yarayabilir belki ama full body yapıcaksan ben programlardan verim alamadım. Kendi programımı yapıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srcnsfc S kullanıcısına yanıt
    yok hayır full değil. sadece karın ve kol. kol için dambıl kaldırıyorum ve çeşitli şınavlardan çekmeye çalışıyorum.
  • Bacak için falan ne yapıyorsunuz bence full body yapabilirsin. Karın için her yaptığında tekrarlar artmalı kas kütlesi eklemen için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srcnsfc S kullanıcısına yanıt
    hocam uygulama kontrolünde çalışıyorum. örneğin ilk başta 10 egzersiz vardı. şuan 17. yavaş yavaş artıyor. 30a kadar artacak galiba. bacak için şuanlık bi çalışmam yok. bacaklarım bisikletçi olduğum için zaten yeterince kuvvetli. öyle ahım şahım bi kas görünümü yok fakat sıktığım zaman sertliği var ve rampalarda zorluk çekmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.