Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdogan..

    Ee ben 130 kiloyum o ne olacak. 120 ye gerek yok diyorsunuz.

    Bence seçenekler koyun,

    100 kg, 120 kg, 140 kg v.s

    Oturma alanına da genişlik seçenekleri koyun, benim gibi koca gözlüler de oturabilsin. Bence yani

    Saygılar
    hocam ne 130 u max 120 yazan piyasadaki standart mekanizmalardan 2 tane aldım değiştirdim 100 kiloyken 2 ay dayanmadı. kalite kontrolden geçen düzgün markaların düzgün mekanizmaları zor dayanıyor. arkdaş gibi fiyat aldım bu kadar dedi diye satılan piyasadaki ürünler leş.

    pahalı ürünlere falanda baktım öyle seçenekler varmı diye gördüğüm hep standart mekanizmalar ve max 120 yani zayıflamaktan başka çözüm bulamadım

    dh nin %99 u benim gibi 1.90-2.10 arası boyu olan kas kütlesi yüksek mavi gözlü insanlardan oluşuyor. dh ye böyle sağdan soldan fiyat aldım diyen değil mekanizmasına güvenen adamlar lazım

    edit: merak ettim şuan nasıl bir koltukta oturuyorsunuz ? ben 100 kiloyken bile bulamıyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Mayıs 2020; 7:0:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MA11

    Konudan bagimsiz 100 kilonun üzerinde olanlar da sağlığınız için biraz zayiflayin. Gidin koşun spor yapın ya da boğazınızı tutun arkadaşlar.

    Ben 73 kiloyum. Karantina zamanı 75 oldum diye moralim bozuldu koşmaya başladım. Bırakın koltuğu falan:))
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
  • Bende ayni sorunu yasadim, 100 kiloyum 120 destekliyor denilen sandalye gitti. Su an bende arayis icerisindeyim yani oyuncu koltugu aramiyorum sadece uzun omurlu bir sey ariyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mysterious79

    Hocam bahsettiğiniz markanın kalitesi düşük ve terletmez modeli öncesi modeller ciddi anlamda terletiyordu. Ek olarak vinlex kaliteleri çok düşük dikiş kaliteleri çok zayıf.

    Alıntıları Göster
    hocam ben kullanıyorum memnunum. bende vinleks olan var ama ben terlemiyorum şu an sıcaklık 35 derece burada. terletmezi de alınabilir tabi ki. ne kadar ekmek o kadar köfte. benzer özellikteki koltuklarda kalite arıyorsan iki katını vermek zorundasın. para problem değilse tabi ki kaliteli olan alınır. benim bütçem olsaydı dcracer filan alırdım yine de o türk malıyız deyip ithalle aynı fiyatı çeken firmalardan almazdım




  • Yapmıyorlar adam akıllı sağlam birsey, sonra çok masraf vs oluyor diyor üretici firma eee pc başında ben 10 saatten fazla oturuyordum 2 büklüm ayaklarımı sola masanın köşesine uzatıyor dengiliyordum, derileri soyuldu eskidi taksiciye verdim. Mahallede otursunlar diye sonra Birtane adore mob aldım dandik birsey kolluklari çöktü yanından patladı soyuldu hep dandik malzemeden yapıyorlar suni deri sıcakta gevriyor, bir bakıyorsun heryeri soyulmuş, tay tüyü sağlam bir kumaş olduğunu düşünüyorum ve bel kısmındaki kullanılan malzemeler minder sağlam ve uzun süre oturduğunda kıçını, başını agritmayacak şekilde olması gerek yoksa belin, kalca agridiktan sonra yemişim ben o koltuğu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip
  • 600-700 lira bandında dehşet sürüm elde edebilirsiniz bu bantta düzgün ürün yok insanlar koltuğa aç
  • Böyle bir konuya denk gelmişken sorayım. 7 sene kadar önce almıştım alt linkteki ürünü, şu an bile kullanıyorum fakat deri olan bölümlerinde çatlama ve deri atmaları oldu. Tabi çok kullanımın verdiği kötü yönlerden birisi de minderi zaman zaman koku yapıyor, özellikle yaz günlerinde. Sizce bu koltuğa yenileme yapılabilir mi? Taş gibi çünkü ve 114 kiloya çıktığım yıllarda bile tık demedi kullanım sıkıntısı yaratmadı.

    https://www.adoremobilya.com/adore-style-file-sirtli-yonetici-koltugu-vlt-160-fd-1-siyah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 17 Mayıs 2020; 18:15:49 >




  • Bu şekilde en az 90derece olacak şekilde sırtı dik ve kumaş olmayacaksa hiç uğraşmayın. Yapay deri ve ergonomisi düzgün olmayan ürün piyasada bolca var. İsteyen onlardan alabilir.

    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
  • Gerçekten ergonomik ve sağlam bir iskelet olursa kesinlikle alırım.
  • Sandalyemin resmi ektedir. Zamanında türksit porşe modelini almıştım. İlk kolçağı kırıldı

    Sonrada mekanizma. İş yerindeki sandalyeler sanki daha ucuz olmasına rağmen daha dayanıklı


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Peki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girişiminizi ve açıklamalarınızı oldukça olumlu buluyor, sonucu ne olursa olsun forum dışı ve öncelik olarak forumdaki arkadaşların maliyet / sağlık oranını maksimize etmeye çalıştığınız izlenimi ediniyorum.

    Yalnız Ikea Markus ürününü 1000-1300tl bandından satarken görece daha yüksek kalitede bileşenlerden oluşan, dayanıklı ve daha özelleştirilebilir bir üründe tutturmaya çalıştığınız anahtar teslim fiyatını fazla iyimser görünüyor. Sektörünüz konusunda herhangi bir bilgim yok, oyuncu ürünlerinin ekseriyetine de yalnızca etiketinden dolayı itibar etmiyorum, koltuklarını da kullanmadım (birbiriyle alâkasız yarış ve dijital oyun gibi iki sektörü biraraya nasıl getirdiler hayretle tebrik etmekle beraber) ancak kendimce kıyaslama üzerinden tahmin yürütüyorum. Anlattığınız nitelikleri karşılayan ürün 1500tl bandında üretici kârlı ya da kârsız bizlere sunulabilirse öpüp başımıza koymamız gerektiğini düşünüyorum. Zira Ikea ile kendi işletmeniz arasındaki malzeme temini, işçilik maliyeti, sürüm oluşturma kabiliyeti, kalite kontrol, sertifikalandırma süreçleri, satış ağı gibi olanak farklarını benden iyi biliyorsunuz. Umarım ilerleyen zamanda hedefinize ulaşabilip müşterileriniz, dolayısıyla sizi de memnun eden bir çözüm geliştirme sürecini görmüş oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam çıkarın artık prototipi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gerekirse 900 olsun kaliteli olsun bakmayin burdaki oluculere. İleride marka yaratirsiniz. Dxracer gibi arkaya yatsin, kolcaklari saga sola da donsun ve ortopedik olsun uzun vadede cok kar edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mav1li

    Bu şekilde en az 90derece olacak şekilde sırtı dik ve kumaş olmayacaksa hiç uğraşmayın. Yapay deri ve ergonomisi düzgün olmayan ürün piyasada bolca var. İsteyen onlardan alabilir.

    Bu urun nedir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar;

    Öncelikle forumdaşların en büyük sorunu konuyu baştan itibaren okumadan yazmaları,

    Forumda iyilik yapmaya çalışırken firma hakkındaki yorumları okursanız gerçekten nelere denk geldiğimi sıralayayım;

    Ürünü karsız üretme niyetinde olduğumuz için iş bilmez olduk ki, biz kız öğrencilere burs, çıraklık öğrencisi, meslek lisesi stajyer programı, Agü ve erü ye destek şağlıyoruz şimdiye kadar kimse bize neden iyilik yapmıyorsun diye sormamıştı bu forumda soruldu.

    Dandik/ kalitesiz ürün üretme konusu; forumun daha ilk mesajında deri olursa Bs5852 deriyi kullanacağımızı yazdım ki hali hazırda bu standartta bir ürünü deposunda tütün firma ne kadar dandik olabilir ki? kullandığımız süngerin FORM ve MİTSAN. Marka olduğunu, mekanizmaların tüm belgeler sahip olduğunu daha ötesi çıkacak ürüne de TSE ye teste yollayaxağımızı yazdım, üstelik rakip ürün (bunu da anlamadım) neyse koyun o standartta yapalım dedim kimse al birader bu standart bu kalitede olacak demedi.

    Bir arkadaş beta ve know how bedeli/ deneme tahtası olacağız diye yazdı, bir önceliki sayfada bizim döküm sünger ile alakalı örneklerimizi yetmez gibi de konsol için yaptığımız ürünü gösterdim, yani ne öğreneceksek, sizi hangi amaçla deneme tahtası olarak kullanacaksak bu sorunun da cevabı yok, kaldı ki firmanın isminin kirlenmesi riskine de cevap veremedi arkadaşlar.

    Biz ikea, lutz, Doğtaş, istikbal otel grubuna mal veriyoruz diyince firmaya fasoncu damgası bile vuruldu, bunları dağları biz yarattık diye değil, belli bir bilgi birikimi, kabiliyet kalite var binbir zorluk ile kazandığınız paranın hakkını verir bu ürün diye yazdık, her yazıda da belirttim biz 51 kişilik sadece proje üreten, fasoncu değil PL tipi bir firmayız.

    Yıldız ayakta kullanacağımız arsonsisi marka ürün ile alakalı attığım video ya ise 200 metreden boyanın kalitesini anlarım yorumu yapıldı, ben askerde (353. Kd değirmenlik) 200 metreye atmış birisi olarak söylüyorum ki bu biraz zor- o arkadaştan da Kardeşim ben mimarım şunlara dikkat etmen lazım veya al kardeşim benimde elimden forumdaşlar için şöyle bir tasarım çıkıyor bende işin burasından tutuyorum. Demesini isterdim, onun yerine MOW a katılan firmaya seramik firması ile karıştırma ha denildi.

    Ortopedi konusu arkadaşlar, oyucu koltuklarının bir çoğunu inceledim ama ne yazık ki ortopedik bir oyuncu koltuğuna sahip bir ürün göremedim- bunu terslik olsun diye değil bizim ürün nasıl ortopedik olur sorusunun cevabını almak için aradım.

    2 seneden sonda destek veremeyecek firma olduk, bakın bu başlıkta 10 sene önce ailesine ürün verdiğimiz birisi bile çıktı, enazından bize parça tedarikine kaç sene destek verebileceğinizi belge ile belirtir misiniz diye sorulsa idi.

    Bu konunun başlamasında yer tutan tavsiye konusu var iken forumdaşlar burada başlangıç fiyatı 800 dolar ürünün linklerini paylaştı ki sizlerce belirlenen 500-750tl hedef fiyatın neredeyse 8 katı.

    Ben bu firmanın tek sahibi değilim, burayı okuduklarını her fikri olumlu olumsuz dinlediğimizi belirttik, ama bu derece yorumlar ve sadece iyilik olsun diye gerçekleştireceğimiz bir PROJE de açıkçası bizi soru işaretlerine itti,

    Ben Çarşamba günü size kullanılacak tüm malzemelerin, alabileceğiniz firmaların, gerekli olabilecek döşeme kalıplarının , ortalama işçilik dakikalarını,Kısacası bu ürünü birleştirmek için ne lazım ise ilk mesajı editleyip paylaşacağım, Kısacası ben iyilik yapmak istiiyordum şuanda elimizden ancak bu kadar iyilik gelebiliyor. Aranızdan gönüllü bir ekip oluşturursanız her türlü desteği de ücretsiz veririm, hatta gönüllüler buradan devam ederse daha iyi olur, başlık vs değiştirilir.

    Sadece kim üretir bunu paylaşamayacağım, komisyon vs alıyor diye damga yemek istemediğim için, ilerki bir zamanda da kendim için 1 adet üretip bu işin başarılabileceğini göstereceğim.

    Son olarak Sefes oyuncu sandalyesi üretmiyor, üretmeyecek (daha önce paylaştığım hali hazırda ürettiğimiz /konsol için olan hariç) herhangi bir oyuncu sandalyesinin link vs bulursanız lütfen burada paylaşın.

    Herkese iyi forumlar.




  • Hobaa çarşamba gününe kadar bekleseydiniz bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee millet şimdi 22 sayfadır ne anlatmaya yada ne yaptırmaya çalışıyor.kardeşim madem yapmayacaktınız niye böyle bir başlık açtımız ha son olarak sen yap kardeşim 650 750 tl bandında bi ürün alan alır almayan almaz tutupta sizde 500 yada 1000 tane üretim yapmayın madem öyle buda bir fikir olsun kıy bi örnek sipariş usulü yap SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.