Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 500-600 liraya konforlu bi koltuk olursa ben de alırım.
  • Takip
    Turksit koltuklarını geçen sene(2019) 11.11 de 300 TL altında satmıştı.
    Malzeme fiyatları tabiki artıyor haklısınız. Benim beklentim yukarı aşağı gitmesi ve belimi kavraması kalça kısmından öne arkaya egilebioir bir de bel kürek kemikleri altındaki yerde olursa fiyat çok artmayacaksa olabilir(bunu anket halinde sorabilirisniz de)
    Derisini takacak kimse olacağını sanmıyorum. Hatta Toto terletmemesi için deriden ziyade kumaş bile olabilir ya da bir kaç şerit şeklinde deri olabilir.
    Anket açın hocam sık sık uygun fiyat olursa kullanmak ve destek olmak için alırız. Bu esnekadim vardı mesela. Forumcana aldık belki bu site büyük bolumunu karşıladı siparişlerin bir ara...
    300 TL ve altı çok buyukrakamlarda satış yapacağınıza eminim.
    500 altı da satar. Üstü forumda zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hevesini kırmak istemem ama piyasa koltuk çöplüğü oldu aradan sıyrılmak için gerçekten fiyat performans yapman lazım koltuğu çok kişi fiyat beklentisini yazmış ama o fiyatlara olmaz o iş
    yani oyuncu koltuğu olmaz sana tavsiyem şunlar

    1. kesinlikle full deri yapma koltuğu en kalitelisi bile terletir, oturak kumaş deri karışımı yapabilirsin, destekler deri orta kumaş sırtı da file etrafı deri şeklinde yapmaya çalış file gerçekten sırt için çok kullanışlı, denedim kulandım hepsini

    oturak kısmındaki süngeri kaliteli kullan en hassas nokta o

    2.fiyat performans koltukta bana göre ucuz metal ayak yerine kaliteli plastik ayak seçilmeli
    ve tekerlek

    3.kol dayamalar yükseklik ve ileri geri ayarı olmalı deri yerine yumuşak plastik kulan

    en önemlisi de şa şa yerine kaliteye yatırım yap ışıkmış süs müş bunlarla uraşırsan kalite düşer ekstra maliyet yüzünden ve sıradan koltukçu olursun

    sana bir diğer tavsiyem de üretimden önce bir tasarım yaptır internette tasarım siteleri var ordan uygun bir fiyata tasarım yaptırabilirsin




  • Kaliteli ise 2000 TL bile veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 15 Mayıs 2020; 18:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz geldi terletmeyen gerilmlis file gibi havadar bir cozum oyuklu dolgumu olur artık kisisellestirebilmek harika olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ortaya güzel birşey çıkarsa bende alabilirim takipteyim bence en önemli kriter uzun ömürlü olması olmalı.
  • Takip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka kumaş olmalı bence. Suni derinin en kalitelisi zamanla dökülme yapıyor, ayrıca yazın kullanılmaz. Arkaya yatar kilitlenen mekanizması olmalı. Ayak kaliteli olduktan sonra plastik de olsa olur. Bazı ayaklar yerden çok yüksek oluyor, en düşük ayarda bile kısa boylular için ayağın yerle temasını kesebiliyor. Sırt kısmı aynı şekilde çok yüksek olursa yine kısa boylular için sorun olur. Ülke olarak boy ortalamamız oldukça düşük, bunu dikkate alarak üretim yapın ya da farklı boylarda kullanım için farklı seçenekler sunun. Koltuk rengarenk olmasın bence. Ben siyahtan başka almam mesela. Kol destekleri aşağı yukarı hareket edebilmeli. Oturulan kısmın süngeri zamanla sıkışıp sertleşmemeli. Kalktıktan sonra eski formuna dönmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philae

    fiyat 900e yaklarşırsa cazip olmaz. 700tlye full fonksiyon bir koltuk aldım. burada reklam olmasın diye yazmayacağım. ama piyasa araştırması yapmışsanız görmüşsünüzdür zaten o firmayı. Rekabetçi fiyattan çıkmanız lazım çünkü bilinen markaların da koltukları 1000 lira civarına alınabiliyor.

    kesinlikte sırt ayrı yatar mekanizma olması gerekiyor. çok böyle şekle şemale yatırım yapıp, güzel görünen ama ortopedik olmayan bir ürün çıkması da iyi olmaz. uygun fiyatlı olursa ikinci bir koltuk da alacağım. düşünebilirim.
    Hocam bahsettiğiniz markanın kalitesi düşük ve terletmez modeli öncesi modeller ciddi anlamda terletiyordu. Ek olarak vinlex kaliteleri çok düşük dikiş kaliteleri çok zayıf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim koltuktan beklentilerim;

    Süngeri çok kaliteli olmalı, çökmeye karşı dirençli olmalı. Günde 8-10 saat kullanıma 80-100 kg bir kişinin agirli için 5-10 sene dayanmalı çökme yapmadan.

    Kesinlikle kumaş olmalı, deri terletir. Kumaşıda hava almalı, tüylenme yapmamalı.

    Koltuk 80 dereceye kadar yatabilmeli devrilmeden.

    Sağlam kol dayamaları olmalı.

    Ayakların ve tekerleklerin malzemesi konusunda yorumum yok, ama sağlam olmalı, 5-10 sene bozulmamalı.

    Böyle bir koltuğu 300-500 lira arası yapın. Süper bir fiyat performans ürünü olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0M4d

    Hocam tüm öneriler için teşekkürler, 2 ayrı model çıkarma patronların ilk söylediği şeydi (mesajlaşıyoruz daha toplanamadık) fakat biz covid 19 dan dolayı oturup mühendis arkadaş ile bu konuyu tartışamadık 2 farklı ürün ne şekilde maliyet ve termin yansır ancak Çarşamba geri dönüş yapabilirim. Yıldız ayağımız metal olacak boya ile alakalı endişenizi görüyorum, alta sizin için bir video çektim, flashın açık mesafenin 10 cm civarı sizin de bu kadar sivri bir şey ile yapamayacağınızı düşünerek izlemenizi isterim. Burada en dikkat çekilecek konu metale inememek yoksa bıçakla kazırsanız kazınmayacak boya yok.

    Ürün benim hoparlör askısı fikrime ait :) arsonsisi marka boya ile boyandı.
    https://streamable.com/4ggqv5
    Elbette hocam boya kalkmayabilir fakat çok ince bir detay olacak ama en çok temas edilen noktalar zamanla parlaklığı gidiyor mat bir hal almaya başlıyor. esas o yüzden dolayı metal ayaklar üzerine bir plastik yerleştirilmesi fikrini sunmuştum. Aynı zamanda da ayaklardaki boyaların da aşınma ihtimali de azalır. Bu detay için dediğim gibi ek 80tlyi gözden çıkarabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0M4d

    Hocam selamlar;

    Bir yere kaçtığımız yok, ürünü üretmeye devam etmeyeceğiz diyorum, çünkü bizim üretim biçimimizde 1 er adetlik üretim yok olamaz da. Seri üretim firmaları ile projecililerin arasındaki en büyük fark da bu zaten piyasa da pazarlık edemeyeceğiniz para bu mal bu anlayışı varken, bizde param bu kadar veya bu kalite olsun anlayışı ile mal çıkıyor.

    Metal ahşap ve döşeme (terzi, sünger, döşeme kendi içerisinde) bu atölyelerin hepsine iş sağlamak ve eş üretim yaptırmak zorundasınız e bu oyuncu sandalyesinde kar odağı yok ise nasıl yarın 2 tane daha şundan üretelim diyelim? Bu oyuncu sandalyesinde ahşap hangi kısım var? Metal işçiliği ile döşeme işliğinin oranları da çok farklı kısacası bu işte para odağımız olsa idi diğer atölyelerin verimini düşünmeden yaz üstüne %30 kar devam et derdik, bir kez daha yazıyorum bu projede odağımız da para yok bu yüzden devam etmiyoruz. 14 gün koşulsuz iadesi 2 sene TSE ye uygun garantisi olacak. Kısacası bu üründe darboğaz var o yüzden devam ettirilebilir değil (kar odağı olmayınca).

    Mimarsinan vd 7580049495, bunun dışında Kayserili forumdaşlar ne zaman isterlerse mağaza veya fabrikaya ziyarete gelebilir kabiliyetlerimizi, çıkardığımız ürünleri görebilirler. Ürünleri üretilirken başında durabilir kendi arabaları ile teslim alabilirler.

    KAYMOS un kurucu üyesinden de mal almayacaksanız bence Türkiye de hiç mobilya firmasından mal almamanız gerekiyor - güven konusunda.

    Arkadaşlar, oturak ile ekstra çalışma yapacağız gibi buraya belki visco belki HR sünger opsiyonel olarak sunabiliriz.

    Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkürler. Yanlış anlamayın, projede odağınız para kazanmak ya da burada bir prototip ortaya çıkarıp seri üretim hedefi yoksa neden böyle bir projeye girişiyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kumaş yaparsanız daha güzel alırım 500-700 bandında olursa kesinlikle alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alttan kaydıralabilen ayaklık çok güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw herkes ucuz olsun mantığında 500 liraya satılan koltuktan hayır beklemeyin sizi 2 sene idare eder sonra tırt. Adamda babasının hayrına bu oyuncu koltuğunu yapmıyor kimsede yapmaz herkes ekmeğinin peşinde. 500 e 600 e kaliteli bir ürün beklemeyin.ben buraya notu bırakayımda kaliteli birşey çıkarsa bu fiyat bandında alınından öperim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sade profesyonel bir tasarım, malzeme de terletmeyecek kumaş şeklinde olursa 750tl ye kadar veririm böyle bir ürüne. rengarenk cafcaflı üründen başka birşey bulunmuyor. ofis koltukları da fazla sıkıcı. araba yarış koltuğu dizaynını seviyorum. favorim Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
  • Ingrid I kullanıcısına yanıt
    çok hoş bi tasarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.