Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hâli hazırda büyük markaların nasıl bir yapısı olduğuna bakın ve ona göre bir tasarım yapın. Fiyatı uygun olursa birçok arkadaş alabilir. Buradaki arkadaşların öğrenci ağırlıklı olduğunu bilin ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Hayır Hocam bu mekanizma değil benim bahsettiğim mekanizma, arkaya doğru yaslandığınızda oturum açınız değişmeden ekseninizin değişmesi. Alt ayağın sabit kalarak 30 derecelik arkaya doğru yatması ama arkadaşlar pek sıcak bakmadı. Mekanizma konusunda altınbüro firması ile senelerdir birlikteliğimiz var, bir kaç farklı firmadan da tedarik ediyoruz tabi.

    Diğer arkadaşlar için biz sadece mobilya vs üretmiyoruz daha değişik kabiliyetlerimiz de var, ayrıca olabildiğince ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz.


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi en sağdaki ufaklık benim.Sefes Oyucu Koltuğu Projesi




  • Takip.
  • Ben de favorilerime ekledim. Oğlum için alabilirim bir koltuk. Benden geçti artık da, forumdaki oyuncular iyi fikir verirler bence de (belki bilgisayar direksiyonu kullananlar için pedallara ulaşım ergonomik olsa güzel olur). Burada fazla satmasanız bile oyuncuların görüşünü alarak ona göre üretim yapmanız çok mantıklı olur.

    Umarım güzel bişeyler çıksın, herkese faydalı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 15 Mayıs 2020; 13:1:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem Kayseri'de yaşıyor mutfak mobilyalarımızı sizden almıştık belki 10-15 yıl önce :) Destekliyorum ve takip ediyorum konunuzu.
  • Kumaş olursa fiyatı da 500 bandında olursa kesin olarak alırım ben

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fp ürünü olacağa benziyor,dediğiniz şekilde olursa 1 adet alırım.
  • Merhabalar hocam,

    Genelde bilgisayar başında oturunca ister istemez dik durmaya çalışıyorum. Şu an kullandığım koltuğun sırt bölümü belirli bir açıda sabit. Kullanacağınız mekanizmada 90 dereceden başlayıp istenilen açıya göre ayarlanabilen bir mekanizma kullanırsanız, ben de talibim.

    Teşekkürlerimle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat 900e yaklarşırsa cazip olmaz. 700tlye full fonksiyon bir koltuk aldım. burada reklam olmasın diye yazmayacağım. ama piyasa araştırması yapmışsanız görmüşsünüzdür zaten o firmayı. Rekabetçi fiyattan çıkmanız lazım çünkü bilinen markaların da koltukları 1000 lira civarına alınabiliyor.

    kesinlikte sırt ayrı yatar mekanizma olması gerekiyor. çok böyle şekle şemale yatırım yapıp, güzel görünen ama ortopedik olmayan bir ürün çıkması da iyi olmaz. uygun fiyatlı olursa ikinci bir koltuk da alacağım. düşünebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zatrox

    Öncelikle belirteyim ki ne oyuncu koltuğuna ihtiyacım var, ne de konunun teknik detaylarına hakimim.

    Uzun yıllar dandik piyasa malı koltuklar denemiş ve ne yazık ki sık sık sorunlarıyla uğraşmış biri olarak referans almanızı önerdiğim bir koltuk tavsiye etmek istiyorum.

    Tam 9 yıldır aktif olarak kullandığım ve bir kez olsun sorun yaşatmayan IKEA Markus koltuğu lütfen inceleyin. Fiyatı şu anda 1049 TL. Bir oyuncu koltuğu sayılmaz belki ama fiyat/performans olarak gördüğüm en iyi koltuk diyebilirim.
    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/70261150/markus-kolcakli-donen-sandalye.aspx
    Bizdede 2 tane var hocam 8 yıldır kullanıyoruz. Bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. Çalıştığım yerlerdeki ofis koltuklarında bu kadar rahat edemiyorum. Oturma yeri genişliği müthiş bağdaş bile kurup oturabiliyorum . Eğer bu kalitede ve rahatlıkta bir sandalye olması durumunda bende değerlendirebilirim konuda bahsi geçen koltuğu.




  • Ayaklar kesinlikle demir ve baldır desteği ile sirtida iyi kavrayan kompakt bir tasarım olursa rahatlıkla satılır. Uzun süre oturulduğu için kaliteli olmalı ayrıca deri olursa çok terletir gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip, fiyat netleşirse sipariş gecebilirim
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Yahu ben kaçacaksın demedim, 1 parti mal üreteceğiz demen bu izlenimini veriyor.
    Ben olsam açıkladığım sekilde bir is modeli ile giderim, yok ahsap yok metal kumas falan bunlar özelleştirilmiş kriterler.

    Siz kriter kümenizi belirleyin.
    2 adet farkli urun olsun biri ucuz biri pahali

    Üretim süresini belirleyin

    On siparis toplayin.
    Gelen adede gore uretirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Öncelikle rahatlıkla saatlerce oturabilmeyi desteklemeli. Bunun için de:
    1-Bel ve boyun desteği olması gerekir, iki kısma da kavisli ya da viskolarda olduğu gibi bir yapı düşünülebilir
    2-Terletme yapmamalı, suni deri yerine hava alabilecek sık aralıklı kumaş düşünülebilir.
    3-Kol desteği ve yatış kesinlikle olmalı, kilo bandında aynı ürünün iki versiyonu oluşturulabilir. Adının sonuna light veya heavy eklersiniz olur biter.
    4-Ayak kesinlikle evladiyelik kalitede ve paslanmaz olmalı. Çoğu ürünün ayakları kırılıyor ve parça sıkıntısı ortaya çıkıyor.
    5-Oturulan kısım tahta hissiyatı vermemeli, ikea koltukları gibi oturduğunuzda vücuda uyum sağlayacak ve boyun ve bel desteği ile birlikte omuriliği rahat ettirecek dizaynda olmalı.
    Bunların hepsini gerçek anlamda yapabilirseniz ve fiyatı da cazip halde tutarsanız zaten birkaç kişi aldıktan sonra direkt olarak koltuğunuz markalaşacaktır. Şahsen bu tarz f/p bir koltuk bulabilirsem kendim ve eşim için birer adet alabilirim. Zira şu an kullandıklarımız sırt ağrılarına neden oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam hazır proje aşamasındayken oturma minderinin kalınlığına dikkat edin. Çoğu firmanın ürünlerinde çok ince minder kullanıyor rahat olmuyor koltuklar ve ince olduğu için kısa sürede eriyor minder. Kötü eleştiri alan çoğu koltuk bu oturma minderi muhabbetine eleştiriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip netleşsin sipariş verelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takipteyim

    Edit: Eğer konfor fiyat performans ürünü olursa daha siyah kaplamayla işyeri olarak 5 6 adet düşünebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MA_TRaXX -- 15 Mayıs 2020; 16:45:11 >
  • dokme ve kalin kullanilmali kanimca 1 sene olmadan kagit gibi oluyor cogu sunger bel ve boyun destegi onemli kollar vs
    600 liraya satanlara guvenemiyorum 1000tl olanlarda var 1500 olanlar pahali,suanlik bekliyorum bi cikarsinlar koltugu arkadaslar alinsin f/p urun olursa ben alacagim kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bel desteği iyi olursa kesin alırım ihtiyacım vardı zaten şuan koltuklara bakıyorum yok atak yok bilmem ne 1500 tl civarı hepsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.