Şimdi Ara

PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.874
Cevap
67
Favori
767.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    Aga bu oyunun bence en iyi oynayani ahlawy_12 adam piyasa da yok. Cunku adam hizli oynu kuruyor, ( yaptirmiyorlar) ve buna engel olamiyor bizim gibi.

    Senirgym denen bir kardes var adamin top surmesi 480 metre, topla oynamasi genelde %61, ygy5757 sanirim ayni, pes-turkiye ayni yani bu oyunun bugu mugunu aramaya gerek yok. Hizli oynamaya calisana topla oyna karsisindaki zaten oyundan cikmak icin oyunu saliyor hepsi bu

    Kardesim 2018 den beridir myclup varim ve her zaman ahlayw, patanegra vs ust siralarda kaldi ust, uste ama ben ne senir gordum ne de pes turkiye.

    22 de gorecem ben sizi derken bu yapida olanlari kast ettim. Bakalim ne yapabikecekler update sonrasi gorecegiz.

    Bu curumis oyunana kesinlikle 20 deki akicilik icin hiz sart, hiz ver o zaman top cevirenede nafile. Bak nasil cokuyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mctalebee -- 8 Ocak 2021; 3:56:12 >
  • Mctalebee kullanıcısına yanıt
    Her zaman, her yıl şikayet edecek bir şeyler buluyorsunuz. 2022 de o saydığın oyuncular o seneki oyunun algoritmasını anlayıp ona göre oynayıp yine aynı istatistiklere sahip olacaklar. Ve senin gibi düşünenler yine şikayet edecek şeyler bulacak.
  • Şüphesiz, değil 2022, Pes 2222 de olsa artık bu oyun coins satışı üzerine kurulu olduğu için her hafta düzenli ve yüklü coins alanlar yükselecek. Konami, Kojima gittiğinden beri sanki çöküş içinde ve para kazanmak için temel umudu oyun içi satışlar. Dolayısıyla olabildiği kadar zevk almaya çalışıp oynayın geçin ağalar  

  • Olizwel kullanıcısına yanıt

    Matchday'lere katılıp maç yapıp 50 şer 50 şer toplayabilirsiniz. Günlük girişlerde her 1. 4. 7. günlerde de 300 er veriyor. Başka bir yolu yok gibi, varsa bilenler diyebilir.

  • sadece coinsle olacak iş değil hocam.Oyunda bir sürü dinamik var.Her hafta düzenli 1000 2000 coins alıp 910 940 puan arasında kalan 1000 puana çıkamayan kişiler var.

    Oyunda puan kasmak istiyorsan hem belirli bir seviyenin üzerinde oynayıp hemde oyundaki açıklara göre oynamak durumundasın.

    Hırs yapmadan keyif amaçlı oynamak en doğrusu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak2658

    sadece coinsle olacak iş değil hocam.Oyunda bir sürü dinamik var.Her hafta düzenli 1000 2000 coins alıp 910 940 puan arasında kalan 1000 puana çıkamayan kişiler var.

    Oyunda puan kasmak istiyorsan hem belirli bir seviyenin üzerinde oynayıp hemde oyundaki açıklara göre oynamak durumundasın.

    Hırs yapmadan keyif amaçlı oynamak en doğrusu.

    Hocam her hafta 10000 coins alan ya da O'na alıverilip reklamı yaptırılanlar da görüyoruz hep zirvelere oynuyorlar...   Hile yapanları ve her hafta böyle yüklü 5-10 bin coins alanları kenara koyarsak; coins almadan yani oyuna para harcamadan dünya sıralamasında ilk 10'a ilk 20'ye girme ihtimali ne kadar sizce?





  • İconların oyuna katkısı çok fazla,o yüzden hiç coins almadan oyunu iyi çözen birisi 800-900 puan arasına çıkabilir ama dünya sıralamasına oynaması için yeterli olmaz.

    Tek başına coins almakla ilerleme olmaz,onu anlatmaya çalışmıştım önceki mesajımda.

  • %0 konami fukara adamı sevmez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 8 Ocak 2021; 9:24:5 >
  • OMRGZR O kullanıcısına yanıt
    Aha oyun yapimcisi konustu.

    Bu forum da bir kitle var hic birseye yazmaz, yorumlamaz sadece okur.

    Bu kitle ( herkz uzerine alinmasin) oyunun dinamik detaylarini buradan alir kullanir ama hep saklanir yazmaz cunku buradan biriyle karsilasirsa nasil bir pislik oldugu aciga cikar, bence sen onlardansin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mctalebee -- 8 Ocak 2021; 9:52:33 >
  • Mctalebee kullanıcısına yanıt
    Dediğin tarz insanlar vardır belki ama OMRGZR arkadaşımız olmadığı kesin , iyi ve temiz oynayan nadir 1000 puan üstü arkadaşlardan biri bence kendisi
  • hocam malesef fifaya 270 küsür lira vermek koyuyor an itibariyle. hem bütçemize göre hem de nostalji yapayım diye tekrar başladım ama eğer oyun hızı 0'da oluyorsa online oynamak için uzun bir süre alışmam lazım

  • zamanında pes inanılmaz haz verirdi sonradan fifaya bir bulaştım kurtulamadım. her gün pratik yapıyorum şu an . oyun hızına da alışacağım artık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 454545454545

    Matchday'lere katılıp maç yapıp 50 şer 50 şer toplayabilirsiniz. Günlük girişlerde her 1. 4. 7. günlerde de 300 er veriyor. Başka bir yolu yok gibi, varsa bilenler diyebilir.

    Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özrail kullanıcısına yanıt
    Aga dediginde haklisin, karsilasmisin sonucta ama bence bu oyunu en temiz oynayan grup sampiyon karti almis adam degil hor gordugunuz 600, 700 puan bandindaki kisilerdir. Bu adam ne bug yapar, ne oyun cirkeflestirir. Adamlarin puan derdi yok, oynuyor aga kora kor.
  • Mctalebee kullanıcısına yanıt
    Bu düşüncene katılıyorum çoğu zaman 600-700 bandında oynayan arkadaşlar ile sıkıntısız maçlar oluyor.Oyundaki bazı bug dediğimiz şeyleri hepimiz istemeden de olsa kullanıyoruz bu oyunun bizi mecbur bırakmasından kaynaklı birazda .Santradan sürekli uzun top atmayı hariç tutuyorum bunu sürekli deneyenler benim gözümde çakallık peşinde olanlardır 😊
  • Mctalebee kullanıcısına yanıt
    Şuan 950 puandayım 600-700 lük rakip gelmesinden nefret ediyorum,dediğin gibi puan derdi yok derdi sadece bana kaybetmemek yada benim serimi bozmak.5 defans çıkıp maça dip mavide başlamak rastgele öne geçerse top çevirmeye çalışmak vs. Adam gitse belki gol atıcak ama topu kaybetmesin diye orta sahayı geçmiyor.Oyuncunun temiz olması puan ile falan ölçülemez 500 puanda pislik yapanda gördüm 1500 puanda pislik yapanda gördüm.Her kesimde ruh hastası var malesef.
  • Coinsler sadece steam storedan mı alınıyor pc için?

  • Mctalebee kullanıcısına yanıt
    İncinmişsin sen.
  • Konami yine duyuru falan yapmadan Co-op etkinliği başlatmış.
    30 yaş üstü, çapraz koşu yapan, sırtı dönük oynayabilen, hava toplarında etkin,gol attıkça daha fazlasını isteyen, çiğ et yiyen, rakibe acımayan, başarıya aç co op arkadaşı aranıyor. PSN OMRGZR.
  • 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.