Şimdi Ara

Sessiz PSU Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    selamlar ben de yaklaşık 1 aydır core reactor kullanıyorum, gayet memnunum umarım siz de aynı şekilde memnun kalırsınız.
  • MNG kargo sağolsun Trendyol gönderilerine limit koyduğu için bugüne kadar kargoya verilmemişti ürün ben de iptal edip Adeks'in kendi sitesinden sipariş verdim kuryeyle akşam elime ulaştı PSU. Öncelikle denildiği gibi kabloları ve cihazın kendisi gerçekten kaliteli duruyor. Önceki PSU'ma can çekiştiren Black Desert Online'da denedim yaklaşık 2 3 saat ve hiç ses duymadım PSU'dan. İlk defa ekran kartımın sesini duydum hatta Bir kaç dk da Aida ile stress test yaptım sonuç aşağıda. 12V da 11.904'e düştü minimum o da masaüstündeyken.


    Sessiz PSU Tavsiyesi




  • herhangi bir seasonic
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    herhangi bir seasonic
    Hocam günaydın XPG Core Reactor aldım bile
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    güle güle kulla
  • güle güle kullan hocam. Ben Aerocool 1100W 80+ GOLD Strike-X almayı düşünüyordum ama dediğiniz gibi 8-9 yıllık. Ama 710tl ye 80+ gold sertifikalı 1100w. Sizce çok büyük bir sorun mu? 80+ 1100w psu corsair oldu mu 2710tl ye fırlıyor. Sizce 700tl ye 700w ve üzeri alınabilicek en güzel psu hangisidir ?
  • Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    hayır 8 9 yıllık değil benim aldığım kutunun üzerinde kasım 2019'da üretilmiştir yazıyor.bunlar yeni üretim yeni strike-x serisi ama eskisine göre daha kötü değil benim şöyle gördüğüm.
  • Hocam öncelikle bir arctic ve noctua fanboyu olarak sisteminize bayıldım :) bakarken üşüdüm o derece :D Site vermek yasak mı bilmiyorum ama teknoloji ve biyoloji sitesinden almayı düşünüyorum. Siz de mi ordan aldınız merak ettim. Cevabınız için teşekkürler.
  • Hem minik hem "EN Sessiz" hem de kral

    Corsair SF600 Platinum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pykecan Cımbızoğlu

    Hocam öncelikle bir arctic ve noctua fanboyu olarak sisteminize bayıldım :) bakarken üşüdüm o derece :D Site vermek yasak mı bilmiyorum ama teknoloji ve biyoloji sitesinden almayı düşünüyorum. Siz de mi ordan aldınız merak ettim. Cevabınız için teşekkürler.
    teşekkür ederim.hayır site ismi vermek yasak değil.bu ürünle ilgili garip bir durum var normalde dağıtıcılar iç piyasaya ürün verdikleri için zaten kazanırlar ve siz kazanın diye herkesten pahalı satarlar.teknobiyotik akortek isimli dağıtıcının sitesidir bu aerocool'un da dağıtıcısı muhtemelen.aerocool 1100w isimli ürün piyasada 880 900 iken teknobiyotik 714 liraya satmaktadır.indirim yazmışlar ama bence promosyon yapıyorlar çünkü eski bir seri bilen herkes depoda 10 sene mi beklemiş diyor ben bile alırken mesaj attım bunlar depodan mı diye hayır yeni üretim dediler de aldım mesela.




  • anladım hocam. Ben de müşteri destek talebi üzerinden sordum ama 3 gün oldu cevap gelmedi. Almayı çok istiyorum 1100w olmasa bile 700tl ye 80+ gold bulunmaz.
  • Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    ne sordunuz bana saatler içinde gelmişti cevap acaba bayram yoğunluğundan bakamadılar mı ya da benim sorduğum sorunun aynısıysa ben cevaplayayım.
  • 2 3 gündür dikkatimi çekti. Ne olmuş arkadaş bu psu fiyatları. Şaka gibi.
  • Ha aynı soruyu sordum hocam. Stoğunuzdaki Aerocool 1100w 80+ gold PSU ların üretim tarihi nedir diye sordum. Yakın zamanda alan bir arkadaş daha bulup ona da sordum. Sizin aldığınız gibi kasım 2019 üretimli. Şimdilik cebimdeki parayla ya dark guardian alacağım ya da aerocoolun bu PSU sunu.
  • Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    gelen partinin hepsi aynıdır bence kasım 2019'dur.dark guardian boş kasadan bahsediyorsan bende var.416 liraya almıştım içindeki fanlar kontrolcü zaten 300 liradan fazla eder an itibariyle.kasayı hediye ediyorlar bir yerde ama biraz teneke öyle kalın sac üst model corsair gibi bir şey bekleme.ekstra iki fan almıştım 45 liraydı tanesi şimdi 67 lira olmuş.guardian içine aerocool 1100w alsan çok mu pahalı oluyor?psulu guardian satıyorlarsa bilmiyorum içinde ne geliyor?
  • Hocam 24dk inceleme yapmışlar ben DARK Guardiana bayıldım. Ön tarafının full mesh yapıda olması ve toz filtresi olması. Alt tarafa 2x120mm yukarı tarafa 2x140mm olucak şekilde toplam 8 fan takılabilmesi MÜTHİŞ olmuş. Geçen ay Dark marka 2x120mm fan+ kontrolcü+ uzaktan kumanda+ RGB Led şerit setini yine teknobiyotikten 120tl ye almıştım. Dediğiniz gibi o ikisini şimdilik yukarı takmayı hayal ediyorum. Param olduğunda da 2x Arctic p14 140mm fan alıp yukarıya takmayı planlıyorum. Kablolarını da Arctic 34 DUO nun fanlarına bağlayıp Totalde bu 4 fanı anakarta bağlayacağım. Öyle bir hava sirkülasyonu olacak ki gece rüyama giriyor. Aerocool 1100w 80+ goldda da 140mm fan var. Kasa ayrı PSU ayrı başarılı. Allahım gece bu kasa rüyama giriyor (Öndex 3 arkadax 1 yukarıda 140mmx2 alttax2 işlemci soğutucudax2 GPUdax3 PSUdax1 Toplamda 14 fan yapıyor.) Donarak titriye titriye uyanıyorum. Millet kasanın içinde omlet yapar ben DONDURMA yapacağım. Kasanın sıcaklığıyla ne ara kafayı bozdum :D Benden 2 sene sonra şöyle bir şey bekleyin hocam.Sessiz PSU Tavsiyesi




  • Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141364211

    psu cougar 850w



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 24 Mayıs 2020; 21:46:3 >
  • Konu sahibi ürününü almış ama yine tavsiye isteyenlere fikir olsun. İmzamdaki sistemle Corsair RM650X kullanıyorum 3 yılı aşkın süredir. Fanının döndüğünü görmedim duymadım. Tam mödüler, %100 japon kapasitör, 80 Gold. %40'a yüke kadar kadar fanı hiç dönmüyor.

    Bu sistemi satacak olursam, sıfır 500-600W 80 bronz alır öyle satarım RM650X bende kalır.
    O derece memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 25 Mayıs 2020; 1:54:11 >
  • Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    Resimdeki kasa Fractal Design Meshify C, benim kasam Meshify olmayan Define C. Tadına bakarsan vazgeçemezsin bu markadan. Bundan önce Corsair 250D kullandım. Kalite olarak fersah fersah önde Fractal Design.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.