Şimdi Ara

Maaşı Hi-Fi kulaklığa bastım, sonuç... 'Sennheiser HD6xx deneyimi' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • amiral gemisi telefonlar max 32ohm kulaklıklarda düzgün parformans verebiliyor.tabi 3.5mm destekli olanlar.orta segmenlerse 16ohm.LG V serisi DAC'a sahip belki biraz daha iyi besler ama 300ohm baya iddialı.allah kolaylık versin :)
  • Profesyonel bir müzisyen olarak konuşmak gerekirse bu kulaklığı telefona ya da bilgisayarın çıkışına bağlamak tamamen saçmalık. Çok iyi bir DAC gerekir ve iyisi de Türk lirası ile 10.000 TL civarında fiyatları var. Ucuzu da var tabi ama ne kadar mantıklı olur tartışılır. Bilgisayar ile kullanan kişi prodüksiyon için profesyonel ses kartı ile referans monitör yerine kullanabilir. Ama son aşamada monitör şart bence. Ses sistemi alırken nasıl hoparlör - amfi uyumu önemliyse kulaklık içinde fark eden bir durum yok.

  • Technics amfi de basit bir sonuç aldığınıza az çok eminim.Kulaklık amfisi almak maalesef zorundasınız. Hatta mümkünse sesi dac/amp veya dac tane ampliye çıkış yaparak kullanmak daha mantıklı olacaktır. Yaptığınız diğer yanlışı da söyleyeyim. Bu kulaklığın rakibi HD600' dür. Üretimi en uzun süren kulaklıklardandır. Referans kulaklık olarak piyasdada bir çok şey Hd600 göre kıyaslanır. Seste kullanacağınız kablolaların da önemini unutmayın. HD800 güzel bir kulaklık ancak beslemesi de hayli zor. Birde, Hd600 ününü hala 650 indirememiştir.

    Malzeme kalitesi olaraksa HD650 le kıyaslamanız lazımdı. Yukarıda arkadaş söylemiş, Grado 3-4 sene kullandım sonra dedim ki, resmen kafamı tahtayla sıkıştırıyormuşum :)


    Youtubeda da aynı yorumu yazdım, ancak bir kaç ekleme yaptım... EQ verdiği tepkimeler diye bir şey yoktur. Kulaklığın var olan karakterini değiştirmeye çalışmak doğru hareket değil. Müzik mümkün oldukça flat dinlenmelidir. Örneğin yeni amplilerin üzerinde artık bas-tiz-loud gibi abidik gubidik şeyler artık yok.




  • Ergen kulaklık test ederse
  • 200-300 usd ABD fiyatli onerebileceginiz wireless buyuk tip kulaklik nedir? Bose 35 icin cok kaliteli degil dediler. Bilgisayardan ve telden (apple) muzik dinlemek icin kullanilacak, yani profesyonel olmayan ama kaliteli ses veren ekstra aparata ihtiyaci olmayan bir urun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amfisiz zulum 300 ohm kulaklik. lg g5 in hifi aparatini alip bilgisayar uzerinden kullanirsaniz cok ucuz yollu dac- amfi cozumu elde etmis olursunuz. lg g6-g7-g8-v10-v20-v30-v40-v50 modelleri ise ekstra dahili dac ve amfi ile geliyor.



    su urunu bir inceleyebilirsiniz


    https://forum.donanimhaber.com/lg-hi-fi-plus-32bit-hi-fi-dac-ise-yarar-mi--131419072

  • Arkada bi anker soundcore life q10 kutusu gördüm kırmızılı? İncelemesini falan bulamadım sitede. Burak bey yorumlarını bekliyorum? İyi çalışmalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulutkuntercuhadar kullanıcısına yanıt
    Nasıl bulamadın? Google'a yazınca bile en tepede Burak Şolt'un Youtube incelemesi çıkıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=DkLO5vCaGLI&feature=youtu.be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaa çok teşekkür ederim 😬 donanımhaber.com da arattım bulamayınca YouTube da aratmak içimden gelmedi. Açıkçası niye bulamadım bilmiyorum teşekkür ederim cevap için 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulutkuntercuhadar kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi seyirler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • balkanxp B kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun maaşı(olmayan) kurtardık.

  • HD6XX i 1 sene kadar kullandım maddi sebeple sattım. Nev'i şahsına münhasır Sennheiser klasiklerinden HD650 nin klonu olarak Massdrop ile işbirliği sonucu ortaya çıktı.

    Orijinal HD650 2003 yılında piyasaya çıktı ve HD600 ile beraber halen satılmaya devam ediyor. İncelemesi yapılan HD6XX 2.5 yılda Massdrop üzerinde 100.000 in üzerinde satmıştır ve daha uzun sürede satılmaya devam edecek.

    Hangi fiyat aralığında olursa olsun kulaklık deyince akla gelecek efsanelerden biridir. HD6XX in malzeme kalitesi HD650 den daha düşük evet ama kötü de değil, kulaklığın üstüne zaten olmaması gereken bir yük bindirmediğiniz sürece kırılacak birşey de değil. Bu sesi 200 dolar fiyatına bulmak zaten artı olarak yeterde artar bile.

    Bir başka konu kulaklığı kullandığım dönemde Objective 2 AMP (350 TL ye sıfırını Massdrop'tan almıştım) ile dinliyordum. Kaynak olarak ise Meridian Explorer 2 harici DAC (Sıfırı 200 dolar ama ben ikinci el 400 TL ye almıştım) veya LG V20 telefonumu kullanıyordum.

    Gerek V20 üzerinden O2 ile gerekse ME2 üzerinden O2 ile dinlerken oldukça tatmin edici bir ses elde ediyordum.

    İlk fırsatta kesinlikle tekrar edineceğim yegane kulaklıklardandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burak Bey iPhone 11 kullanıcısı bir editör olarak bu yıl çıkan Powerbeats modeli için de inceleme yapabilir misiniz? Türkiye’de henüz bu kulaklığı doğru dürüst incelemiş kimse yok. Ses kalitesi ve çıkışı tamamen Powerbeats Pro ile aynı imiş. Tek fark pro modelin tamamen kablosuz olmasıymış. Arada 800 lira fark var.

    https://www.apple.com/tr/shop/product/MWNX2EE/A/powerbeats-yüksek-performanslı-kablosuz-kulak-i·çi-kulaklık-kırmızı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DAC veya iyi bir ses kartı oladan kullanılmaz o kulaklık Şaun Asus Strix Soar Ses kartı kullanıyorum. Gayet güzel ses veriyor fakat arayüzü resmen çöp. APO driver ile Creative SoundBlaster Connect uygulamasını dahil ettim ses kartına süper ses veriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symbianist

    Burak Bey iPhone 11 kullanıcısı bir editör olarak bu yıl çıkan Powerbeats modeli için de inceleme yapabilir misiniz? Türkiye’de henüz bu kulaklığı doğru dürüst incelemiş kimse yok. Ses kalitesi ve çıkışı tamamen Powerbeats Pro ile aynı imiş. Tek fark pro modelin tamamen kablosuz olmasıymış. Arada 800 lira fark var.

    https://www.apple.com/tr/shop/product/MWNX2EE/A/powerbeats-yüksek-performanslı-kablosuz-kulak-i·çi-kulaklık-kırmızı
    Selamlar,

    test ürünü gelirse incelerim ama geleceğini sanmıyorum.

    Kordonlu bir kulaklık olduğu için de ebedi kendim satın almam, tasma gibi hissettiriyor o kordon enseme değince




  • Burak bey, videoda bahsettiğiniz kaynağı aldınız mı? Aldıysanız kulaklıkla nasıl bir sonuç aldığınızın incelemesi gelecek mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,


    evet, Fiio K5 Pro'yu satın aldım, kullanıyorum.


    Hem amfi hem de kulaklıklığın içinde olduğu bir incelemesi gelecek, tahminen 150 saat kullanımdan sonra video gelir.

  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun evvela. Onu sağlam bir kaynakla beslemeniz lazım. Fiio Q5s tavsiye edebilirim. Bir çok konuda avantajı var diye. Bu işe girdiysen daha hd6xx kesmez ilerleyen zamanlarda. Bende ikinci elde Sony mdr Z1R kovalıyorum. İnşallah denk getiririm.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.