Şimdi Ara

İspanya milli takımının ve Barçanın altın başarılarının aynı döneme denk gelmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008-2010-2012 İSPANYA

    Barça 2006-2009-2011 Barcelona

    Bu iki takımın da altın çağı aynı döneme denk geldi.Omurgasını Pique Puyol Xavi İniesta Busquet David Villa Pedro gibi oyuncuların oluşturduğu ve aynı futbol kültürünün yansıması olan iki takım.Altın bir jenerasyon altın bir çağ.

    İki takımında daha önceki büyük başarıları tek tük.

    İspanya milli takımının ve Barçanın altın başarılarının aynı döneme denk gelmesi


    İspanya milli takımının ve Barçanın altın başarılarının aynı döneme denk gelmesi



  • Xavi ve İniesta'nın ayrıldığı 2015 ve 2016 senelerine kadar Barcelona baya iyi gitmiş. Aynı senelerde Barcelona takımının bir parçası olan Messi ise milli takımı ile;

    2007 - Copa America Finalde Brezilya'ya kaybetmişler. Takımın en golcüleri 5 gol ile Riquelme, 3 gol ile Crespo, 2'şer gol ile Messi ve Mascherano.

    2010 - Dünya Kupası Çeyrek finalde Almanya'ya 4-0 kaybedilmiş. Kupada yılın takımına Barcelona'dan Puyol, Xavi, İniesta, Villa seçilirken, Messi kupayı 0 gol ile tamamlayarak evine döndü.

    2011 - Copa America Çeyrek finalde Uruguay'a elendi. Arjantin Milli Takımı'nın en golcü oyuncuları 3 gol ile Agüero, 1'er gol ile Di Maria ve Higuain oldu. Messi ise gol atma başarısı gösteremedi.

    2014 - Dünya Kupası Finalde Almanya'ya kaybedildi. Messi de gruplarda İran, Nijerya ve Bosna'ya attığı 4 gol ile yıldızlaşarak turnuvanın en golcü 3. oyuncusu oldu. Grup maçlarından sonra ise sırasıyla İsviçre, Belçika, Hollanda ve Almanya'ya gol atma başarısı gösteremedi.

    2015 - Copa America Finalde Şili'ye kaybedilip 2. olmuşlar. Takımın en golcüleri ise yine 3 gol ile Agüero, 2'şer gol ile Di Maria ve Higuain, 1'er gol ile Pastore, Rojo ve Messi.

    2016 - Copa America Finalde yine Şili'ye kaybedilen bir şampiyonluk. Bu turnuva ise finalde kaçırdığı penaltı hariç Messi için baya iyi geçmiş. Gol krallığında 6 gollü Vargas'ın ardından 5 gol ile 2. olarak unutulmaz bir başarıya imza atmış.

    Büyük maçların adamının Xavi, İniesta vs. olmadan final performansları 0 gol 0 asist 0 kupa.
  • 2014 - Dünya Kupası Finalde Almanya'ya kaybedildi. Messi de gruplarda İran, Nijerya ve Bosna'ya attığı 4 gol ile yıldızlaşarak turnuvanın en golcü 3. oyuncusu oldu. Grup maçlarından sonra ise sırasıyla İsviçre, Belçika, Hollanda ve Almanya'ya gol atma başarısı gösteremedi


    Messinin Xavi ve iniestasiz kariyer özeti gibi olmus bu kisim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshin12 -- 3 Mayıs 2020; 20:3:57 >
  • Busquets Xavi Iniesta tarihin en iyi üçlüsü çünkü. Ofans defans istediğin yere bak böylesi gelmedi. Euro 2008 yildizi Xavi, euro 2012 Iniesta. Dünya kupası ikisi birden. CL'de de 2009 finali macin adami Xavi, 2015'te Iniesta secildi. Mesela Casemiro Kroos Modric bu üçlüden 2-3 tik geride olmasina ragmen 3 CL kazandı 3 senede. Bu uclunun 6 senede 3 CL kazanmasi biraz sanssizlik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.