Şimdi Ara

Adblock kullanmayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
1
Favori
11.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • senelerdir bilgisayarımda adblock yazılımını kullanırım. bugün youtube da kapatıp herhangi bi müzik açayım dedim. sonuç:

    tam 1 buçuk dakikalık atlanamayan reklam. o bitti ardından bi 30 saniyelik daha geldi. o bitti ardından bi 13 saniyelik daha reklam geldi. müzik açıldı, kanal sahibi ilk saniyelerine bidaha reklam koymuş, hoop 5 saniyelik bi reklam daha. müzik kadar reklam izlemiş oldum. buna katlanabilen var mı? gelir sağlayacağız diye ne bu resmen eziyet. reklam engelleyici olmadan internet kullanılamaz hale geldi artık. şu forumda kapatsam acaba bunda neler çıkacak?



  • Site sahipleri boşuna ağlıyor bu durumu bu hale siz getirdiniz. Yıllardan 2007-2008 falan, 2 satır bir şey okuyacağım diye siteye giriyorum işlemci fanının sesi sanki oyun açmışım gibi başlıyor ötmeye. Bir de eskiden swf reklamlar vardı aman allahım. Internet explorer 6, firefox, eski opera ne olursa bazen flash player'a daha fazla dayanamayıp pat diye çökerdi ortalık yerde. Bir de 2011lerde android telefonlarımız vardı tek çekirdekli 800 mhz işlemci 512mb ram gibi özellikleri olan. Zamanında onlara bile acımayıp mobil sürümlere reklamları bastınız. Yıllardan 2013-14 oldu swf gitti bu sefer bir sürü gif geldi, aynı anda otomatik oynayan 2-3 video geldi. Akıllanmıyorsunuz.
    Bunun bokunu özellikle dh çıkarmıştı, bi 8 sene önce hiçbir sitede buradaki kadar reklam yoktu. Dhye girdiğim an zaten güçsüz olan cpu'nun kullanımı %60lara fırlıyordu.
    Sırf bu sitedeki reklamları görmemek için o zamanlar adblock kullanmaya başladım ve kullandığım her cihaza da kurmaya başladım. Yıl oldu 2020, bazı sitelere reklam engelleyici olmadan girince içeriği göremiyorsun sanki kaçak porno sitesine girdik.
    Web sitesi sahibiyim. 6500 yazımız var. En az 2000 tanesi çok kaliteli. 5 yıldır her ay yazarlara 600-800 arası ödeme yapıyorum. Ben de yazıyorum sürekli. Reklam kazancımız aylık 2000 i bulmuyor. Günlük ziyaretçi sayımız 14-15 bin. Adblock kullanırken içerik üreticileri de düşünün. Kazanç yoksa kimse saatlerini harcayıp içerik üretmez
    Reklamdan etkilenip ürün alan insanlarıda garip buluyorum, en fazla bi aburcuburu merak edip almışımdır reklamını görmesem bile markete gittiğimde bune lan yeni çıkmış galiba deyip denemek için alırım, reklamlarda yok mercedes yok 2 bin liralık kulaklık, yada abuk subuk oyun reklamlarına düşen büyük bir kitle sayesinde(%90 max 12 yaş) bu reklam işini bu yüzden abartıyorlar sanırım
  • beklemeyi hiç sevmem adblock candır
  • Reklamdan etkilenip ürün alan insanlarıda garip buluyorum, en fazla bi aburcuburu merak edip almışımdır reklamını görmesem bile markete gittiğimde bune lan yeni çıkmış galiba deyip denemek için alırım, reklamlarda yok mercedes yok 2 bin liralık kulaklık, yada abuk subuk oyun reklamlarına düşen büyük bir kitle sayesinde(%90 max 12 yaş) bu reklam işini bu yüzden abartıyorlar sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen adblock kapat diyen sitelerle de işim olmuyor. direk çıkıyorum. kapatınca 15 tane download linki arasında bogulmak ıstemıyorum cunku.
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    ya reklam olur anlarım ama çıkan reklamları sana söyleyeyim.

    salağın biri 3000 liralık oyuncu koltugu almıs. ustunde telefondan lol oynuyor ve bunun reklamı var. çok zekı bı arkadasımız bu

    diğeri namıdeger bunaltan WIX. wixle site kurmak artık mümkün. allah belanı versin 2 dakikalık veriyor ve hiçbiyerde skip tusu yok. bekle artık.
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    2 olsa yeter, 4 tane de gördük ya artık denecek söz yok. video başlamadan videodan daha uzun reklam izledim.
  • Addblock kullanımı artınca reklam tık oranı oldukça düştü, youtube da addbloctan anlamayan zırcahil, ufak ve yaşlı kitleyi enayi yerine koyma stratejisine girdi ama o kitleye reklam izletsen ne olur izletmesen ne olur, bu sefer firmalarda verdiği reklamdan yarar sağlamaz, ben anlamıyore



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 25 Nisan 2020; 7:0:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    hocam en basitinden bi 10 dklık aykut elmas vine izleyeyim desem, adam mayın gibi döşemiş reklamı. alt taraf full sarı. birazda görgüsüzlüğe dogru gidiyor. 10 dklık vıdeoda rahat 7-8 dk reklam ızlersın. neden boyle bi mallık yapayım?
  • Benim akıllı tv'm de bile reklam engelleyicili youtube var. Kapatmadan 3dk oynayan reklam mı olur youtube

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hic kullanmadim kullanmamda
    Kasıyor o program hem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ublock origin'e geçin, daha temiz, daha hızlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    ben hic kullanmadim kullanmamda
    Kasıyor o program hem
    Hocam esassn adblock kullanmayinca kasiyor program

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adblock kullanıyorum, gayet memnunum.
  • Olmazsa olmaz android için youtube vanced kullanın neredeyse yok reklam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    hocam en basitinden bi 10 dklık aykut elmas vine izleyeyim desem, adam mayın gibi döşemiş reklamı. alt taraf full sarı. birazda görgüsüzlüğe dogru gidiyor. 10 dklık vıdeoda rahat 7-8 dk reklam ızlersın. neden boyle bi mallık yapayım?
    Bu reklam vs adblock'taki kısır döngüyü anlatmama gerek var mı?

    Reklam gelirlerini, bu gelirler olmasa büyük ihtimalle boktan aykut elmas vine'larını da izleyemeyeceğini anlatmama gerek var mı?

    "Bu reklamlara kim kanıyor?" sorusuna Coca Cola'nın 100 yıldır güttüğü reklam politikasını ve elde ettiği kârı anlatmama gerek var mı?

    YouTube'un Google'a net geliri neredeyse sıfır ama sağladığı özellikleri başka platformlarda bulamazsın, hayır kurumu gibi işletme yapmışlar, içerik üreticilerine gelir sağlamak ve zarara girmemek için reklam koyuyorlar (ki o da uzun süre adblock kullandıysan hayvan gibi çok reklam gösteriyor bir süre) bu da gelip zırlıyo. Ya daha iyi sistem sun, ya da yeni platform kur, nasıl fikir?

    Çok rahatsızsan git Brave kullan, hem usturuplu reklam gösteriyor hem de sen para kazanıyorsun.




  • Web sitesi sahibiyim. 6500 yazımız var. En az 2000 tanesi çok kaliteli. 5 yıldır her ay yazarlara 600-800 arası ödeme yapıyorum. Ben de yazıyorum sürekli. Reklam kazancımız aylık 2000 i bulmuyor. Günlük ziyaretçi sayımız 14-15 bin. Adblock kullanırken içerik üreticileri de düşünün. Kazanç yoksa kimse saatlerini harcayıp içerik üretmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ublock Origin candır. Ramden fazla yemez ve daha etkilidir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.