Şimdi Ara

Dökülen saçlarım yaşım 21 sadece hayatımı anlatmak istedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benim ismin Oğuzhan , yaşım 21. Bunu kim okur bilmiyorum ama hayatımda ki bana dert olan saçlarımı anlatmak istiyorum buraya. Benim hayattaki eksikliğim doğumum da başlamış , 7 aylık bir bebek olarak hayata tutundum.1 kilo 100 gram olarak Ankara’da dünyaya geldim. Annem babam köyde yaşadığı için süt eksikliğim oldu ve kilo alamadım diğer bebekler gibi. Yaşlarım ilerledikçe dişlerinde hala küçüklükten kalma dişler olduğu farkedildi.dişlerim düşmüyordu. Babam sert bir insan ve her zaman beni ezmiştir. Kendisi gibi olmadığım için ( dış görünüş ve ruhsal olarak ) beni pek sevmezdi. Ben bununla büyüdüm yeri geldi dayak yedim yeri geldi küfür yeri geldi eve alınmadım. Bu hayatta beni bir tek annem tuttu. Beni sevdi her halimle,çirkin olduğumu bile bile beni yakışıklı oğlum diye sevdi büyüttü. Yaşım 21 diğer bir bana zorluk çıkartan şey ise saçlarım oldu. Bu yaşıma kadar 1 kere saçlarımı su dizilerdeki veya ve hatta dışarda ki ortalama düzeydeki insanlar gibi yapamadım çünkü dökülüyordu her gün. Her sabah uyandığım da saçlarımı yatakta görüyordum. Hem dayılarımın kel olması hem de küçük yaşımda beslenememden dolayı kellik durumum ile erken yaşta tanışmama sebep oldu. Her zaman şapka kullandım çünkü insanlar 20 yaşında bir insanın dedesinin saçından daha az bir sekılde gördüğünde dalga ve tepki gösteriyorlar ben bunu yaşadım. Hiçbir zaman hayal ettiğim saçlarım olmadı. Allah biliyor her gün dua ettim namazlarımı kılan bir insanım. Saçlarım her geçen gün kötüye gitti. Şuan üst kısmım da önünde değil bakın ÜST KISMINDA kafamın saçlarım yok,bildiginiz yanlarda saç var üstte yok olur ya dedelerin saçları. İşte öyle. Şükrediyorum yine de hiçbir zaman isyan etmedim ama saçlarımın olmasını isterdim. Dümdüz bile olmaydı saçlarım isterdim.
    Elimizdekilerin kıymetini bilin ben dişlerimden dolayı gülümseyemiyorum doya doya veya rüzgarlı bir hava da saçlarımı açıp dolasamıyorum.
    Bugünden itibaren karar aldım saçlarımı kendım makıne ile sıfıra keseceğim. Buda içimdeki 21 yılın yükü olarak kalsın burada. Beni anlayan insanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Benimde dökülüyor ama ileride ektiririm diye avutuyorum kendimi gerçi parada yok, herkesin bir derdi var sanırım önemli olan hayatta bir şeyi yaparken zevk almak insan eksiklerine odaklanınca artılarını görmüyor.
  • buzzcuthair B kullanıcısına yanıt
    Makine aldım biriktirdiğim para ile saçlarımı kestim ilk defa dostum 1 numaraya yakın. Rahatladım psikolojik olarak ama dediğin gibi saç ektirmek çözüm evet Türkiye de fiyatlar yüksek ona durumum yok. Sağ sola hava atmakda değil derdim gençliğimde bir kere saçlarımı tarayamamak istediğim gibi bu üzüyor beni. Buna şükür dostum dediğim gibi

    Yazdığım yazıyı sıkılmayın okuman bile beni mutlu etti dostum , :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.