Şimdi Ara

Samsung, COVID-19'un satışlara olan olmsuz etkisini, ucuz 5G telefonlarla telafi edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon endüstrisinin COVID-19'un patlak vermesi nedeniyle satışlarda bir düşüş yaşaması şaşırtıcı değil. Ancak dev teknoloji şirketleri, küresel çapta yaşanan bu krizle nasıl başa çıkacaklarını ve satışlarını nasıl yükselteceklerini düşünüyorlar.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Fold 2, S Pen olmadan gelebilir



    Koronavirüs pandemisinden etkilenen şirketlerin başında hiç kuşku yok ki teknoloji devi Samsung geliyor. Şirketin bu krizden çıkmak için sarılacağı çözüm yolu ise 5G teknolojisi olacak. Zira gelen haberlere göre Samsung, premium cihazların yanında daha düşük bütçelere hitap eden akıllı telefon modellerine de 5G teknolojisini entegre edecek. Şirket Samsung Galaxy A51 5G ve Galaxy A71 5G modellerini piyasaya sürerek bunun sinyallerini de vermişti zaten.





    Diğer üreticiler de aynı stratejiyi benimsiyor



    Benzer bir stratejinin, Xiaomi Mi 10 Lite 5G ve Oppo A92s ile Xiaomi ve Oppo tarafından da benimsendiğini söylemek mümkün. Bu modeller de 5G akıllı telefonları daha uygun fiyatlarla ortalama bütçeye sahip tüketicilere getirme girişimini temsil ediyorlar.



    Ancak Samsung'un bu fikrinin, henüz 5G teknolojisinin tam olarak yaygınlaşmaması nedeniyle ne denli başarılı olacağı ise muamma. Zira orta segment olarak değerlendirilecek bu cihazlara entegre edilen donanımların, kullanıcıları ortalama 2 yılda bir yeni cihaz almaya yönlendirmek üzere belirlendiği ifade edilirken, 5G özelliğinin tercih sebebi olup olmayacağı ise büyük bir soru işareti olarak değerlendiriliyor.




  • Samsung, COVID-19'un satışlara olan olmsuz etkisini, ucuz 5G telefonlarla telafi edecek
  • yine aynı hataları yapıyor millet sizden yeni ucuz telefon beklemiyor ki covit 19 a mana bulmayın adam gibi yazılım yapın önce güncelleme verin emin olun virüs olayı olmasada satışlar tutmayacaktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi imkanım daha iyi bir modele el vermediği için Ocak 2019 tarihinde 1100 liraya Samsung Galaxy J4 (2018) satın aldım ve "telefon boştayken şarj seviyesinin kendiliğinden %10 kadar düşmesi" sorunu ile bu telefonu 1 yıl içinde 4 kez yetkili servise gitti bataryası 3 kez değişmesine rağmen sorun çözülemedi. Ürünün ücret iadesi için tüketici hakem heyetine başvurdum, reddedildi. Telefonum çöp oldu resmen. Kronik batarya sorunları sebebiyle Samsung akıllı telefon almanızı kesinlikle önermem, uzak durun. Xiaomi veya Huawei bence daha mantıklı.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    onun sebebi samsungun kullanmakta ısrarcı olduğu exynos chipset hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım fiyatlar nasıl olacak, çok merak ediyorum.
  • Türkiyede indirim olsa fiyatlar aynı kalır, indirimli fiyat kısmını cebe indirirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G li telefon daha çok rağbet görebilir tabi fiyatlar artmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    ya da yazılımsal bir sorun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.