Şimdi Ara

Uzun bir aradan sonra PC topluyorum. :') SS'Lİ 2020 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vurdu ve gol olduuuu
  • neymiş palavradan sıkarak bu işler olmuyormuş :) üstelik gelicek ürünler saglammı degilmi derdin yok bende, hepsi şırıl sırıl akıyor koçum,bu işler oturarak olmuyor yıllarımı verdim ben, paran varsa istediğin kartı zaten alırsın !
  • Yutubdan parayı bulmuşsun anlaşılan.
    Hayırlı olsun.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Şakamisin Sen? Yillar boyunca bu işden anlarmiş bak sen! Kutuyu kargo da açarsin ezik kirilma varsa iade edersin zaten 14 günlük iade hakkin var. Sanki kargo ile alinca ürünler bozuk kirik geliyor . Yada gider magaza Dan alirsin. adamlar tüm sistemi kurup veriyor bilmiyorsan zaten. Asil palavra senin yalanlarin site gayet güvenilir kendi magaza lari da var istanbulda gider ordan alirsin yada internet den alirsin kurulu 1-2 günde gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlkszhacker kullanıcısına yanıt
    Adam 1650 2.el sistemi 6000e satiyor.. 6000e düne kadar rx5700 lü satiliyor du. Şuan rtx2060 da bulursun hatta indirim kovalarsan daha ucuza getirirsin. Sanki internet alişverisi yapinca bozuk geliyor 2.el geliyor şaka gibi arkadaş. Rtx2060 ile 1650 arasinda daglar kadar fark var :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Şaklaban? Karşindakini taniyor musun da konuşuyorsun? Şikayet lere bakarsan bütün firmalar Dan şikayet var şu işe bak! Asil senin gibi ler firsatçi ayni 3 liralik makarna yi 15 e satanlardan farkin yok. Hadi az ötede oyna. Almak isteyen sifiri orda bilinçli tüketici kazik fiyattan 2.el almaz zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemedi dimi önce daha ucuza toplarım dedim şimdi makarna diyorsun :)) önce piyasayı ve daha önemlisi hayatı öğrende gel ,oturdugun yerden olmuyor bu işler...
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Kafami buluyor sun? Sana attigim ne? Başka site lerden bakarsan daha iyisini topluyorsun zaten forumun 2.eline bakarsan daha ucuza daha iyisini toplarsin. Hadi kendi kumunda oyna. Çocuk Kim belli oluyor yaş 30+ herhalde ama beyin yaşi 5 belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana daha ucuza topla hediye edicem dedim sen yapamadım bunu daha pahalısını yaptın (ikinci elde sayılmaz garantisiz ürünü ne yapsın alan :)) ) konusucak bir şeyim kalmadı seninle evladım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsh77

    hazır win10 kurulu, topla bakalım ne zamana biter bu devirde:) fiyatlardan haberin yok sanırım :)
    Başta fiyattan dolayı tereddütlü yaklaştım ama hazır win10 kurulu olduğunu görünce 8 tane sipariş ettim hocam teşekkürler, sıcak fırsat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bu piyasa da pc mi toplanır fiyatlar çok yüksek nasıl göze alıyorsunuz para havadanmı geliyor size?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun merakı desen onu ps4'te hallediyorum. Tasarım vs desen okuduk bitirdik ama o işi yapmıyoruz ondan dolayı ihtiyaç olmuyor.
    Bir laptop bir mouse benim şu anki işimi karşılıyor. Uzun zaman oldu bilgisayar toplamayalı. Onun hevesi, heyecanı da bir başka oluyor.
    Hayırlı olsun.
  • İşlemcinin fiyatı güzel
    Anakarta çok para bağlamışsın
    Psunun fiyatı güzel
    Kasaya çok para bağlamışsın

    İndirim kovala ssd 480den az olmasın sadece işletim sistemi ve sık kullanılan programlar olarak kullan. Tabiki indirim ile 100 liraya 240 bulursan kaçırma o ayrı. Ama 240 o paralar verilmez 480 ile arasındaki makas daraldı eskisi gibi değil. He dersenki bana hız lazım o senin zevkine kalmış ama ssd iş görür. Yanına da en az 1 tb hdd al depolama sıkıntısı çekersin. Yine indirimle 960 gb ssd yi çok güzel fiyata düşürürsen alınır. Ben 500 civarı görmüştüm elimde 240ssd 4tb hdd olmasaydı alacaktım.

    Gelelim ekran kartına burda tercih tanem en senin ama ölü kartlara bulaşma. 1660süper den aşağısınıda alma 5500xt den aşağı düşme değmez çünkü heleki o işlemciye.

    Rx580 rx590 yok 1650 vs unut bunları şu vakitte alınmaz 1 sene önce olsa alınırdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın ancak tek bir hatanız var indirim dönemlerini beklememiş olmak. mesela vatan belirli periyotlar ile %18 indirim yapıyor, itopya da benzer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 850 evo varsa m2ye çokta gerek yok.

    Video editlerde işine yarayacak ama bütcen bi tık düşük anladığım kadarı ile.
    En son m2 için zorlarsın. 1 yada2 tb hdd almalısın. Yayıncılık ve video edit için şart depolama..

    Hepsini okudum malesef yapacak bişi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Berkmn
    Hocam daha ucuz bir anakart alsaydım sistem yine çalışırdı, o parayı da başka parçalara kullanabilirdim ama ben işlemciye o kadar para vermişken anakarttan da kısmayayım dedim. Ayrıca 3600X'i kullanmak için bazı kartlarda BIOS update gerekiyor. Kutudan çıktığı gibi sadece sonu MAX ile bitenlerle kullanılıyor.


    @FlashKill
    Hocam Youtube'un sandığınız kadar bir getirisi yok, yıllardır sahip olduğum eşyaları satarak ve biriktirdiklerimi ekleyerek bir şeyler alıyorum. Gereksiz harcamam yok ve çok az eşyam var.

    @Perturbator
    Piyasa bundan iyi olmayacak hocam. Ayrıca bunu riskli bir yatırım olarak düşünüyorum ve yapmasaydım aklımı sürekli kurcalayacaktı. Yıllardır biriktirdiğim bir para ve esasında çok da büyük bir para değil.

    @Vartolu Saadettin

    Teşekkür ederim. Aslında anakart dışındaki tüm parçalar indirimden alındı hocam. Anakartı da indirimden almıştım ama kargo tarihi geç olduğu için iptal ettim. Tüm sistem hazırken daha fazla beklememek adına indirimsiz sipariş ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Cube K -- 12 Nisan 2020; 15:18:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu yanlış yere açmışsın şikayet ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O bahsettiğiniz oem keye bile gerek yok genuine ticket yöntemi hala çalışıyor, idarelik win7/8 kurup gatherosstate.exe ile (win10 kurulum dosyalarının içinde mevcut) bir adet genuineticket.xml oluşturuyorsunuz, sonra win10 kurup genuineticket.xml yi yerine koyuyorsunuz ve aktifleşiyor. İstediğiniz kadar format atın anakart değişmedikçe ömürlük kullanırsınız

    Win7/8'den bedava yükseltme zamanında uygulanan yöntem bu ama hala çalışıyor, hiçbir şekilde illegalliği bulunmamakta, yöntem tam aklımda değil zaten detayları internette mevcut.

    Aynı bilgisayarda Windows 10 Single Language ve Pro lisansına sahibim bu taktikle
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    çok komik, tüm çömezler gelmiş konuya :) bu ortamda sen bu paraya topla önce sonra boş yaparsın yine :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 13 Nisan 2020; 15:32:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.