Şimdi Ara

Türk Net'in Geri Bildirim sistemini bilerek ve isteyerek çalıştırmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Benim kendi bir konum var zaten 1 aydır çalışmayan internetim ile ilgi ve o konumda Türk Net'i dava etme sürecindeyim. Hakem Heyeti sonucuyla Tüketici Mahkemesine gideceğim. Burada açtığım konu ise kendi başına bir konu olmayı hak ediyor. Türk Net daha önce de anket göndermişti ve o zamanda kendi görüşlerimi yanıtlayıp göndermiştim ki çalışmamasının arkasında yatan kötü niyeti düşünmedim.

    Burada anketi cevaplamak istediğinizde tıklayamamanız, sonucu göndermek istediğinizde kabul etmemesi gibi durumlar yaşanıyor. Buradaki art niyetin "biz anket gönderiyoruz" demek olduğunu düşünüyorum. Bunuda mahkemeye vereceğim dosyanın içine ekledim. Bu konu burada da olmayı hak ediyor. İşin ironik tarafı bu firmanın CEO'su Cem Bey yakın zamanda ECTA'da yönetim kadrosuna tekrar seçildi. Avrupada rekabetin böyle işlediğini düşünmüyorum ki avrupa da internet hakkının temel haklardan sayıldığı yerler vardı diye hatırlıyorum. Ben ECTA'ya da durumu yazdım, kimi kime şikayet ediyorsak artık...

    Bu konu teknik bir arıza olabilirdi, geçen seneden beri olmasaydı... ISP'nin araçlarının düzgün çalışmaması kadar komik birşey olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpscan -- 8 Nisan 2020; 17:12:30 >







  • Merhaba, ankette aldığınız hatanın ekran görüntüsünü PM üzerinden paylaşır mısınız? İlgili birimimiz ile kontrol ederek size bilgi verelim. Arıza kaydınız için de Türk Telekom saha ekipleri ile yakın takibimiz başladı. Arızanın biran önce tamamlanması için gerekli tüm çalışmayı yaparak bilgi vereceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, ankette aldığınız hatanın ekran görüntüsünü PM üzerinden paylaşır mısınız? İlgili birimimiz ile kontrol ederek size bilgi verelim. Arıza kaydınız için de Türk Telekom saha ekipleri ile yakın takibimiz başladı. Arızanın biran önce tamamlanması için gerekli tüm çalışmayı yaparak bilgi vereceğiz.
    Merhaba,

    Sizinle daha önce yazışmıştık, hesabınızı birden fazla kişiyle kullanıyor olabileceğiniz için tekrar söylüyorum. Benim konularıma yazmayın veya bana özel mesaj atmayın. Ben size özel mesaj atmayacağım.

    İptal sürecini başlattım, yasal olarak faks istiyormuşsunuz ya şu an faks gönderebileceğim yer arıyorum. Tüketici Mahkemesi Savunması veya Hakem Heyeti Savunması zamanında söylersiniz ne söyleyecekseniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.