Şimdi Ara

Rap Attack (Kayıp SNES oyunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rap Attack isimli oyun sadece GamePro dergisinin Mayıs 1992 sayısında Chips & Bits isimli bir markanın sattığı oyun listesinde görünmüştür. Listeye göre shooter türünde bir oyun. Fakat bu satış listesi haricinde oyun hakkında hiçbir bulgu yok.

    Unreleased bir oyun olma ihtimali yüksek.

    Siz ne düşünüyorsunuz?

    İlgili dergi parçası;


    Rap Attack (Kayıp SNES oyunu)

    Kaynak:https://lostmediaarchive.fandom.com/wiki/Rap_Attack(lost_SNES_game)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 6 Nisan 2020; 23:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • araştırdım ve anlamam 10 saniye sürdü...iki yabancı site bunu çözememiş biz yazalım...
    https://lostmediaarchive.fandom.com/wiki/Rap_Attack(lost_SNES_game)
    https://snescentral.com/article.php?id=1080


    bu bir aceleyle yazım hatası...rap jam oyunu sadece amerikada çıkmış bir basketbol oyunu rap basketball adıyla da biliniyor ama tarihlerde bir sorun var gibi oyun 1994 senesinde çıkmış hatta 1 1995 e sarkmış. aynı tarihte rap attack adlı bir müzik albümüde yayınlanmış buradaki isimden etkilenilmiş...rap basketball oyunu 1992 de geliştirilmeye başlamış listelere adı çıkacak olarak verilmiş adı da rap attack olacakmış ama oyun ertelenmiş çıkışı 1994 ü bulmuş 1994 diyoruz çünkü bu ikinci erteleme tam çıkış 1 1995 üçüncü resimde adı daha farklı verilmiş.yani 1992 de çıkacak denen oyun ertelenmiş..burada rap attack albümüyle çünkü oyunlar müzikler aynı sayfalarda yazılı olabiliyor da karıştırılmış diyemiyoruz çünkü albüm 1994 te çıkmış.

    Rap Attack (Kayıp SNES oyunu)

    Rap Attack (Kayıp SNES oyunu)

    burada şaşırılacak bir durum yok binlerce oyun önce duyurulmuş sonra ya yarıda bırakılmış ya ertelenmiş ya adı değişmiş ya başka firma devralmış ya da tamamen durdurulmuştur...bir çok dergide böyle çokça haber vardır geliştirme aşamasında haber olurlar sonra yok olur giderler öyle isimler vardır ki çokça heyecanlanabilirsiniz.bu arkadaşlar ön sipariş almak istemiş ama iş değişmiş.

    Rap Attack (Kayıp SNES oyunu)

    iki kez adı değişen ve ertelenen sıradan tek bir oyun.hatta ikinci karıştırma da bu üstteki rap jam ve rap basketball tek oyun ama 1 1995 mi yoksa 31 1994 mü yoksa rap jam mi rap basketbal mu karışmış fakat ortada ertelenen tek bir oyun var.ve bu oyun bilinen en kötü basketball oyunlarından biri..kafa olarak def jam kafasında bir hikayesi var.rap dövüş oyunu olarak başlamış street hoop un popülerleşmesiyle rap basketball oyunu olarak sonlanmış bir fikir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Nisan 2020; 0:50:37 >


  • şu an denk geldi tesadüf mü ne...polis akademisi 7 filminde biri kafayı yemiş gibi game boy oynuyor baktım cihazda kaset yok...youtube a yazdım birileri daha fark etmiş..bizim reklam filminde de ds te kaset yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Nisan 2020; 1:6:57 >
  • Tamam da canım ciğerim oyun neden shoot em up olarak lanse edilmiş o zaman? Shooter olarak tasarlayıp basketbola neden çevirsinler oyunu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 7 Nisan 2020; 2:0:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.