Şimdi Ara

Roberto Carlos mu , Marcelo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zendo

    yetenek,golcülük,duran top vs. bi kenara bırakıp saf bir bek olarak karşılaştırırsak Jordi Alba ikisinde de daha iyi. Alba nın takıma bek olarak yaptığı katkıdan daha fazlasını yazdığınız iki isim vermiş olabilir ama stabil ve her iki yönde katkı olarak Alba daha iyidir. İlerde bu ismin yanına Robertson'da girecek.

    Carlos mu Marcelo mu dersek Marcelo derim. Carlos un kaleciden seken frikiklerini değerlendirmeye çalışan takımla, maçı tek başına ipten alması için topu Marcelo'ya veren takım var. kritik anlarda ilerde topun bi bek oyuncusuna gelmesini bekliyorsun. Carlos ta hiç böyle bi durum olduğunu -en azından Marcelo kadar olduğunu- sanmıyorum.
    Bence de Alba ikisinden daha iyi hocam. Hatta daha da ileri gideyim, Ümit Özat ve İbrahim Üzülmez ile kapışırlar.




  • Hala Carlos diyen gerizekalıları görüyorum.

    İkisini de izledim ve birini hala izliyorum.

    Ofansif olarak Marcelo çok daha iyi bir oyuncu. Top tekniği, dribblingi, çalımı, passingi, top kontrolü, first touch-second touch-third touchu, oyun zekası ve visionu, asistleri vs.. çok daha ileri seviyede.

    Carlos defansif skillerde, şut sertliğinde, pacede ve frikikte daha iyidir. Aslında frikik ve uzaktan şutlarıyla aklımıza kazınan bu arkadaşın frikik girişim/gol ve şut girişim/gol oranı berbat seviyededir. Her frikiğinden sonra takım arkadaşlarına içinden of çektiren bir oyuncudur. Vurduğu frikiklere oranla çok az gol atmıştır.

    Marcelo çok daha üstün işin teknik, zeka ve ofansif kısmında. Zaten sol açıktan devşirme. Real'in birçok maçta beyniydi ve hala da öyle zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 10 Mayıs 2020; 23:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.