Şimdi Ara

Huawei Watch GT 2e biraz daha spora odaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin uzun kullanım süreleri ile beğenilen akıllı saat serisi Watch GT yeni bir üyeye daha kavuştu. Huawei Watch GT 2e modeli biraz daha spor bir görünüme sahip ve fitness takibine odaklanıyor.



    Huawei Watch GT 2e özellikleri ve fiyatı



    Huawei Watch GT 2e modelinde 454x454 piksellik AMOLED ekran kullanılıyor. Sadece 46mm kasa seçeneği ile gelen model yüzme esnasında da kullanılabiliyor. 455MAh kapasiteli batarya standart kullanımda 7 güne kadar, düşük kullanımda ise 14 güne kadar kullanım süresi sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Türkiye dahil koronavirüs ile savaşan 8 ülkeye Binance desteği



    Akıllı saat nabız ölçme, stres değerlerini takip etme, GPS, uyku kalitesini ölçme, farklı egzersiz türlerine destek, belirli egzersizlerde otomatik başlatma gibi özelliklere sahip. 



    Android ve iOS cihazlarına uyumlu olan Huawei Watch GT 2e modeli için 199 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. Yakın dönemde akıllı saatin ülkemizde de satışa çıkacağı tahmin ediliyor.




    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/huawei-watch-gt-2e-official-specs-features-battery-life-price_id123329







  • GPS yongası olsa ve fiyat daha iyi olsa (ülkemiz için) daha güzel olurdu...

  • Huawei nin diğer saatlerindeki gibi dahili GPS bu saatte da ver diye biliyorum. Hatta ekstra özellik olarak birkaç spor aktivitesini kendisi otomatik başlatıyor.
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Ben GT 2 kullanıyorum dahili GPS var saat'te yürüyüş felan yaptığınız da uygulaması üzerinden haritaya işliyor mesafeyi felan. Temel de aynı saatler zaten tasarım farklı bir de galiba bu model de konuşma özelliği yok
  • krımınal kullanıcısına yanıt
    Hatta spora çok daha odaklı olduğu için bazı spor aktivitelerini saat otomatik devreye sokuyor ve sizin bir spor uygulaması başlatmanıza gerek kalmıyor. Evet konuşma özelliği yok bu saatte ama GT2 ile performans olarak aynı seviyeyi yaklayan bir saat bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.