Şimdi Ara

Intel ve Nvidia yeni dizüstü sistemini tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • AMD’nin özellikle yeni nesil Ryzen APU ailesi ile ultra ince ve performans odaklı dizüstü sınıflarında ses getirmesi cevap bulmakta gecikmedi. Intel ve Nvidia yeni bir dizüstü sistemi tanıtacaklar.



    Çıta yükseliyor



    2 Nisan itibariyle lansmanı beklenen bu yeni sistemin performans odaklı olması bekleniyor. Intel tarafında onuncu nesil Comet Lake-H işlemcileri olacak. 8 çekirdek ve 16 izlek birimine kadar ölçeklenen işlemcilerde frekans değerleri de geliştirilecek.



    Ayrıca Bkz.Türkiye dahil koronavirüs ile savaşan 8 ülkeye Binance desteği



    Nvidia tarafında ise RTX SUPER ekran kartlarının mobile gelmesi bekleniyor. Bir süredir RTX 2060, 2070 ve 2080 ekran kartlarının mobile de sunulacağı biliniyordu. Böylece oldukça kaslı alternatifler ortaya çıkacak. Tanıtımda ilk dizüstü modellerin de sergilenmesi bekleniyor. Bu modeller de 15 Nisan tarihinde piyasada olacak.



    AMD Ryzen 4000 serisi ise mobilde ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ryzen 4000 serisini barındıran oyuncu, performans ve ince dizüstü modelleri tanıtılmıştı. Seride 8 çekirdek ve 16 izlek birimine kadar çıkan işlemciler mevcut. Grafik birimi tarafında ise 8 kümeye kadar Vega çekirdekleri kullanılıyor.








  • Bu günleri de mi görecektik.

  • nvidia çifte ajan amd ile de 4000 serisini tanıtacak.

    10880 hede hödö gelecekmiş de geçiniz 6/12 8750 9750'yi soğutamadı bu ümmet 10bin tırı vırı getirsen 8/16 throttle Allah'ın emri kime ne faydası var işte maksat fiyat kabarsın.
  • Haberde sanki birebir rakip şeyler sunulacakmış gibi anlatılmış. Her zamanki gibi yine yanlış. Amd'nin apuları nerde, Intel'in üst seviye işlemcileri ve Nvidia'nın rtx kartları nerde... Hadi işlemci tarafında yine yakın diyelim de gpu tarafında dağlar taşlar, ovalar, hatta kıtalar kadar fark var. Rx 550 ile rtx 20 serisini karşılaştırıyorsunuz, o kadar diyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 27 Mart 2020; 1:32:33 >
  • benim 6700hq bile soğumuyor hocam onlara sıra bile gelmez.
  • Whitebeard. kullanıcısına yanıt
    kim intel'den notebooklarda uber işlemci ihtiyacımız var dedi ki?ben 2006'dan beri i7 olmayan en iyi i5 işlemcili notebooklar kullandım gayet iş görüyor.kağıt üzerinde güzel i7 yapacağına ısınıp hız düşürmeyen i5'ler yap zaten 1050 ti 1060 en iyi kartlardı düne kadar kesinlikle yeter yani.2012 model i5 2450m makinede gta5 oynadık biz bu nedir açgözlü gibi şöyle yaptık böyle yaptık?6700hq falan dediğin notebooklar için hede bir işlemci yani ama yap şunun ısınmayanını biz istemiyoruz ki 5 ghz vuranını.ryzen2 mimari kötü olmaz ama bilmiyorum notebooklarda nasıl olacak?oyunlarda can çekişmeyen uslu efendi çalışan işlemcilerse sırf bu yüzden bile millet çok sevecek ki kesinlikle 5 ghz vuramayacak olmasına rağmen.kullanıcı ile alay etmektir hem o kadar paralarını al hem de al nasıl soğutursan soğut diye ver.
  • bugünleri de gördük ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.