Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
12
Favori
42.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bugün TV izlerken farkettim ekranın orta üstünde sadece siyah ekranda görünen bir ölü pixel var. Diğer renklerde de belli olması gerekmiyor muydu ölü pixel olduğunda. Kırmızı, yeşil, beyaz ekranda asla belli olmuyor. Ama sıkıntı şu ki öyle kötü bir yerde ki karakterlerin saçına, siyah kıyafetine denk geldiğinde orası bağırıyor buradayım diye, ki 2 metre mesafeden izliyorum.

    Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu




  • mfo1905 M kullanıcısına yanıt
    Philips in müşteri hizmetlerine mail atın ben öyle yaptım onlar direk size servis yönlendiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yemre2000 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Size nasıl bir dönüş oldu? Problem neydi ve giderildi mi?
  • mfo1905 M kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel, tüketici hakları açısından iade deği?im nedeni?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26E4U 2 kullanıcısına yanıt
    Hareket tarzını kapatın yada ki?isel de minimum yaparak deneyin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lastguardian09 L kullanıcısına yanıt
    Bende 55pus7304 kullanıcısıyım ve ısık sızması ve bulutlanma sorununu minimuma indirecek tavsiyeler aşağıda anlattım isterseniz inceleyin...

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142583983#142583983

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mfo1905 M kullanıcısına yanıt
    Ben ışık sızması İçin yazdım hemen dönüş yaptılar yarın servis gelecek bakacaklar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurdogrul

    Hareket tarzını kapatın yada ki?isel de minimum yaparak deneyin...
    O zaman da akıcılık gidiyor titremeler başlıyor. 4k filmlerde tabiri caizse slayt gösterisi gibi oluyor. Ben bir çözüm bulamadım. İadeden başka seçenek kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Sonunda tv değişiyor satıcı şöyle bir seçenek sundu. LG um7400 ya da aynı ürün Samsung ru7400 dedi. Sizce LG almalımıyım arkadaşlar. Yoksa aynı tv den mi gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbkonyafb

    Merhaba arkadaşlar.Sonunda tv değişiyor satıcı şöyle bir seçenek sundu. LG um7400 ya da aynı ürün Samsung ru7400 dedi. Sizce LG almalımıyım arkadaşlar. Yoksa aynı tv den mi gelsin.
    LG 65UM7610 vatanda 6000 tl ye düşmüş
  • Merhabalar, vatandan zamlı tarifeye denk düştüm 😞, dün 7500 tl vererek 65pus8204 ile aranıza katıldım, bayramdan sonra gelecek sanırım, umarım burada yazılan şikayetler bende olmaz bile bile bunları görerek de almak ilginç oldu🤗

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersinata75 E kullanıcısına yanıt
    Bu başlıkta en pahallıya siz almış ola bilirsiniz ben 6150 liraya aldım değişim yada iade için tüketici hakem heyetine baş vurdum ışık sızmaları var bı yerde vantuz la düzeltenler olmuş ama cesaret edemiyorum.
    Arkadaşlar kayan alt yazılar çok kötü sanki kare kare yada titreyerek gidiyor buna çözüm bula bilen oldumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Konuyu ilk sayfadan sona kadar hic bir mesaji atlamadan ve inceleyerek tek tek okudum. (oldukca fazla zamanimi aldi fakat bilgi edinmis oldum)

    TV hakkinda konuyu özet gececek olursak eger; (almayi düsünen arkadaslar icin, ben de dahil. 65" ve üzeri tv bakiyorum ambilight tv bakiyorum salond 7adet hue led kullaniyorum.)

    3 tarz kullanici var.

    1- Hicbir sekilde teknojiden anlamayan veya dünyadan bir haber yasayanlar. Kafa cok rahat, aslina bakarsaniz kendi acilarindan cok rahat stressiz bir yasam icindeler. isik sizmasiydi titreme idi ölü piksel idi böyle seyler duymamislar zaten onlari rahatsiz etmiyor cünkü farkinda bile degiller. Türksat ne gösterirse izleyip koltukta uyuyorlar.
    (Bu grup bizi ilgilendirmiyor, bu konuya mesaj atanlar bu kategoride degil zaten)

    2- TV deki sorunlari görüp farkina varip ikilemde kalip ama o kadarda olur normaldir kroniktir deyip hayatina devam edenler.

    3- TV deki tüm sorunlarin farkinda olup ve bu is böyle olmaz deyip bu sorunlara cözüm bulmaya calisanlar cözüm bulamaz ise iade/degisim icin ugrasanlar. (Ve tabiki sinir stessi en cok yasayan grup)



    55" modelde isik sizmasi yok veya cok az var veya az satildigi icin kullanici yorumlari bulmak zor.
    65" modelde isiksizmasi neredeyse hepsinde var az veya cok fakat var. Olmayanlar cok nadir.
    Sahsim adina konusursam eger, benim aldigim cihazda isik sizmasi olursa kesinlikle kabul etmem cihaz 2bin TL de olsa kabul etmem 20bin TL de olsa ips, va, oled, qled hicbir sekilde kabul etmem bu durumu. Teknoloji sans isi diye türkiyede bir kavram olusmus ve isin komik yani bu kavrami olusturanlar saticilar degil kullanicilar. Kullanicilar para verip aliyor ve kraldan cok kralci olarak hayata devam ediyor. Arkadas somut bir sey nasil sans isidir? inanc mi bu somut seyler katiyorsun. Bir elektronik cihaz calisiyordur veya calismiyordur, hatalidir veya degildir. Bu ürünün satis klavuzunda bulutlanmalar isik sizmalari ölü pikseller olabilir ve bu ürün bu sekilde satilir diye bir ibare mi var? Hayir yok. O halde bu sorunlarin hicbirisi sifir alinin üründe olamaz ve kabul edilemez.

    Sorun tam olarak burada basliyor. TV de isik sizmasi var ise, yasa degistigi icin kurulumu yapilan cihazi iade edemezsiniz. Bu durumda philips servisinden rapor almaniz gerekiyor ve henuz rapor alabilen yok! Saka gibi ama gercek burasi türkiye eve 2 tane dayi gönderiyorlar yegenim tv tas gibi masallah sapa saglam öyle ismi olur hic mis gibi calisiyor dev gibim, diyor ve ardina ekliyor zaten biz rapor vermiyoruz! Ama senin gönlün olsun diye gündüz gözü 2 tane fotograf cekiyorlar (bu fotograflarda hicbirsey belli olmuyor zaten) genel merkeze gönderecegiz deyip sizi tv ile bas basa birakip gidiyorlar, bir daha haber alabilen sanirim yok.

    Yani TV alip isik sizmasi sorunu yasarsaniz o tv ile mutlu olmaya calisin yoksa sinir hastasi olabilirsiniz (bu gruba ben dahil olurum böyle bir durum ile karsilasirsam)

    Konuda benim gibi fazla hassas kullanicilar da var ve isik sizmasini kesinlikle kabul etmiyor ve herkese iade edin diyorlar fakat iade etmek isteyen kimse iade/degisim yapamamis imkansiz gibi birsey.
    isik sizmasi olupta iade/degisim alabilen varsa bizi bilgilendirsin cunku konuda ben rastlamadim.

    Ölü piksel ve toz durumu. 1-5 arasi ölü piksel cikabiliyor göze batmaz eger hepsi ayni yerde degil ise. Ölü piksel ile hayatima devam ederim fakat isik sizmasi bulutlanma ile olmaz...
    ölü piksel olursa ilginc bir sekilde degisim raporu veriyorlar, fakat isiksizmasi bulutlanmaya vermiyorlar! Tam tersi olmasi gerekli, aslinda o da degil 2 sorun icinde degisim olmali.
    Eger ki isik sizmasi var ise onu bir kenara birakin ve TV de ölü piksel var ise oradan degisim cikartmaya bakin.

    Titreme ve kasma sorunlari 4K da.
    TV sinde bu sorunlari yasamayanlar gayet mutlu fakat bu sorunlar ile karsilasanlar henüz cozum bulmus degil. Ekran ayarlari ile normal seviyeye gelir gibi oluyor fakat ozamanda kalite dusuyor baska sorunlar basliyor gibi yorumlar mevcut.

    Birde söyle bir durum var, 65" lik cihazi sadece vatanbilgisayar satiyor fiyat cok dalgali oldugu icin dip fiyattan aldiysaniz iade kabul olsa tekrar ayni cihazi almak isterseniz eger 1000TL daha fazla para verebilirsiniz, saka gibi ama gercek, bu durum olunca bazi sorunlari kabul edebiliyor sanirim kullanicilar.

    Sonuc olarak 6500TL civarinda olursa bende almayi dusunuyorum fakat isik sizmasi veya titreme kasma olursa bu durumda ne yapabilirim bilemiyorum cunku iade veya degisim isi cok buyuk sorun dundan dolayi ikilemdeyim.

    Konuda belirtilmemis veya atladigim bir durum bir degisme varsa kullanicilar yazar ve bizleri bilgilendirirse cok makbule gecer.
    Bilgi ve yardimlariniz icin simdiden tesekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 23 Mayıs 2020; 14:54:17 >




  • Bu tv de neden phılıps logosu yok? Duvara astik tv yi ama sanki fason tv gibi markasız gibi duruyor. Sanirim ayak takarsaniz ayakta var logo. Cok enteresan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam benimde televizyonumda çok az ekran tam beyaz olunca titreme oluyor ama izleme mesafesinde neredeyse his edilmiyor televizyona çok yakınken his ediliyor bunu sorun etmiyorum fakat ışık sızmaları var servis rapor vermedi değişim için tüketici hakem heyetine baş vurdum not ekledim eğer tatmin edecek bir rakam olursa ayıp oranında indirim de kabul ede bilirim diye televizyonu 6150 liraya aldım vatan bilgisayar 2000 lira civarında indirim daha yaparsa ışık sızmaları dikkatimi çekse bile moralimi bozmaz ordaki görevli seni mutlu edecek kesin bir sonuç çıkar dedi ama 4-5 ay sürer dedi şimdilik bekliyorum keşke herkes bizim gibi hassas olsa para verdiği bir şeyde sorun varsa kabul etmese bizde bu kadar uğraşmaz dık satıcılar mecburen değişim yapmak zorunda kalırdı şimdilik bekliyorum ama TV yi beğendim ambilight gerçekten güzel özellik ama hue falan çok masraflı işler o yüzden uğraşmayı düşünmüyorum.

    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu
    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahanne21 -- 23 Mayıs 2020; 16:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende 65pus8204 model tv aldım ve sizin bahsettiğiniz sorunların aynısını yaşıyorum. Kurulum esnasında her türlü kontrolü testi yaptım hiçbir sorun yoktu. Ama gece olunca ışık sızması çıktı. Çok göze batan bir durum değil normal şartlarda görme imkanım yok ama illaki karanlık ortamda siyah ekran olunca az da olsa gözüküyor. Bende servisi aramadım. Direk Philips müşteri hizmetlerine yazdım onlar bana servis yönlendirdiklerini mail yoluyla belirttiler.bende ileride sızma büyürse en aZından elimde servisin geldiğine dair belge olacak bu yolla iade süresi geçse bile tüketici mahkemesi yolu ile iade ederim diye düşündüm.
    Not: ben böyle düşünürken benim kız kumandayı oyuncak yapmış alt kısmınındaki metalik boyayı çizmiş 😢 inşallah iade falan olursa sorun çıkarmazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yemre2000 Y kullanıcısına yanıt
    Sanırım 65 sahibi olup da ışık sızması olmayan yok gibi, arkadaşım da 55 aldı, onda ve bende problem yok. (Forumda 55pus8204 kullanan diğer arkadaşlar içerisinde şikayetçi olan görmedim)

    65PUS8204 ışık sızması olmayan var mı? Var ise, paneli sorunlu arkadaşlar iade yerine değişim talep etmiş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 24 Mayıs 2020; 0:31:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbkonyafb F kullanıcısına yanıt
    Sizde 65pus8204 model tv vardı yoksa başka bir model mi? Vatan dan mı aldınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim yok denecek kadar az, gözüme takılmıyor bile. Bu sebepten ciddiye almıyorum daha fazla sızma olsa bir aksiyon alırmıydım emin değilim. Yukarda arkadaş liste yapmış ben 2 numarayım heralde. Elbette herkes hakkını aramalı buna bende katılıyorum ama o süreçler çok sancılı ve sinir bozucu olduğu için ben ciddi bir durumla karşılaşmadıkça o kdsr olur diyenlerdenim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.