Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.602
Cevap
326
Favori
600.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Are maskeden 1 kutu aldım deneme amaçlı. 2 günde gönderdiler Kasım üretimiydi. Çok beğendiğim için bir kutu daha sipariş ettim,2.kutuyu ekim üretimi göndermişler. Dikkat edin bu konuya. Are hem bu olay hem de sitesinde iade ile ilgili yeteri kadar açıklama olmamasından dolayı kolay kolay tercih edeceğim bir maske değil artık. Bakalım iade için muhattap bulabilecek miyiz ? Kendi sitesinden almıştım maskeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekareme

    3 maskeyi de ele.. goodcare veya evony al çünkü bunların 3 katında da yedirilmiş meltblown var.. yani virüsün önünde 3 kapı birden var.


    Halbuki diğer geleneksel maskelerin sadece 2. katında meltblown var; yani virüsün önünde sadece 1 kapı var



    Alıntıları Göster

    Evet evony maskede 3 kapı var ama 3 kapı da suntadan. Ortası meltblown olanlarda sadece tek kapı var ama ceviz ağacından.. Gönül ister ki çelik kapı olsun..





  • Happy maskeler Meyteks üretimi.

  • her 2 maskeyide kendi web sitelerinden mi aldınız yoksa n11 veya trendyoldan mı ? bende n11 üzeri aldım 11 kasımda ama hala kargolanmadı.

  • gizmoo G kullanıcısına yanıt
    Kullanıp maske hakkındaki yorumları paylaşırsanız çok iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: interiordesign35

    her 2 maskeyide kendi web sitelerinden mi aldınız yoksa n11 veya trendyoldan mı ? bende n11 üzeri aldım 11 kasımda ama hala kargolanmadı.

    3 gün arayla kendi sitelerinden aldım. Kutusunu açmamıştım ikinci paketin. Yeni baktım, 10.10.2020 üretim tarihi. İlk paket üretim tarihi 01.11.2020 idi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinde çok sayıda eski kutu varmış ve yeni maskeleri bu kutularda gönderiyorlarmış. Geçmiş mesajlarda soran arkadaşlara bu şekilde bir cevap vermişler.

  • Saytekmed kullanıyorum. Trendyol üzerinden sipariş vermiştim. Baskılı ve meltblown filtre olması güven veriyor. Ancak kullanım konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Birincisi maalesef lastik boyu çok uzun olduğu için yüzüme tam oturmuyor. Ya düğüm atıyorum veya maske aparatı kullanıp en son bölüme takıyorum. İkincisi ise 3 katlı maskenin katları birbirine hiç yapışık değil. Yüzünüzde 3 katı ayrı ayrı hissediyorsunuz. Hatta ilk katı maalesef nefes alıp verirken ağzınıza girecek gibi oluyor. Bu durum insana rahatsızlık veriyor. Daha önce soly ve evony maske kullandım. Onlarda bu sıkıntıyı yaşamamıştım. Gerçi evony de yüze tam oturma ve soly maskede ise aşırı tüylenme sorunları vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

    Sunta'dan değil. Meltblown karıştırılmış diyor. Tamamı sponbond değil.

  • asarcik A kullanıcısına yanıt

    Evony'de yüze tam oturması mı sorun oldu? Bence çok daha güvenli. Hatta ben evony'leri yüzüme daha iyi oturması için ters takıyorum.

  • pandeminin başlarında, abidik gubidik bez parçalarını hem de dünya paraya aldıklarımızı takıp, kalabalıkların içine dalıyorduk. şimdi meltblown'un cm karesinin hesabını yapıyor ve beğenmiyoruz, iyi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wuluan

    Hocam ben aldım siyah maske tam siyah değil. Keçeli gibi duruyor sanki sprey boyayla boyanmış gibi. Akşam eve gittiğimde yetkililere mail atıp, buraya da detaylı fotoğraf paylaşacağım. Daha öncede siyah maske kullanmıştım ama kesinlikle bu şekilde değildi görüntü. Bir kutuda yeşil söyledim onu henüz açmadım. Bu şekilde olduğunu bilsem kesinlikle siyah maske sipariş etmezdim. Bütün seri mi bu şekilde yoksa bana mı böyle denk geldi onu sorup öğreneceğim.
    Gelişmeleri ve ürün görselerini paylaşabilirseniz seviniriz. Siyah renk kaliteli bir maske arıyorum da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    İstanbul Esenyurt bimlerde goodcare dolu.



    Alıntıları Göster

    Beyoğlu ( Hasköy) baytampasa Gaziosmanpaşa taraflarında denk geldiğim bimlere baktım 8-10 mağaza vardır yoktu denk gelmedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abrooke139

    Ellerinde çok sayıda eski kutu varmış ve yeni maskeleri bu kutularda gönderiyorlarmış. Geçmiş mesajlarda soran arkadaşlara bu şekilde bir cevap vermişler.

    Nerden bileceğiz kutunun içindeki maske eski üretim mi yeni üretim mi ?Eskiyi bu şekilde eritmediklerine nasıl emin olacağız acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma yöneticisi açıklamıştı. Eski tipin üretimi ve farklı kanallarda satışı devam ediyormuş. Eritme düşünceleri yok yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dewil96

    Merhaba ifadeden sonra size telafi ürünü gönderdiler mi yorumlardan birinde göndermişler öyle yazılmış

    Gelen giden hiçbir şey yok. Firmaya ulaşmaya çalıştım ama numaraları falan da yok. B-Good şikayet mailime cevap bile vermedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maligezgin kullanıcısına yanıt

    Evet, evony takanlar belli oluyor ve aynen dediğiniz gibi, hatta burun tellerini bile(bilmiyorum tel var mı yok mu) bastırmıyorlar, öyle düz duruyor..

    Genelde bu dediğim maskeyi, mağaza girişlerinde ki özel güvenlik çalışanı ve şube müdürleri veya satış müdürleri sanırım(müdürüm diye seslendiklerini duymuştum) yani onlarda görüyorum ve gerçekten baya kaliteli ve sağlam duruyor.

  • Bende hem eski hem de yeni serilerden var. Dışarıdan lastiğine bakınca hemen anlaşılıyor. Lastikler hafif yassı şekilliyse yeni seri, lastikler silindir biçiminde ise eski seri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan alinacak en iyi marka hangisi? Kullan at olanlardan bahsediyorum? Evony kullandim ancak kulak bantlari kopuyor bazen....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bungee20 B kullanıcısına yanıt
    Honnes e değil çapa medikal e atın honnes çapa medikal in alt markası herhalde. Ben bugün bgood maske satan eczanleri sordum cevap attılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.