Şimdi Ara

cimer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Siz silindiğini görüyorsunuz ama sistemde hepsi duruyor merak etmeyin :) eğer savcılık gerek duyarsa dh ile iletişime geçip şahsın tüm bilgilerini ip adresini vs. alabiliyor.

    Alıntıları Göster
    bütün iş bi tor'la vpn'e bakmıyor mu? :) bir de vm kullanıyorsa vay haline. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 26 Mart 2020; 15:25:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: equasezy1

    bütün iş bi tor'la vpn'e bakmıyor mu? :) bir de vm kullanıyorsa vay haline. :)

    Alıntıları Göster
    Şaka gibi bir yorum :) twitter dan paketlenenler sanmıyor musun vpn kullanmıyorlar

    savcılık iss ile iletişime geçtiği zaman her türlü bulunuyorsun merak etme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Şaka gibi bir yorum :) twitter dan paketlenenler sanmıyor musun vpn kullanmıyorlar

    savcılık iss ile iletişime geçtiği zaman her türlü bulunuyorsun merak etme.

    Alıntıları Göster
    dark web'i çökerttin şu an. :)
  • Özellikle ulke ve dunya gundeminde cok ilginc olaylar dönuyor. 2 gun once ayni sey basima geldi. Umrecilerle ilgili bir baslik acilmisti. Sikayet edilmis ama bir turlu silinmedi bende ayni tarz kelimesi kelimesine avrupa.diye bir baslik actim 1 saat icinde silindi itiraz ettim umreciler ile ilgili baslikla aynisi dedim o zaman o baslikta silinsin onu silmediler benim actigim konuyu tekrar aktif ettiler ama bu sefer bana 90 gun ceza verdiler powerstorm ile gorustum ve konuyu cozdu cezami kaldirdi. Bazi yoneticiler ozellikle ulke dunya gundeminde cok tarafli davraniyor ama pworstrom gibi sagduyulu yoneticiler iyi ki var ama bu soruna cozum bulmalari gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_44

    Özellikle ulke ve dunya gundeminde cok ilginc olaylar dönuyor. 2 gun once ayni sey basima geldi. Umrecilerle ilgili bir baslik acilmisti. Sikayet edilmis ama bir turlu silinmedi bende ayni tarz kelimesi kelimesine avrupa.diye bir baslik actim 1 saat icinde silindi itiraz ettim umreciler ile ilgili baslikla aynisi dedim o zaman o baslikta silinsin onu silmediler benim actigim konuyu tekrar aktif ettiler ama bu sefer bana 90 gun ceza verdiler powerstorm ile gorustum ve konuyu cozdu cezami kaldirdi. Bazi yoneticiler ozellikle ulke dunya gundeminde cok tarafli davraniyor ama pworstrom gibi sagduyulu yoneticiler iyi ki var ama bu soruna cozum bulmalari gerekiyor.
    yöneticiler ne derse desin inandırcılıkları kalmadı benim nezdimde

    cimer e şikayet edin

    ne kadar kutsal varsa hepsine hakaret ediliyor.

    beraber hareket ederek kimi üyelere mobing uygulanıyor ve bu üyeler birde yönetimden ceza yiyorlar.




  • baskasi yazsa anlasilir da senin bu sikayeti yapman sacmalik. ulke ve dunya gundemi bolumunde en cok hakaretler yagdiran uyelerden birisin. neredeyse iki mesajindan biri hakaret iceriyor.
  • Forumda her türlü başlık açılıp yayinlanabiliyor.
    Kaynak gösterilmeden her türlü paylaşım yapılabiliyor.
    Özellikle islam konusunda, kendilerinin deist, ateist inanca sahip olduğunu söyleyenler Allaha, Kurana, Peygambere, Hadise muslumanlarin kutsal saydığı tüm değerlere hakaret edebiliyor.

    Tüm bu saydiklarimdan rahatsız olan ben. Ne yapabilirim? Forum sikayet sistemini kullandım. İlgili kullanıcı, (alırsa) Birkaç gün ceza alıp geri döndüğünde aynısını yapıyor. Aynı şeyler tekrar, tekrar, tekrar......
    Aynı şeyler tekrarlaninca forum sisteminin kurallarının sorunlu olduğunu düşündum. Adil davranmadiklarini düşündüm. Forum sikayet sistemini kullanmaktan vazgeçtim.
    Artık sikayetimi cimer, siber suçlar a gönderiyorum. Mesela TSK ile ilgili gerçek olmayan bir haber mi paylaşıyorlar. Hakkınızda böyle bir iddia var deyip Bir kopyada TSK ya gönderiyorum.




  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    Devamlı haksız şikayette bulunup devleti meşgul etmek de suç halil. Yani sen ""din bence yok" demek büyük hakaret" diye düşünüyorsun diye öyle olacak değil. Burası sandığın gibi bir şeriat ülkesi değil, bu forumda şeriat kurallarını uygulamıyor. Devamlı böyle bir isteğin var o yüzden tekrar uyarayım dedim.
  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    İşte senin gibiler yüzünden muhitte uyuşturucu satışı yapılıyor Cimer'e yazıyoruz 3 ay sonra geri dönüş yapılıyor. Neden? Senin gibi ifade özgürlüğü nedir bilmeyen, kendi düşüncesine aykırı her fikri saldırı olarak görenlerin yaptığı boş şikayetler yüzünden. Cimer'de o mesajlara bakanlar mecburen okumak bakmak zorunda. Bu da gerçek suçların şikayetlerin işleme alınmasını geciktiriyor. Ayrıca o şikayetleri yaparken ismimi cismimi vermek istemiyorum diyorsunuz ama eğer işleme alınırsa avukat anında öğreniyor tc kimlik nosuna adresine kadar şikayet edeni.
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanalda kimseye hakaret eden birisi değilim ama olur da sabrım taşarsa kendimi garantiye almak için soruyorum. Google Cloud Platform üzerinden kurduğum kendi vpn sunucum var. Onu kullanarak Tor Browser'dan birine hakaret etsem beni kesin bulamazlar mı? Yoksa sadece yolu uzatmış mı olurum, eninde sonunda bulurlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.