Şimdi Ara

Vivense Büyük Mart İndirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 Mart'ta sipariş ettiğim kitaplık 6 Mart'ta sorunsuzca teslim edildi. Kurulumu boşver daha kutusunu açmadan kitaplığın 70 TL indirimde olduğunu gördüm. Önce mail attım, sonra telefonla aradım aradaki farkı iade edin diye ama yapmıyorlarmış.

    Mecburen iade talebi oluşturup tekrar sipariş verdim. Ben vakit kaybı yaşıyorum yalnızca ama kargo gelecek iade alacak, sonra yenisini getirecek falan; 2020 yılında "ücret farkı talep edilmez" lafı çok komik kalıyor..
  • Ignite kullanıcısına yanıt
  • Yeni bi indirim var mı acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :ArHaus:

    Arkadaşlar Vivense aslında mobilyacıdan çok komisyoncu gibi bir firma. Tüm mobilyalar yurdun değişik yerlerindeki küçük üreticilere fason olarak imal ettiriliyor. Bu kadar sorun olmasının nedeni bu.

    Çünkü her üretici aynı değil, kaliteleri farklı, iş yapma stilleri farklı. Kimisi sorunlu kimisi sorunsuz. Artık şansınıza hangisi gelirse.

    Sizin Vivense'den aldığınız 2000 liralık bir ürün aslında şehirdeki mobilya imalatçılarına yarı fiyattan yaptırılıyor 1000TL mobilyacıya 1000TL Vivense'ye kalıyor.
    https://www.vivense.com/castello-chester-ueclue-koltuk-modeli.html

    Bu linkteki ürünü aldık yılbaşında. Gayet güzel ve rahat bir koltuk. Yalnız istediğimiz renk tonunun birebir aynısı gelmedi. Biraz daha açık bir kahve geldi. Çok sırıtmadığı ve bu halini de beğendiğimiz için itiraz etmedik. Bu fiyata başka yerde yoktu. O sebeple kabul edilebilir. O tarihte 4500 liraya aldık. Başka firma olsa renk tutmama olayını yaşamazdık belki. Dediğin gibi Vivense'de şans faktörü var biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 4 Haziran 2020; 19:31:8 >




  • Ekstra olarak ,Kupon çek tanımlamadığınız sürece pek satış yapamazsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vivense pişmanlıktır, hiç bulaşmayın. Madrid midir nedir bir koltuk takımı aldık tam fiyasko. Bir daha mı tövbe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harameyn kullanıcısına yanıt
    Subat sonu gibi 1 3lu koltuk 1 berjer, bir de karyola aldim satın aldim. Alim aşamasında ve sonrasında cok ilgili davrandilar. Karyola siparişim stok sorunu olduğundan iptal ettiler.

    3 koltuk ve berjeri de bugun teslim ettiler, sorunsuz oldu, memnun kaldim. Teslimat için gelen smsi 2-8 gun seçeneği olarak yanitladim 8 gun dolmadan teslim oldu. Teslimati benim istediğim gun ve saatte yapmak icin de cok yardimci oldular.

    Sonuç olarak bu şikayetler sanırım duruma göre değişiyor. Koltuklar takımlarında sorun olmuyor diye biliyorum.
    Piyasanin yari fiyatina hatta 3te birine gayet kaliteli urunler satıyorlar, o yüzden bütçesi kısıtlı olanlar değerlendirebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.