Şimdi Ara

Gothic Remake Yeni Nesil Konsollar ve PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı THQ Nordic, Piranha Bytes'ın 2001 yılında çıkan rol yapma oyunu Gothic'in remake versiyonunu yeni nesil konsollar ve PC için duyurdu.

    Çıkış tarihi açıklanmadı fakat bu yıl içinde çıkmayacağı doğrulandı.
     
    THQ Nordic yaklaşık iki ay önce Gothic remake'in prototip versiyonu Gothic Playable Teaser'ı Steam üzerinden sunmuştu ve kullanıcılardan gelecek tepkiler sonucu geliştirmeyi tamamlamayı düşünecekti. 
     
    Belirtilene göre, Gothic Playable Teaser 180.000'den fazla oyuncu tarafından denendi ve %94.8 oranında kişi tamamlanması yönünde oy kullandı.
     
    Oyunun geliştiriciliğini THQ Nordic'in Barselona, İspanya'da kurulan yeni stüdyosu üstlenecek. Stüdyo prototip versiyonda oyuncular neyi sevip neyi sevmediğini değerlendirerek oyunun yapımını sürdürecek.
      
    THQ Nordic iş ve ürün geliştirme yönetmeni Reinhard Pollice remake versiyon ile ilgili olarak "Orijinal deneyime olabildiğince sadık kalarak Gothic dünyasının atmosferini yüksek kaliteli bir görünüme taşıyacağız ve belirli oyun mekanikleri dikkatli bir şekilde modernize edeceğiz." dedi.








  • Bir Gothic delisi olarak remake'te ciddi eksikler görmüştüm ama madem oyuncuları dinleyecekler; o halde muhteşem haber. PB'den kesinlikle fikir almalılar ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Combat sistemi ağır kanser ama diğer özellikler hoşuma gitti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.