Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.797
Cevap
110
Favori
469.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Limitsiz redli sınırsız tarifesi Vodafone un Vodafone musterilerine sunduğu özel bir tarifedir liste fiyatı 399tl olmakta olup belirli şartları karsilayabilirseniz Vodafone yanımda uygulamasında çıkarsa 169tl den veyahut müşteri hizmetleri yolu ile 269tl den beklemeden alabilirisiniz tarifeye uygulama yolu ile geçiş yaparsanız 24 ay müşteri hizmetleri yolu ile geçiş yaparsanız 12 ay taahut vermiş olucaksiniz yanımda uygulamasından gelen tekliflerde istisnai olarak taahutsuz olarakta gelebilmektedir.
    Ayrica Vodafone un sunmuş olduğu özel müşteri hizmetleri vs ayrıcalıkları da kullanicak olucaksiniz, Tarifenin görsel olarak görüntüleri ektedir; Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)
    Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)
    Yakında herkese açılıcak diye bı bilgim var eğer açılırsa konuyu düzenleyip adam gibi bı sayfa yapicagim bilgileri silmek zorunda kaldım.



    < Bu konunun sahibi Turbetfurzey iken Turbetfurzey tarafına aktarılmıştır -- Oca 20 2024 3:24AM >



  • Arkadaşlar kurulum yapıldı. Kurumsallara özel bir tarifeymiş. Normalde 110 lira, 40 lira cihaz ücreti var, dahil mi fiyata yoksa extra mı bilmiyorum. Bana her şey dahil 79.90 mağduriyetten dolayı. Bir kaç haftaya herkese açılacak dedi. Yani Mayıs içi Vodafone'dan bekleyin sınırsız mobil tarifeyi. Bana nasıl aldın diyor 80 liraya bunu bağlantıya gelen adam.

    Şimdi bana 10mbit denildi ama ne kadar destekliyorsa o kadar alıyorum. Yani şu an 6,9, 18 gibi download hızı alıyorum gün içi testler böyle. Normal mobil 4.5g telefondaki internetin aynısı. Geceleri 60mbit e kadar çıkıyordu burada. Upload da aynı şekil 20 lere kadar çıkıyor. İkisini de full alacağım geceleri.

    Verdikleri modem Huawei 4g Router Pro 3. Çok kaliteli cidden. Arayüzü çok hoş. 4 tane etherner kablo girişi var onu da alıcam bu hafta deneyeceğim pinge etkisi nedir bakalım. İndirme yaparken 4.5g de çok ping oluyor biliyorsunuz. Bakacağız artık.

    Sınırsız olarak geldi valla daha bi şey istemiyorum. Corona sayesinde 5 yıldır bağlatamadığım interneti 3 güne bağladılar.

    Tekrar söylüyorum, Vodafone ceo'sunun mailine Online Eğitim alamadığımı, altyapı olmadını, sınırsız internet ihtiyacımın olduğunu yazdım. Ama dediğim gibi bir kaç haftaya herkese açılacakmış tarife. Hayırlısı artık.

    Hiçbir operatörün taraftarı değilim yanlış anlaşılmak istemem ama Vodafone deneyimlerim çok kötü geçti. Yoğunluk yüzünden 4g internete girmediği için telefonu 3g de kullanmak zorunda kaldım. Birkaç yıl önce böyle sorunlar yaşayınca numaramı taşimıstim. Arkadaşım Vodafone geçmiş baktım hep şikayet ediyor gerçektende videolar takılıyor falan farklı konumlarda hız testi yaptık. En yüksek 3 mbps görüyor ama dalgalı. Elbette bazı konumlarda yüksek hızlarda alabilirsiniz mesela ben 100 mbps bile gördüm. Fakat genel performans olarak Bursa'da pek memnun olmadım. He 1 mbps sınırsız 50 lira altına çıkarsa alırım ama 100 lira üzeri para vermeye yaşadığım deneyimden dolayı değmez diye düşünüyorum. En azından rekabet olur ve bazı arkadaşların işini görür umarım.
    Vodafone Limitsiz Redli + İkiz Sim Kart ile yaptıklarımı kısaca özet geçiyim size.
    Yaklaşık 1.5 ay önce gelen teklifle Limitsiz Redli tarifesine geçiş yaptım. Buna müteakip hemen bir bayiden ikiz sim kart talebi yaptım. Bu aşaması biraz zor oluyor. Çoğu bayide bulunmuyor. Biraz araştırmanız gerek.

    Normalde kullandığım telefon Huawei P20 pro - VoWifi teknolojisini destekliyor. VoWifi bilmeyenler için kısaca özet geçiyim, telefonunuz uçak modunda iken, wifiyi açıp herhangi bir wifiye bağlanınca, normal şebeke gibi telefon görüşmeleri yapabiliyorsunuz. Özellikle yurtdışında çok kullanıyorum. Bu özelliği telefonunuz desteklemesi ve ayarlardan da aktif hale getirilmesi lazım.

    Diğer 2. telefonum ucuz yurtdışından aldığım, seyahatlerde kullandığım android bir telefon.

    Normal telefonumu İstanbulda kullanıyorum, 2. telefonu Yalovada yazlığa bıraktım çocukların interneti için vs.

    Gün içinde ben ofisteyken normal telefonumu uçak moduna alıp, wifiyi açıyorum, bu şekilde hem çağrılarımı normal şekilde cevaplayabiliyorum hem de interneti zaten wifi üzerinden kullanıyorum.
    2. telefonu da yazlık ortamında hotspot açarak ipad telefon vs diğer tüm cihazlar çatır çatır internet kullanıyor. Limitsiz, hız da 50 Mbps civarında.

    Eve geldiğimde de normal telefonumu uçak moduna alıp, wifiyi açtıktan sonra rahat rahat kullanabiliyorum. 2. telefonu da çocuklar istedikleri gibi hotspot olarak kullanıyorlar.

    Notlar :
    1- iki telefon aynı anda açık kalmaması lazım, kullanılmayan telefon uçak modunda olacak. Yoksa görüşmeleriniz yarıda kesiliyor :D
    2- Hat gerçekten limitsiz :D, dowload ve uploadın haddi hesabı yok.
    3- youtube 1080p, 4k sıkıntısız
    4- birisi youtube yüklenince, Pubg ping yükseliyor:)
    5- ofis veya ev haricinde, yani wifi olmayan ortamda mecbur normal telefon aktif oluyor, 2. telefon kapalı olmak zorunda.
  • Nokta koyacana paket alıp kullandığını söylesene
  • Faturasız hatlara sınırsız internet gelirse tekrar Vodafone a dönüş olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkanctn98

    Bu mesaj silindi.
    Fiyat nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkanctn98

    Bu mesaj silindi.
    Fiyat nedir ?
  • Kac kurus bazdan ne geliyorsa derken 1 mbit gelecegi icin hani cok bir bazdan ne geliyorsa olmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Şubat 2020; 1:1:3 >
  • Eğer konu troll değilse sanırım bahsettiği şey bu :https://www.vodafone.co.uk/unlimited-data-plans/

    2 megabit, 10 megabit ve full hız olmak üzere 3 paket var. Sadece full hız olan pakette hotspot mevcut. Ek olarak Spotify premium falanda veriyor.
  • Troll değil yakında reklamlarını tv de goruceksiniz zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0537

    Eğer konu troll değilse sanırım bahsettiği şey bu :https://www.vodafone.co.uk/unlimited-data-plans/

    2 megabit, 10 megabit ve full hız olmak üzere 3 paket var. Sadece full hız olan pakette hotspot mevcut. Ek olarak Spotify premium falanda veriyor.
    30 pound cok ucuzmus.Normal avrupa ulkelerinden falan
  • Vodafone çekmiyor şehrin göbeginde servis yok yazıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.