Şimdi Ara

İntiharlar ne zaman bitecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Emniyet yetkilisi Sputnik’e yaptığı açıklamada, “Yapılan araştırmada; Çankaya’nın kayda değer bir borcu olmadığı, eşi ile boşanma aşamasında olduğu, eşinin yaklaşık 5-6 aydır ailesinin yanında olduğu anlaşılmıştır” dedi. 

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen bitmez, aksine, artarak baska daha buyuk olaylara da evrilir.
  • evren27 E kullanıcısına yanıt
    İki resimden adamın psikolojisinin düzgün olduğunu nasıl anladınız. Ayrıca adam ikinci resimde ücretsiz taşırım filan demiş. Ekonomik olarak darboğazda değil gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 17 Şubat 2020; 8:6:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Arkadaş maddi problemler intihar için tek sebeb değil. 6 yıldır maaşım da icra var kıt kanaat geciniyorum senelerdir. 1 çocuk okutuyorum. Evliyim kirada oturuyorum. Allah affetsin bu arkadaşımızı. Elden hiç birsey gelmiyor eve ekmek götürecek paran kalmadı ise en azından satarsın altın da tir i girersin bir işe asgari ücretle bir şekilde idame ettirmeye çalışırsın hayatını. İnsanın gücü malına yeter. Herseyi ekonomiye bağlamak yanlış. Belki de bambaşka sorunları vardı maddiyat haricinde bilemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP zamanında intiharların artmasının sebebi çok net. Ucuza milleti krediye boğdular. Millet de nasıl olsa bir şekilde öderiz diyerek bu ucuz kredileri aldı ve yaşaması gerekenden daha lüks bir yaşama alıştırıldı. İş ödemeye gelince üstüne de son bir senede herşeyin fiyatı 2 katına çıkınca hayat kalitesi bir anda yerlere düştü. Konuda anlatılan olayın nedenini tam bilmememizden kaynaklı genel anlamda konudaki olaydan bağımsız anlatmaya çalıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 17 Şubat 2020; 9:52:36 >
  • Hiç üzülmüyorum artık gereksiz duyar kasmanın anlamı yok.Bunların olucağı söylendi yılllar önce ve daha bu başlangıç çok daha kötüsü olucak.Yapılacak tek şek bir sonraki seçimde artık yeter diyip bu iktidara yol vermek bunu yaptıktan sonra gelen yönetimi bu enkazı kaldırmak için çalışması gerekiyor yani yukarı tükür bıyık aşağı tükür sakal çok önceden tepki koyulmalıydı şimdi yapacak hiçbirşey yok bu olaylara üzülmem için bir sebepte yok çünkü bu olayları yaşayan insanlar bunu hak etti daha geçen gün kilisde falan arkadaşlarımla konuştum o bölgede durumlar çok çok vahim bana diyorlar siz haklı çıktınız bunlara bukadar desteği vermemeliydik iş işden gectikten sonra bazı şeyleri görmeye başladılar.Bu insanlar bize vatan haini diyorlardı şimdi pişmanlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balraos



    Avrupada intihar oranlari cok daha yuksek. Ekonomik olarak sorunlari da yok. Yoksa her parasi olmayan intihar etse Cin'de, Afrika'da insan kalmazdi.
    Fakir olunca değil de sonradan ekonomik sıkıntıya düşünce intihar ediyor insanlar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: defaulticus

    AKP zamanında intiharların artmasının sebebi çok net. Ucuza milleti krediye boğdular. Millet de nasıl olsa bir şekilde öderiz diyerek bu ucuz kredileri aldı ve yaşaması gerekenden daha lüks bir yaşama alıştırıldı. İş ödemeye gelince üstüne de son bir senede herşeyin fiyatı 2 katına çıkınca hayat kalitesi bir anda yerlere düştü. Konuda anlatılan olayın nedenini tam bilmememizden kaynaklı genel anlamda konudaki olaydan bağımsız anlatmaya çalıştım.
    Ahanda bir örneği. Bendeniz 😂 Allah huzurumuzu sağlığımızı bozmasın yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    Fakir olunca değil de sonradan ekonomik sıkıntıya düşünce intihar ediyor insanlar diye düşünüyorum.

    Alıntıları Göster
    Girdigi borc yuzunden intihar eden bir ozel okul sahibi vardi, daha sonra kibrisa gidip paralari kumarda kaybettigi anlasilmisti. Kimse bir gunde ekonomik sikintiya girmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X_S!nS!

    Selo ile beraber kualisyon yaparlarsa baskan olur

    Alıntıları Göster
    Başkanlık koltuğunu ona borçlu zaten. Yazdığının tersinin olmamasına imkan yok. Yani Hdp nin ülkeyi yönetmesi yakındır.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntiharlar ne zaman bitecek?
  • İntiharlar ne zaman bitecek?


    İntiharlar ne zaman bitecek?



    İntiharlar ne zaman bitecek?




  • Bu kartal imamhatip denilen zımbırtı yerinde durumu belli oldu 30-40 bin dolar karşılığı zıttırık diplomalar aracılığı ile buraya soktuğunuz çocuğunuz kamuda iş ihale sahibi oluyor düzen böyle vay vay vay be birde kartal imamhatip şu bu diyenler vardı üst zümrenin çevresine arkadaşlarına filan bakarsanız hepsi bu çukurdan çıkmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neroavalon

    tiskinmeden önce siyasetin ne olduğunu öğren de

    Alıntıları Göster
    siyaseti akbabalardan mı öğrencem?
  • Allah affetsin, yakınlarına , çevresine sabır versin. İntihar günahtır ama böyle trajik bir olayı istismar etmek, günlük siyasete alet etmek daha büyük günahtır, ölü soyuculuk gibidir. Geçim sıkıntısını görmemek , her şey tıkırındaymış gibi davranmak ta günahtır, ama en beteri akbaba gibi ceset çiğnemektir.. Allah tüm dertlilere deva versin.
  • Güney amerikada bir ülkede biri iktidara geldiğinde bahis, kumar, at yarışı gibi şans oyunlarını halka ciddi zarar veriyor diye kısıtlar hatta yasaklar.

    Sonraki 5 yıllık süreçte intihar vakalarının 3 katına çıktığı görülür. Yapılan araştırma da vakaların büyük çoğunluğu şans oyunları bağımlısı olduğu intihar sebeplerinin ise büyük çoğunluğu hayatta bir umutlarının kalmadığı için şans oyunu oynayanların yasaklanması ile depresyona girdiği tespit edilmiş. Sonradan şans oyunları tekrar açılınca bu durumda normale dönmeye başlamış zamanla.

    Bknz bu örnek ciddi bir ders. Siz halkın elinden umudunu alırsanız ve onları uçuyoruz kaçıyoruz süper lüks yaşıyoruz kafasına sokup harcama eğilimine sokarsanız, para yoksa krediyi de bulamazsa bunalıma girer. Milletin aklı ile alay edip müslüman intihar etmez demek ayrı dalga konusu.
    Şu an intihar eden şahısların çok büyük çoğunluğu yöneticilerin her şey güzel, mükemmel sözlerine aldanıp hayatını şekillendiren malum parti destekçileri. Muhalif insan ülkedeki olayları gördükçe kendini kısıtlıyor, harcamıyor, idare ediyor. Beklenti olmadığı için psikolojik daralma daha az oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • söyleyecek söz yok
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Beyler sizin gibi bir grubu ne Türkiye ne dünya tarihi görmemiştir, Allah aynı dertlerle değil onlarin belki yarısı ile sizi sınarsa neler yaşandığını anlarsınız.İntiharı oyun zannediyorsunuz, Rabbim herşeyi gören ve bilendir inşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.