Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.738
Cevap
68
Favori
378.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    Evet bankaların icralık ilanları var 😊iyi bir araç denk gelir belki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni leon 231.500 TL fiyatla gelmiş yüzde 50 ÖTV de. Dediğiniz gibi manuel vites falan ÖTV den dolayı bakalım a3 te durumlar nasıl olacak
  • A3tfsi35 A kullanıcısına yanıt
    A3 de manuel 1.0 bombos paket gelirse girer diyordum ama boyle sey gorunmuyor, gecen sitede cikan detaylara gore standart paketi bile epey dolu, manuel opsiyon yok ve standart paket cam tavansiz vs. 1.0 dsg a3 geldigi zaman en az 320-330 bin olur gibi duruyor.. 1.5 standartlar da 360-370 civarlarinda olur gibi gorunuyor.. 1.5 mild hybrid s-line cam tavanli, osu busu olan bir versiyon ise 410 bin uzeri olur gibi rahat.. Tabi tamamen tahmindir, euro biraz geriler, dogus agresif kampanya yapar biraz daha iyi fiyatlar gorebiliriz, ya da biraz daha yuksek fiyatlar olabilir..

    Fakat su olu piyasaya dogus getirseydi 1.0 manuel arka camlari cevirmeli halojen farli jant kapakli (hatirlamiyorum almanya yeni a3 de bu tarz bombos sekilde uretime olanak sagliyor muydu ama sagliyorsa diye konusuyorum) a3 leri 220-230 binlerden onlari satabilirdi.. Fakat arka stoplari halojen sunulabilen a3 u dogus ledli getirmis, %50 otv manuel 1.0 da bile hayal oldu bence..

    Fakat a3 sahipleri olarak tr paketlerinin cok donanimsiz olmasindan yakiniyorduk, bu gelen a3 ler bir nebze de olsa bazi seyleri duzeltmis, tabi yine de bir bmw1 tr paketleri seviyesinde degil malesef.. Gerci borusan da zamanla kirpabilir bir cok seyi bos paketli olan aracında, malum piyasa kan agliyor..

    Ben yeni a3 lerin dolu olsa da yine cazip gorunecek fiyatlar ile lansman fiyati olacagina inaniyorum.. 1.5 advance cam tavansizlar bir ihtimal 320-330 lardan gelebilir, oyle gelirse zaten aliciyi bulabilir diye de düşünüyorum.. 360-370 e filan biraz zorlanirlar gibime geliyor..

    Diger yandan yeni golf zaten kesin bahsettigim sekilde bombos manuel olarak gelecek ve %50 otvye konumlanacak 1-2 paketi, alanlar da 230 a yeni golf aldik diye sevinecek.. Bakalim ne kadar bos olacak yeni golfler, jant kapagina kadar dusmeden kotarirlar diye dusunuyorum..




  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Sırada golf ve A3 ün fiyatları var artık 1 hafta 10 gün içinde hepsi belli olur
  • A3tfsi35 A kullanıcısına yanıt

    Hocam 10 güne belli olur mu ya golf için mart dedi avek. 1.5 ay önceden açıklıyorlar mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    15-20 gün önceden açıklanıyor genelde eğer Mart dedilerse şubatın 2.haftasına doğru olabilir. Ben kendi tahminim olarak söyledim
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Ben aracın standart 1,5 otomatik donanımının 22000 euro üzerinden, 200000 tl, %10 lansman iskonto ile 180.000 tl x0,80 ötv ile 324.000 tl x %18 kdv ile 385-390.000 civarında olacağını düşünüyorum. Bunun üstüne cam tavan vergilerle 20.000 koyar, üst paketler 410-430 bin bandında kalır. Yeni golf 1,0 otomatik 240-245.000 ile gelecek. Leon fr ile yoklama yaptılar, galericilerden kalırsa insanlar arabaya binecek artık
  • Eskege E kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda (Aralık) yüksek rakamdan 8V kasa aldığımı düşününce, açıkcası hayıflanmıyor değilim bu rakamlara:) Rakamlar hala çok yüksek tabi, ben doğuşun biraz kampanyaya oynayacağını ve fiyatları aşağı çekebileceğini düşünüyorum. Dövizin geri çekilip faizlerin uzun süreli yüksek kalacağını pek tahmin edememiştim. Tabii ki benimki bireysel bir durum, sonuçta binmek için aldım, sadece biraz daha bekleseymişim daha iyi olurmuş sanki:). Umarım orta vadede daha düşük rakamlara insanlar bu araçlara ulaşabilir olur.

  • portsmouth P kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 340 dan alcantarali versiyonu mu almistiniz? Dogru hatirladiysam diz de cok uzecek bir rakama almis sayilmazsiniz, hemuz dogusun fiyatlari ve paketleri net belli de degil, belki de siz sevineceksiniz iyi ki almisim diye
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğiniz gibi alcantaralı sport paket, 350den aldım. Araçtan çok da memnunum açıkcası, sadece yenisini youtube'dan baya bir detaylı inceledim, kokpit çok hoşuma gitti, o zaman o gözle bakmamıştım demek. Ama canlı görmeden dokunmadan kaliteyi anlayamıyoruz tabi.


    İnsanoğlu işte, kendisinde olmayana gözü kayıyor hep:)

  • portsmouth P kullanıcısına yanıt
    Haha 😅 bende 2017 prestige paket a3 vardi, onlarin arkalar halojen, onler xenondu, trafikte led paket a3 gorunce icim gidiyordu, torsiyondan illallah ediyordum 1.5 olsun led paket olsun diyordum, sonunda baya da bir fark odemem durumunda kalip gectim 1.5 e ama bu sefer de sizin dediginiz gibi sunu da olsaydi, bunu da olsaydi diyorum.. Mesela aldigim donem almayip 2 ay beklesem alcantara paketli (sizdeki) a3 ler gelecekmis keske o olsaydi durumu bende de yok degil, o olsaydi bu seferde sizin bahsettiginiz ya yeni kasa a3 teknoljik olarak ilerlemis diye dusunmeye baslanirdi kesin 😅

    Tekrardan hayirli olsun hocam, takilma cok, aldin kullaniyorsun keyfine bak..
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı döngüye girmem umarım :)


    teşekkür ederim, zaten forumda bu yeni a3'lerin son birkaç gündür lafı geçene kadar çok takılmıyordum da, görünce biraz fazla inceledim herhalde:)

  • portsmouth P kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle düşün ilk parti arabalar da sorun çıkabilir denir her zaman o yüzden sen elindekine keyifle bin 1-2 sene sonra yemi kasaya geçiş yaparsın hem de aldığının piyasası da oturmuş olur o zamana kadar
  • portsmouth P kullanıcısına yanıt
    Bende eylül ötv artışında 1 gün ile 350den alanlardanım.. ben duruma şöyle bakıyorum; bundan 2 sene önce arabamı satıp 100bin tl üstüne koyup sıfır 1,0 cam tavanlı dynamic a3 alabiliyordum almadım. Arabamı sattım 70 üstüne koyup 5 yaşında A200 amg aldım, bu eylülde mercedesi sattım üstüne 100bin koydum sıfır a3 sport alcantra koltuklu olanını aldım. Geriye baktığımda maddi bir kaybım olduğunu düşünmüyorum ama 2 sene önceki a3 e göre daha donanımlı bir araç aldım. Bugün altın dahi çıktığı zirveden geri dönüyorsa elbette araba fiyatlarıda bir zirve gördü geri gelecektir. Alınmış alınmıştır, 2 seneye bile kalmadan a3 ün 500bine satıldığını göreceğiz. 2 sene önce kim 350 olacağına inanırdı ki? Nasip işte..
  • Selamlar ben nasipse yarın 0 km 1.5 tfsi a3 sedan alacağım. Fakat arabanın ön panjurunu s3 panjuru ile değiştirmek istiyorum var mı değiştiren ne kadar tutuyor? Ayrıca lastik paspasları da bayiden alayım diyorum fakat havuzsuz dışarıdan havuzlu paspas almak mantıklı mı ?

  • logismile L kullanıcısına yanıt
    Orjinal paspaslar dumduz degil, hafif bir havuzu var hocam.. Ve paspas konusunda orjinalden sasmamanizi tavsiye ederim.. Ayrica 2020 yilinda dogus tum araclarinda paspas hediye etti, o satin aldiginiz kisi el koymus paspaslara demek ki, odeyeceginiz fiyatta paspasin fiyatini dusun derim (sanirim su siralar bayide 650-700₺, boyle el koyup sahibinden uzerinden satanlarda da 450-500₺ civarlarinda tutuyordur takimi, bir audi sitesine girip bakin derim)

    Sadece bagaj havuzunu disardan temin etmenizi tavsiye edebilirim..

    Eger illaha da disardan paspas alayim derseniz sahlere bakin derim..

    Bagaj havuzunda da ben hali bagaj havuzu aldim, fiyatina gore cok super degil, daha ucuz olsaymis daha iyi olurmus, o fiyatiyla daha kalin malzeme olmaliydi gibime geliyor..
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    aracı maalesef stokçu bir galeriden satın alıyorum 3-4 aydır yatıyor gibi muhtemelen dediğiniz gibi el koymuşlardır. Başka önerebileceğiniz bir aksesuar var mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: logismile

    aracı maalesef stokçu bir galeriden satın alıyorum 3-4 aydır yatıyor gibi muhtemelen dediğiniz gibi el koymuşlardır. Başka önerebileceğiniz bir aksesuar var mı ?

    Sport almanizi tavsiye ederim,galeriden alacagniza bayileri iyi arastirmanizi tavsiye ederim.Ayrica paspasi bile almis firmadan uzak durun derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logismile L kullanıcısına yanıt
    Hocam araci aldiysan onerecek cok aksesuar var 😅😅 aliexpressten krom pedal seti, havalandirma krom susleri, kilitlere krom sus, anahtari yeni tip anahtara yukseltme, araca ozel telefon tutacagi, kapi alti led logo vs. trde n11 de de bazilari var biraz daha pahali da olsa, ekstradan tr de kapi ici hali kaplama yapistirmasu vs. gibi bir ton aksesuar var.. a3 aftermarket aksesusar olarak baya zengin iceriklere sahip 😅
  • Aracı bugün teslim aldım. teslim aşamasında bana yıkatıp verdiler. Fakat evin önüne geldiğimde farların buğu yaptığını farkettim sizce bu normal mi garantiden buna işlem yapılır mı? (Daha 60km de araç)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.