Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.837
Cevap
119
Favori
817.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • thematador9 T kullanıcısına yanıt

    kullanıyorum kaldırmıyor.

  • thematador9 T kullanıcısına yanıt

    hocam kaldırıp kaldırmaması hakkında ben bi fikir veremem ben orjinal jelatini kullanıyorum onu kaldırmıyor.

  • panafilm52 P kullanıcısına yanıt
    Buradakileri dinleme herkes öve öve bitiremiyor. 1 aydır kullanıyorum telefonun batarya normal ne uzun ne kısa. Isınıyor kesinlikle. Kablosuz android auto açıkken kablosuz şarja bıraktığımda en fazla 10 dk şarj oluyor sonra aşırı ısıdan dolayı kablosuz şarj kesildi diyor sen düşün. Ekranı başarılı performansı güzel. Bunu geri verip iphone 11 alacaktım gittim baktım teknosada iphone ekranı çöp bi de üstüne 1.500 vericem vazgeçtim o yüzden kullanmaya devam ediyorum. Fe alabilirsin şarjı daha uzun gider veya xiaomi mi note 10 lite a bi bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G2PRoOo kullanıcısına yanıt

    bende almak istiyorum beklemedeyim hatta, ısınma ve şarj düşündürüyor beni de. bende samsung çuyum, s7 edge ve s8. başka cihaz alasım gelmiyor napsam bilemedim  

  • Herkese merhaba

    Bende s20 ultra var ve şarj sorunu yaşıyoruz telefonu şarjdan çekiyorum ve 1 2 dk geçmeden 99 oluyor aralıklarla 30 dk sahibinden donanım haber gezdim aralıklarla ama şuan 90 şarjım

    Sorunu yaşayan çözümü olan varmı

    Herkese iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugsay T kullanıcısına yanıt
    Bende şarj sorunu var iletişime geçebilirmiyiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ukaltun U kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı şekilde s20 kullanıyorum. Daha önce s10e kullandım onda da aynı şekildeydi sanırım normalde böyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar olabilir mi ama ya xiaomi nin gözünü sevim yaa nerden gittik aldık güvendik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jrbuji J kullanıcısına yanıt

    trendyol'dan almıştım ama bitmiş indirim.

  • Şarj konusunda tekrar birkaç bilgi vermek isterim. Bu sabah 09:00'da telefonu şarjdan çektim. Şu ana kadar aramalar dışında çok kullanmadım. Toplamda max yarım saat konuşmuşumdur. Şu an %90'a düştü.


    İşin ilginç yanı çok sık kullansam da, elimden düşürmesem de günü rahatlıkla tamamlıyor ve %20-30 arası şarj kalıyor. 4-5 yıl kullanırım umudu ile aldığım bu telefonda ileride en büyük sıkıntım sanırım pil olacak. Onu da kablosuz taşınabilir pil ile çözerim diye düşünüyorum.

  • thematador9 T kullanıcısına yanıt

    Kullanıyorum bu kılıfı. Orijinal filmi kullanıyorum halen, herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Ekranın tam bittiği yerle arasında mesafe var. Dışarıda taktıracağın filmleri de kaldıracağını sanmıyorum.

  • ukaltun U kullanıcısına yanıt

    Şarj konusuyla ilgili herkesin beklentisi farklı oluyor aslında, ben günde bir kere kesin şarj ediyorum arada ama pili kötü diyemiyorum çünkü hem bluetooth bağlı bir cihaz var sürekli hem de sürekli oynuyorum telefonla. Bu ekran boyutuna göre şarjı benim açımdan kötü anlamına gelmiyor demek istiyorumv aslında. Sabah alırsın şarjdan akşama yüzde 50 ile eve gidersin demek değil bu, zaten öyle olacak olsa hızlı şarj cihazları için bu kadar yatırım yapmaz hiç bir firma.

  • herkes şarjın hızlıca %90 a düştüğünü söylemiş. sanırım kullanırken sık sık hep şarjı kaç kaldı diye bakıyor herkes. genel anlamda şarj %10 lara düştüğünde ne kadar kullanmış olduğunuza bakmanızı tavsiye ederim.


    düz s20 kullanıyorum. işyerimde hat iyi çekmediği için şarjım hızlı gidiyor. işyerimde wifi yok. ortalama 5-6 saat arası ekran alıyorum %10 kalana kadar.

    aynı kullanımla evde olduğum gün wifi ile 8 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum. iş harici tüm gün dışarıda olduğumdada 7 saatin üzerini görüyorum.

    yani yarım saatte %10 düştü ise 5 saat olmadan şarjı biter gibi düşünmeyin bence.


    ısınma konusunda tek sıkıntı yaşadığım durum şu. telefonu kablo ile araca bağlayıp android auto da harita açtığım zaman ısınıyor. telefon ve android auto bağlı ama harita açık değilse ısınmıyor. bir kaç kez denedim bunu.

  • ukaltun U kullanıcısına yanıt

    Şöyle bir fikir vermek isterim içinizi rahatlatmak açısından, ayarlardan pil durumunu yüzde olarak gösterme özelliğini kapatın. Sadece pil ikonu kalsın. Normal olarak kullanın telefonunuzu ve o'na göre işinizi görüp görmediğine bakar değelendirirsiniz durumu.


    Android telefonlarda sistem ilk olarak kurulum yapıldıktan sonra 1-2 gün içinde daha stabil bir tüketime geçiyor cihaz. Biraz da siz alışıyorsunuz o şekilde idare ediyor.


    eskiden 100 de 100 olarak bir süre kalırdı telefonların göstergesi ama şimdi daha düzgün gösteriyor o yüzden de pil bitti gitti gibi geliyor insana ama öyle değil aslında.


    Biraz zaman tanıyın. Normal kullanın, daha sonra pişman olursunuz. Bu ekran boyutuna, hızına, özelliklerine göre pil tüketmesi normal ve o yüzden 5000mah pil koymuşlar yoksa 2 gün gitsin diye yapmıyorlar. Ana konu pil tüketimiyse eğer o zaman düşük modeller var sanırım çok büyük pile sahip, uygun fiyatli.



    Hemen soğumadan biraz izin verin derim.





  • nabaki kullanıcısına yanıt

    Güzel aydınlatıcı açıklama olmuş. Böyle yorumlar olması alacak olanlara ben gibi mesela, avantajlı olarak değerlendirmeye neden oluyor.

    Bazıları kötü eleştiri yapınca insan tereddütte kalıyor.

    Benim için önemli olan gün içinde şarj ihtiyacı duymamak. Sosyal medya kullanan birisi olarak aşırı değil tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliverances outro kullanıcısına yanıt

    Kendimi cevaplayayim ki devami olsun :) Neredeyse 6 saat gecti. %90'dan %70'e dustu. Yine telefon gorusmelerim oldu. Youtube whatsapp vs cok kullanmadim. Genelde google chrome kullanimi. Kenarda duran alo alo dedigim telefon icin sarji cok gidiyor bence. Bu arada telefonu alali 1 ay oldu..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    Yurt dışına çıkan yazılımları kurmak için hangi ülkenin yazılımını indirmek gerekli. Fransa için çıkanı indirmek sıkıntı yaratır mı

    Öyle birşey yok hocam Android'de.

  • Arkadaşlar xiaomi type c kulaklık aldım ama usb aygıtı tanınmadı hatası verdi bildiğiniz uygun kulaklık var mı önerebileceğiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G2PRoOo kullanıcısına yanıt

    Isınma durumu nedir. Aşırı ısınma var mı. 7 plustan geçmeye değer mi? Ben safaride sürekli internetteyim 2-3 saat sonra bi ısınma oluyor veya şebeke yokken. Normal kullanmada internet instagram da ısınma durumu nedir. Uygulamalarda durum nedir? Ve kamera da ısınma şikayeti duydum doğrumudur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panafilm52 P kullanıcısına yanıt
    Kamerada ısınma ve yüksek şarj tüketme olayı var. Normal kullanımlarda hafif ısınma var çok değil. Kablosuz android auto kullanırken baya ısınıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.