Şimdi Ara

Mavi Su Hakkında Neler Biliyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuya ugrayanlar olarak hepiniz mavi su olayını duymuşsunuzdur,bende uzun zamandır araştırıyorum ama güvenmiyordum ancak dün bir arkadaşım kendi iş yerindeki arkadaşının mavi su değil ama aynı içeriklerden bir krem hazırlattıgını ve kullandıgını söyledi.6 aylık fotograflarını gördüm ve sonuç inanılmaz ötesinde başarılı.Adamın kafasındaki değişimi herhangi bir forumda görsem fake bu deyip geçerim ama arkadaşım bizzat kendisi şahit oldugu için inandım ve adamdan formülü istemesini söyledim.Arkadaşına anlatmış durumu ve kremdeki ürünlerin aynısının eczanede satılan mavi su ile birebir oldugunu söylemiş,iki ürünüde incelemiş arkadaş ve fark olmadıgını söylüyor.İğneli bir tarak ile beraber losyonu uygulamak gerekiyormuş 6 aylık bir sabretme süresi var ve kafayıda 0 a vurmak gerekiyor sanırım en çok çekindiğim yerde burası ama yapacak birşey yok.
    Şimdi bu konuyu neden açtıgımı soracak olursanız öncelikle mavi su hakkında kimse net birşey bilmediği için kendi tecrübemi anlatmak istedim belki başkasıda kullanmak ister diye ikinci olarakta bio hira mavi su n11 de ortalama 40-50 liraya satılıyor eczanede iste yine bio hira 120 lira civarı diye biliyorum.50 lira olan internetteki 60 milim eczanedeki kaç ml bilemiyorum.
    Sizce n11 de satılan bio hira nın sahte olma olasılıgı var mıdır?ilk sorum bu.
    İkinciside bio hira yerine uraw diye bir marka var ikisi arasında kullanan tecrübe eden varsa yorumlarını merak ediyorum,adamdaki değişimi gördükten sonra mutlaka deneyeceğim çünkü.
    Birde şunu eklemek istiyorum ben zamanında bioxin kullanmıştım ve o serum saç dökülmesini azaltmak yerine daha çok dökülmesini sağlamıştı tabi onu kullanırken ne saçımı 0 a vurdum nede igneli tarak kullandım ama çekinmiyorum desem yalan olur tekrar daha fazla dökülmesinide istemiyorum.Konuya yorumlarınızı tecrübelerinizi varsa bio hira ve uraw hakkındaki aktarırsanız hep beraber faydalanabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrankara -- 12 Şubat 2020; 2:38:27 >







  • Hic kullanan yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben mavi seruma güvenmiyorum.İçinde ne olduğu belirsiz kimyasal maddeler var.Büyük ihtimal minoxil katılmış.Bırakınca tekrar dökülcektir.Kelliğin çözümü yok anlayın şunu.Bioxcin serum daha mantıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    bırakınca dökülürmü onu bilmiyorum ama arkadaştan gördüğüm fotograf çok iyiydi.ben bioxin serum kullandım hiçbir etkisi olmadı,ama onu kullanırken saçımı 0 a vurmadım ve dermaroller da kullanmamıştım belki ondandır.merak ettiğim n11 de 40 lira olan biohira eczanede 100 lira.n11 de satılanlarda biohiradan orjinal sertifika onaylı yazıyor orjinal oldugu kesin midir onu arastırıyorum
  • arkadaşlar konuyu okuyan var mı bilmiyorum ama internette biohira 35 liraya kadar buluyorum ama eczaneyi aradıgımda kendileride hazırlıyormus ve 150 lira diyor uraw markasıda 125 lira diyor hepsi 60 ml bunların.Ne yapmak lazım karar veremedim eczaneci açıkca fahiş fiyat çekiyor ama internettede orjinali nasıl bulurum bilemiyorum
  • ultrankara U kullanıcısına yanıt
    Dostum yaşım 32. 20 yaşından beri saç dökülmesi yaşayan ve envai çeşit ürün kullandım. Buna mavi su da dahil. Mucizevi bir ürün değil. Minoxidil ne ise mavi suyun etkisi de odur.

    Her solüsyon gibi bırakınca çıkardığı saçlar dökülür incelir ve yok olur. Fiyatını hak etmeyen para tuzağı bir üründür.
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    bende çok araştırdım kullanmaktan vazgeçtim şuanlık.Şimdi dermaroller ile lavanta kaynatıyorum onu sürüyorum saraçoglu nun önerisi,hem çok ucuza geldi hemde bariz bir kıllanma başladı saçlarımda.Tabi saçı 2 kere jiletle kazıdım dermaroller etki etsin diye.Benim yaşımda 27 2-3 senedir dökülme mevcuttu geç kalmadım sanırım o yüzden baya bir işe yaramaya başladı.Sizde deneyin isterseniz ama dermaroller çok önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.