Şimdi Ara

2006-2009 arası alınık clio 1.5 dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim model de araç arıyorum temiz öyle önemli değişeni olmayan km si 140.000 aşmamış izmir içi yada istanbul trakya bölgesi olabilir öyle faiş fiyatlar veren arkadaşlar var sahibinden de de fiyat konusunda da uçulmamış onun arabası şu kadar ediyor ıse benım bu kadar eder diyenler lütfen aracım satılık demesin al sat yapan arkadaşlar ve onlar zaten piyasayı beter ettiniz 2007 yılında 0 aldığım arabayı 2018 in ekim ayında satım 134 bin km de full bakımlı olarak 28.5 a verdim o tarihte ondan daha düşük km temizine en fazla 35 36 isteniyordu burada 1 sene öncesi ona göre fiyatlara bakın lütfen teşekkür ederim .



  • Ben de bu yıllar arası aynı özelliklerde clio arıyorum. Siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Bi arkadaşım 2008 değişeni olmayan arka kapı ve çamurluk boyalı 125.000 orijinal kmde (yakın tanıdığım başka aracı olduğu için bunu çok kullanmadı) 44.000₺ diyor. Değer mi acaba? Piyasada çok berbat bi halde artık bir tane alıp 3-5 sene kullanayım diyorum. Temiz bulabilsem punto alacaktım ama fiyatlar rezil seviyede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaraEski_ K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam puntodan ziyade Clio daha iyi bir araç bakımları uygun masrafı daha az yakıtı daha iyi tabi ki o fiyatlara değmez ama piyasa gerçekten çok yüksek eğer o araca talip değil iseniz satıyor ise paylaşın bir konuşalım pazarlık yapar belki 1 2 piyasa bundan aşağı düşmez ama günden güne artacak gibi maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.