Şimdi Ara

Marcus Greer Fitness'i tanıyan ve uzaktan eğitim alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Bu aralar fitness yapmayı düşünüyorum. İyi bir eğitmenden de program almak istiyorum. Araştırdım Marcus Greer'i buldum. Ama hala kararsızım. Marcus'dan eğitim alan var mı? Memnun kaldınız mı?



  • Uzaktan pt asla tavsiye etmediğim bişey. Kendi ptni yapman daha mantıklı.
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılır o
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Kendi ptni nasıl yapabilirsin hiçbir bilgin olmadan. Daha önce uzaktan pt satın aldın mı?
  • Kaan1balta K kullanıcısına yanıt
    almadım ilk bi hafta gidersin salona uzaylı gibi hangi aletler var onlara bakarsın sonra eldekilerle program yaparsın yavas yavas adım adım olan şeyler vücudu tanımak bilmek önemli buda yapılan hareketlerde kas hissiyle olan bişey. hareketlerin yapılış ve isimlerini öğreniyosun . onlarca uygulama var takip edebilirsin. son sorunun cevabı ise hayır almadım. beni görmeden bana program yazıcak birine asla para vermem. o yüzden pt ye pek sıcak bakmıyorum bakan arkadaşlar olur emin ol onlarda pt satan arkadaşlardır.
  • Kris gethin gibi bedava kaynak varken ne gerek var para vermeye
  • Marcus greer kim? Mustafa yıldız ve takımı sayesinde az çok instada ünlü olan bir sadece sporcu. Eğitimi ne? Ne okumuş? Veya fizyoloji biyokimya hakkında ne biliyor?
    Bir insan kas yaptı diye ondan ptlik alınmaz. Uzaktan eğitim hele ki düzgün eğitimli hoca ile calisniyorsaniz gereksiz tamamen
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    Ben youtube videolarından buldum Marcus'u. Hoca seçerken bu bölümleri okuyanları mı seçmek lazım? Tüm başarılı hocalar bu bölümü mü okudu nerden anlayacağız hangi bölümleri kimin okudugunu? Öğrenci değişimlerine baktım ben ordan yola çıktım.
  • Program için para vermek dünyanın en saçma olayı. Push pull leg rutinini uygula en verimli antreman programı. Reddit ppl veya coolcicada's ppl diye arat. Veya kendin tasarla güray hocanın youtubedeki son videosunu izle 35 dakikalık video kitap gibi tüm bilgileri bulabilirsin
  • dünyanın en saçma şeyi olabilir.

    al ben sana program vereyim bedavadan
    70kilo aşağısıysan günlük kilon x 3-4 kadar günlük pirinçten ve benzeri ürünlerden karbonhidrat tüket
    hergün kilon x 1.6 protein tüket
    yanında besinlerinin yeşillik ekle ( çiğ ıspanak , marul vs)
    spora yeni başılıyosan 6hafta boyunca fullbody antrenman yapıyosun her bölge için 2 ana hareket seçiyosun.

    onların vereceğide bu yazdıgmın açılmış hali olacak işte protein olarak 5gün tavuk ye 1-2gün balık veya et diyecekler
    hareketleri açacaklar vsvs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaan1balta

    Ben youtube videolarından buldum Marcus'u. Hoca seçerken bu bölümleri okuyanları mı seçmek lazım? Tüm başarılı hocalar bu bölümü mü okudu nerden anlayacağız hangi bölümleri kimin okudugunu? Öğrenci değişimlerine baktım ben ordan yola çıktım.
    Sana kafadan bir program ve beslenme düzeni yazıp verecek,ani bir vücut sakatlığında, vücudunda başka bir metabolizmasal tepkide ne yapacağını söyleyemeyecek.En basitinden eğitim görse bunları yapabilir. Öğrenci değişimleri konusuna gelince zaman ve fotoğraf hilesine bazen çabuk kanıyorsunuz.Kendisini takip etmiyorum ancak kısa vadede herhangi bir öğrencide "oha hayvan gibi olmuş diyorsaniz o zamanı yalan söylenen bir gelişimdir. Anabolik ve androjenelr hariç tutuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.