Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.070
Cevap
139
Favori
735.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde 18w xiaomi adaptör var. Bunu ve type a kablomu kullansam hızlı sarj icin bir sıkıntı cıkar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemekten başka çareniz yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarla alakası olduğunu sanmıyorum. Tesadüf olmuş bence. Belki bir miktar powerbank kullanımı sayılabilir. Ama internet paylaşımı ve uzun süre müzik çalması falan bir telefon için normal olan aktiviteler hiç ekstrem değil ki. Bu cihazın pil sağlığı böyle işte, neye göre düştüğünün belli bir sebebi yok.
  • cancon65 C kullanıcısına yanıt
    Hocam internet paylaşımı bence bu telefon için ekstrem bir olay çünkü aşırı fazla pil harcıyor :D ama dediğiniz gibi yine normal olan şeyler. İlk 99a düşüşü gün boyu internet paylaşımı açık kalmıştı ondan olmuştu 98e düşüşü ise yılbaşı gecesi powerbank ile kullanmıştım ve sabaha kadar müzik çalmıştı ondan sonra kontrol ettiğimde düştüğünü gördüm. 97ye düşmesi de yine buna benzer rutinin dışına çıkan olaylar ile olmuştu. Ama hala pil performansı aynı memnunum ben bazen şaşırtıyor nasıl bu kadar hızlı düşüyor diye bazen de nasıl bu kadar uzun gidiyor diye şaşırtıyor :D
  • Sonunda kararımı kırmızı rrenk olarak belirleyip aranıza katılmış bulunmaktayım. 5.5 inçlik bir telefondan sonra biraz küçük geldi ama alışacağımı tahmin ediyorum. Onun dışında her şeyiyle şu an beni çok memnun etti sürüm olarak da 13.6 var 14e güncellesem mi diye kararsızım. Bir de telefon için f/p olarak en güncel hangi ekran koruyucu var bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulbagspor

    Sonunda kararımı kırmızı rrenk olarak belirleyip aranıza katılmış bulunmaktayım. 5.5 inçlik bir telefondan sonra biraz küçük geldi ama alışacağımı tahmin ediyorum. Onun dışında her şeyiyle şu an beni çok memnun etti sürüm olarak da 13.6 var 14e güncellesem mi diye kararsızım. Bir de telefon için f/p olarak en güncel hangi ekran koruyucu var bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim

    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de yaklaşık 1 hafta önce kırmızı rengini aldım. Alır almaz güncelledim ve 13 sürümü daha iyi midir bilmiyorum ancak şu an wifi sorunu gibi problemlerim yok. Oyun oynamıyorum ancak sosyal medya ve youtube kullanıyorum. Bugün 7 saat ekran süresi aldım şarjdan çektikten sonra. Ama ortalama 6 küsür alıyorum. 13 sürümü daha iyi midir bilemem ancak ben burada bahsedilen wifi sorunu gibi sorunlar yaşamadım. Sanırım 13 sürümünde kamera ayna moduna çeviriyor ve bundan rahatsız duydum fazlasıyla onun da ayarını bulamadım. Yakınımda 14 sürümü kullanan birisine sorduğumda 14 sürümünde var deyince aldığım gün güncelledim. Kısacası ben 14 sürümünden şu an için memnunum, hayırlı olsun tekrardan.





  • Cuberaa C kullanıcısına yanıt

    Ayarlar kamera kısmından ön kamerayı yansıt tarzı bir şey olması lazım. İphone 8de iken ios 14.3’e geçmiştim SE’de geçmedim çünkü şu kulaklık güvenliği denen gereksiz özellik ses seviyesini düşürüp duruyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 128 aksesuarsız siyahla aranıza katıldım ben de :) telefon beklediğimden gayet güzel çıktı telefon. Aksesuarsız olduğu için direk iOS 14 ile geldi o yüzden diğer sürüm nasıldır bilmiyorum.
  • Hocam bence ios 14’ün ön kamerayı yansıt dışında pek de bir numarası yok açıkçası yine de karar sizin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tüm gün uçak modunda VoWifi kullanarak pil testi yaptım. Dün tam 00.00'da şarjdan çektim. 24 saat sonunda 8 saate yakın ekran süresi aldım ve %15 daha var. Bu %15 bence 1 saate daha yakın götürür. Düşük güç modu hep açıktı. Otomatik parlaklık, true tone ekran ve uyandırmak için kaldır özellikleri etkin. Pil sağlığı %96.

    Evde bu şekilde VoWifi kullanabilirken pil çok iyi ama dışarda olunacağı zaman hücresel şebeke şarjı içtiği için bu süre en az 2-3 saat kısalıyor.


    Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

    Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]




  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

    Öncelikle benim gibi kullanıcı yorumlarını daha çok dikkat eden biri olarak yorumlarınız ve düşünceleriniz için TSK ederim. Son bir kaç aydır se2020 sayfasını takip etmekteyim. Şuan kullanmış olduğum telefon Xiaomi 9t. Önde kamera yok pop up kamera amoled ekran 4000 mah 18 w hizli şarj gibi güzel özellikler var lakin miu sürümü değişince sapitmaya başladı. Herkes için kullanımına göre telefon farklıdır. Ben mesela sosyal medyayi kullanmayan biri olduğum için ilk önceliğim performans ve pil ve garanti servisi oluyor. Son 1 sene içinde 6 tane, eski is ve meraktan dolayı telefon değiştim one plus 5t, one plus 6 McLaren edition, Huawei p20 pro iPhone 8 plus Samsung note 9 en son is olayından dolayı mi 9t. Detaya girmiyorum ama tr de eğer ki işiniz garantiye düşerse ben Apple Huawei Samsung dışında telefon alma taraftarı değilim. Telefonları asla kar amacıyla alıp kullanmadım ama işlevsellik ve garanti olayı önemli ki bozulduğunda saçma sapan yerlere gidip acaba oldu mu diye uğraşmak istemem.telefonlaro çok temiz kullanırım kaldı ki bendeki telefonları hep yakın çevrem istiyor temiz kullandığım için. Bu arada kronik sorunlu olduğu halde Samsung garantili de olsa sorun yaşayanları da gördüm. Benim en garip yaşadığım olay snapdragon işlemcili arkadaşım note 9 yurtdisi kullanıyor bende exynos note 9nvardi bariz pil ve performans farkı vardı. Şuan elimde ki telefon 1 seneye kalmaz değeri daha da düşecek belkide son yazılım güncellemesini alacak. Kaldı ki ekranı amoled kırılsa en az 1000 TL masrafı var. Ben kendi açımdan bakınca şuan 4000 lere 2.eli düşmüş iPhone 11 performansi veren en az 5 sene daha güncelleme alacak bir telefon benim açımdan iyi. Ama hala kaç senelik iPhone 8 plus Lara 4000-4200tl isteyenler çok garibime gidiyor. Bunu da telefonculara bağlıyorum fiyatı bilerek dusuemuyirlaenki zarar etmesinler. Yeni çıkan daha iyi performans veren aynı markali garantili bir araç kendine den daha önce çıkmış daha yüksek km deforme olmuş aynı markanın aracından istisna dışında 2.eli daha yüksek olsun. Tercih meselesidir saygı duyarım ama ben almazdım. Gel gelelim daha büyük ekran daha hızlı şarj ekran tazeleme hızları 90_120 hertz gibi yeni teknolojileri Android telefonlar da 3000-4000tl aralığında bile var. Ama ne aradığınız ne amaçlı aldığınız önemli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SE 3 geliyor :)
    Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Touch ID diyor ama tasarım XR tasarımı nasıl oluyor 😃
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baydyn

    Touch ID diyor ama tasarım XR tasarımı nasıl oluyor 😃

    Güç butonuna yerleştirmişler parmak izini.Yeni nesil ipad’lerde öyle :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Onu unuttum olabilir aslında evet 🤔 ama home button da yazmışlar ben yine de 8 Plus kasasında bir SE çıkacağını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baydyn

    Onu unuttum olabilir aslında evet 🤔 ama home button da yazmışlar ben yine de 8 Plus kasasında bir SE çıkacağını düşünüyorum.

    Bende öyle düşünüyordum fakat XR satışlarıda iyi rakamlar yakaladığından bu tasarımda olabilir.Veya SE ve SE Plus 2 modelde olabilir,hiç belli olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    İphone 11 fiyatına Se3 hımmmm kesin tutar
  • Androge0s kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde şu andaki telefonla bundan 20 sene sonra çıkan telefon aynı işi yapacak aradan 3 sene geçince telefonun ikinci eli 2.000 tl oluyor ekran kırılınca değişim maliyetine de 2.000 tl diyor ve cihazın bir anda çöp olup yeni cihaz almak zorunda kalıyorsun apple ve diğer kapitalist şirketler ürünleri belli bir süre sonra kullanmanı istemiyor. Sürekli yeni cihaz satma peşindeler ama bizde parayı ağaçtan toplamıyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: börteçine@.m

    İphone 11 fiyatına Se3 hımmmm kesin tutar

    Alt seviye tek kamera - orta seviye çift kamera- 3 kamera ise üst seviye kullanıcı ayrımı olarak gidiyor bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancon65 C kullanıcısına yanıt

    Hocam Selam,


    Hangi sürümü kullanıyorsunuz ?

  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.