Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (3270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98.165
Cevap
238
Favori
4.378.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32683269327032713272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

    @9600_G_T forumdaşın dediğini de eklersek Covid-20 Pro+ olur

  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    Great Reset olabilir şu aralar moda


  • Arkadaşlar merhabalar size bir şey danışmak istiyorum;Bugün baş ağrısı ve halsizlik ile uyandım,ara sıra ateşimde çıkıyor,ve sorun şu ki ben İzmir depreminden dolayı çok insanla temas halinde bulunan biriyim,İzmir depremini yaşadıktan sonra gerek taşınma işleri gerek tapu işleri baya kişiyle temasa geçtim.Sizce yarın test olmamda fayda var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrewShadYS

    Arkadaşlar merhabalar size bir şey danışmak istiyorum;Bugün baş ağrısı ve halsizlik ile uyandım,ara sıra ateşimde çıkıyor,ve sorun şu ki ben İzmir depreminden dolayı çok insanla temas halinde bulunan biriyim,İzmir depremini yaşadıktan sonra gerek taşınma işleri gerek tapu işleri baya kişiyle temasa geçtim.Sizce yarın test olmamda fayda var mıdır?

    Test olmanda fayda var ama test kuyrukları oluyor, kendini orada virüs kapmayacak şekilde koruyarak test olman lazım, sıra varsa dışarıda açıkta bekle öyle gir.

    Erken teşhis verilen ilaçların yararı bakımından önemli, ne kadar erken hazırlık yaparsan o kadar iyi olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Yanlış anlamadıysam genelgeye ve daha sonraki açıklamalara göre 20 yaş altı veli/vasi ile beraber şehir içi ve şehir dışı yolculuk yapabilecek diyor.
    Peki veli/vasi ile beraber şehir içi yolculuğu 20 yaş altının çıkmasının serbest olduğu saat 13 ile 16 arası dışında yapması yasak mı? Örneğin hafta içi akşam anne, baba ve çocukları özel arabaları ile dışarıya (şehir içi) çıkabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi dikkatimi çekti greenland da şu ana kadar toplam 18 vaka 18 ide iyileşmiş. Plague inc oynayanlar bilirler greenlandı komple enfekte etmedikçe bir daha asla hastalık yayılmıyor öyle problemli ve hastalıktan korunaklı bir yerdi. Şiimdi worldometersta görünce insan gerçekten hayret ediyor.

  • Olamadi gitti su reset, olsada herkes rahatlasa artik 😎


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala şu avmlere yemek yemeğe gidenler var ya onları ifşalamak lazım her yerde rezil olsunlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bir şey soracağım. Bundan yaklaşık 2 hafta kadar önce abim koronaya yakalandı. İlk 3-4 gün grip sandık ama hastalandığının ikinci günü teste götürdük, testi yaptıramadık bir türlü 10 saat beklememize rağmen. Neyse geldik işte eve ben abimle aynı odada yattım bir daha acile teste gidene kadar. Yani 3 gün abimle aynı odada yattım ve hatta abimle yakın temasta bulundum, işte şakalaşıyoruz vs. Abim ağır atlattı, gerçekten zor oldu yani atlatması. Özellikle 2-3 gün sürekli uyudu, sadece çorba içip biraz meyve yiyebildi. O iyileşti derken annem pozitif çıktı 2 gün olmuyor testi sonucu geleli. Zaten 5 gün önceden annem hissetmiş yakalandığını, önce bir boğaz gıcıklanmasıyla başlamış, hafif hâlsizlik ve eklem ağrıları şikayeti vardı. Annem abime göre daha kolay atlatıyor çok şükür. Babama da test için geldiler ayın 21'inde. Babamın testi de pozitif çıktı ama kendisi neredeyse hiç belirti göstermemişti. Sadece bundan 5-6 gün önce çok az bir öksürüğü vardı. Şimdi iyi maşallah sanki hiç hasta olmamış gibi ama pozitif yani ne zaman negatife döner bilmiyorum. Ben evde herkesle temasa geçen tek insanım. Önce abimle temasa geçtim 3-4 gün maskesiz sonra maskeyle odasına girip çıktım ilgilenmek için. Sonra annem oldu onunla da ilgileniyorum. Babamla da 3-4 gecedir aynı odada yatıyorum hatta gündüzleri aynı yatakta yattığım bile oldu. Sormak istediğim şey şu, ben 3 pozitif vakayla da yakın temasta bulundum. Bugün öğlen test için geldiler temaslıyım diye. Test ettiler ve negatif çıktı. Ben bu hastalığı abimle aynı odada yattığım ilk günlerde kapıp belirti göstermeden atlattığım için mi testim negatif çıkmış olabilir yoksa gerçekten ben bu hastalığı o kadar temasa rağmen kapmamış olabilir miyim?

    Evde 3 kişi pozitif bir tek ben negatifim. Abimi grip sandığımız ve aynı odada yatıp onunla şakalaştığım dönemde kapıp, belirti göstermeden iyileşmiş olabilir miyim? Bir gün biraz öksürmüştüm, gıcık tarzında belki tek belirti oydu bilmiyorum. Ben evde maske takmalı mıyım şimdi takmamalı mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
  • Bu covid önlemleri yüzünden hükümetler düştü hala virüse yalan diyenler var. Bu virüse hiç inanmayan Trump bile önlemler aldı ve aldığı önlemler belki de halkla arasını açtı. Mesela şuanda lokantalar kapandığı için hükümete çok sert eleştilerde bulunanlar var esnaflar hep eleştiriyor. Hangi hükümet bu virüs yalansa böyle şeyleri göze alır ki.

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
  • Bugün tüm zamanların rekoru kırıldı 6k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-c9 kullanıcısına yanıt

    malesef bugün 7000'e yakın açıklanacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak2658

    malesef bugün 7000'e yakın açıklanacak.

    o zaman sn cumhurbaşkanımızın uyardığı daha ağır tedbirler alınır

    tüm ülkeyi kapatabilirler

  • 
Sayfa: önceki 32683269327032713272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.