Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.581
Cevap
28
Favori
99.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana reklam broşürü, kutusu veya sitesinde fm radyo yazan bir veri lazımki itiraz edebileyim. Kutu şuan yanımda değil. Bilgisi belgesi olan olursa ben itiraz etmek istiyorum. En azından güncelleme açıklamalarına yazsalardı güncellemezdim. Şeref yoksunu firma, çok sinirliyim. Samsung da benzer bir saçmalıkla ikinci sim yuvasına hem sim hem de hafıza kartı takılabilmesini android 9 verdiği güncellemede yazılımla engelledi. İşleri güçleri itlik. Bi tane dürüst firma kalmadı mı ya. İlla apple mı laalım. En azından bişey yoksa baştan biliyorsunki yok.

    Elimde saece aldığım yer olan n11 ilanındaki radyo: var ibaresi var şuan. Umarım yeterli olur.Realme 5 Pro [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Şubat 2020; 15:56:20 >
  • 1800’e M30s mi yoksa 1650’ye bu telefon mu?

    6S’ten geçeceğim bataryadan muzdariptim ve çift hat kullanma gereğinden ötürü. Oyunla vs işim yok aktif sosyal medya, selfi kamera kullanımı önemli. + Maç, film, video izleme ve müzik dinleme kullanım sıklıklarım diyebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_emre26 -- 10 Şubat 2020; 17:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • es_emre26 E kullanıcısına yanıt
    wifi ile realme 5 pro'da 8,5 9 saat aldım ekran süresi senin için yeterliyse tavsiye ederim
  • Bu telefon ile redmi note 8 pro arasında kaldım.

    Beklentilerim telefonda oyun oynamam benim için en önemli şeyler ekranı güzel olsun , ses kalitesi iyi olsun şarjı uzun gitsin yeter. Bu telefon ile Redmi note 8 pro'yu kıyaslama şansı olan var ise ikisi arasında bu belirttiğim özelliklerde ne gibi farklar var , 4 gb ram ilerde sorun çıkarırmı açıklayabilirse çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 10 Şubat 2020; 17:56:10 >
  • Vay arkadaş adamlar radyo kullandırtmamak için efsane çaba harcıyor. Hoş kabul etmek lazım ben cihazı alırken radyo yok zannederek aldım radyo sürpriz olmuştu. Güncellemenin başka da bir sorunu yok gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 10 Şubat 2020; 21:55:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Radyoyu en son Galaxy S4 zamanında kullanıyordum galiba, internet paketlerinin zenginlesmesi Spotify gibi uygulamalar varken son 4 5 senedir telefon alırken radyo varmış yokmuş vs hiç bakmadım, bu cihazda fiyatına göre nfc olmamasını anlarım da keşke kızılötesi koysalarmis , bir de color os de ikincil alan veya ikinci kullanıcı seçeneklerinin olmaması üzücü, arayüz olarak eksikleri var maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMark

    Bu mesaj silindi.
    Radyo verilmesi ekstra bir maliyet getirmis olabilir, Cunku Radyo icin Trt bandrol parasi ödeniyor.Avrupa da durum nasıldır bilmiyorum ama Lg V30+ Sonradan yukleniyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesbi@

    Eğer kullanıcı kılavuzunda kutu da ya da tr sitesinde radyo özelliği yazıyorsa thh den her türlü lehine karar çıkar yazmıyorsa bişey çıkmaz.. Realme yaptıklarıyla hayal kırıklığı oldu resmen..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim icin tek eksik ikincil kullanıcı , inşallah sorunsuz şekilde gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo ile ilgili bana verilen cevap şu şekilde:


    Merhaba,

    Realme Türkiye ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Realme 5 pro cihazlarımızda A.16 güncellemesinden sonra FM Radyo uygulamasının kaybolması sorunu tespit edilmiş olup A.16 sürümü yazılım ekibimiz tarafından düzenlenmekte ve önümüzdeki Mart ayı içerisinde siz değerli müşterilerimizin hizmetine tekrardan sunulacaktır. Eğer bu süreye kadar beklemek istemezseniz size en yakın Genpa veya KVK onarım merkezlerimize giderek bir önceki yazılım sürümü olan A.15 e geri döndürme işlemi teknisyenlerimiz tarafından sizlere anlık olarak sağlanacaktır.

    Onarım merkezimize götürme kararı aldığınız takdirde, telefonunuzdaki verilerinizi yedekleyiniz. Bilgi Güvenliği Kanunları gereği, teknik servise giren cihazlar sıfırlanıyor olacaktır.

    Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu varsa lütfen bizimle iletişime geçmek için çekinmeyin.

    Saygılarımızla,

    Realme Müşteri Hizmetleri,
  • rapidos:
    Çok iyi bir araştırmacısınız ve pek çok kişinin sorularını teknik servis ten bile hem hızlı hem de ayrıntılı olarak yanıtlıyorsunuz.

    Keşke XT modeli için de bir başlık olsa, siz de konu yöneticisi olsanız
    ve de keşke XT kullananların yorum ve sorunlarına da erişebilsem.

    (Realme XT almayı düşünüyorum. 64 mp in bir önemi yok benim için. video öncelikli bir şey arıyorum. xiaomi nin çok önerilen 9t midir nedir'in de kamerasının çıkma olayının sorun olabileceğini düşünenlerdenim)

    şimdilik xda ve realme community deki bilgi ve yorumlarla yetinmek durumunda kalacağım galiba dh de realme xt konusu açılmadığı için (ve de alan kişilerin çok çok az olması da ayrı bir sorun bilgi edinebilmek için)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.