Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.339
Cevap
65
Favori
357.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreGame

    Şarj 6 ay sonra patates oluyor samsungda.Pişmanım açıkçası aldığıma

    Ben dün 9 saat ekran süresi aldım daha ne olsun yanlız ben güncelleme şimdiye kadar yapmadim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreGame

    Şarj 6 ay sonra patates oluyor samsungda.Pişmanım açıkçası aldığıma

    Ben 13 aydır kullanıyorum hala patates olmadı


    %68/59 a düştümü hemen şarja takıyorum

  • Yeni güncelleme gelmiş yükleyen oldu mu ?
  • Aralık 12'de yükledim, her şey yolunda. Aylık güvenlik güncellemesi zaten bir soruna neden olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XDA developer sitesinde custom rom yapanlar var.
    A71 için Havoc OS 3.8 çıkartmışlar.
    Ekran görüntülerine baktım A71 90 hz ekran desteği var.
    Samsung resmi romlarda da ileride 90 hz ekran gelir mi sizce?
    Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starforces S kullanıcısına yanıt

    O roma göz atmıştım, 90Hz ile ilgili bilgi yoktu. Gerçekten romda varsa, donanımın desteklediğinden şüpheliyim. Donanım destekliyorsa bile Samsung resmi güncelleme ile o özelliği orta segment cihaza vermeyecektir.

  • HSeldon H kullanıcısına yanıt

    Geliştirici seçeneklerine bakınca SBC, AAC,aptX,LDAC,Scalable Codec seçeneklerinden seçebiliyorsunuz,aynı zamanda tüm codecler seçeneği de var.

    Yani telefonda aptx var gibi duruyor

  • arkadaşlar media marktan samsung A71 telefon siparişi verdim 3749 tl gelen üründe kutusunda jelatini yoktu hemen deişim için iade ettim hayret mediamarkta olacak hadise deildi nasıl gönderiyorlar hayret samsung müşteri hizmetlerini aradım ürünlerde jelatin yokmu diye müş temsilcisi ütün ürünler jelatinli satılır aldığınız yerle irtibata geçin diye beni uyardı şu anda kampanya devam ediyor https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-a71-128gb-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-prizma-siyah-1208062.html





  • avast123 A kullanıcısına yanıt

    İnternette "İnternete Özel" falan diye indirimli satılan ürünlere şüpheyle bakın. Ya iade ya tamir görmüş ürün falan yolluyorlar, en büyük şirketler de bunu yapıyor maalesef. Geçen de Trendyol'da Galaxy Watch Active 2'yi baya indirimli alanların cihazlarında bir sürü sorun çıkmış. Tesadüf olamaz. Hadi oradaki satıcılar yapıyor da, işte buradan birine Vatan deforme olmuş A71 yollamış. İyice aptal yerine koyuyorlar milleti, sonra uğraş dur. Belki iade etmezler kakalamış oluruz falan mı diyorlar ne düşünüyorlarsa artık. Zaten düşük fiyatlı şeyler olsa kargoyla iadeyle uğraşmamak için iade etmiyor çoğu insan, ben de dahil. Ama kaç paralık cihaz bu. Bu olayları her yerde afişe etmek lazım.

  • avast123 A kullanıcısına yanıt
    Sanırım 2 hafta oldu alalı vatan mağazadan aldım 3950 + akıllı bileklik hediye oradaki kutuların hiç birinde jelatin yoktu kutu tertemizdi ilk ben açtım sorunsuz bir sekildeydi 2.5 yıllık tuşlu telefondan sonra a71 süper geldi bana şuan çok memnunum
  • avast123 A kullanıcısına yanıt

    İki sorum var, cevaplayabilirseniz sevinirim.

    Dış kutunun da mı jelatin kaplı olması gerekiyormuş? Telefon kenarlarındaki jelatinden bahsetmiyorsunuz sanırım.

    Bir de üretim yeri Hindistan mıydı?

  • Sanırım benden bahsediyorsunuz.

    Sizin yazdığınız gibi, indirim adı altında iki defa iade/tamirat görmüş telefon gönderdiler (öyle olduğunu tahmin ediyorum).


    İlki Vatan'da oldu, 3679 TL indirimli diye aldım, bariz deformasyon vardı telefon kenarlarında, fotoğrafları eklemiştim. İade ettim. Bir hafta sonra da Teknosa'da 3749 TL görünce sipariş ettim. Gönderilen telefonda da (bir öncekindeki kadar olmasa da) kenar çerçevelerde deformasyon vardı. Bu deformasyonlar tamirat kaynaklıysa tamiratı yapanlar da epey acımasız davranıyorlar sanırım ürüne. Ayrıca kutu içi şarj aletinin takılı olduğu karton muhafazada da ezilmeler ve küçük bir yırtık vardı. Daha önce kutunun açılmış olduğu çok belliydi. Biraz sıkıntılı da olsa onu da iade ettim. Şimdi de şansımı MediaMarkt'ta denemek istiyordum @avast123'ün mesajını görünce tereddüt ettim.


    Büyük şirketler bile bunu yaparsa iş ahlakından, ticaret hukukundan ve tüketici haklarından bahsetmek iyice zorlaşacak demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuk -- 25 Aralık 2020; 23:46:16 >




  • savuk S kullanıcısına yanıt

    kutunun dişi jelatin kaplı olacak alan kişi açacak bunun harici telefon risk üretim yerine bakmadım ürün jelatinsiz gelince hemen iade ettim deişim için jelatinli kutuyla sanırım hindistan üretimleri biraz sorunluymuş vietnam üretimlerinde pek sıkıntı yokmüş

  • avast123 A kullanıcısına yanıt

    Değişim mi yapacaksınız, jelatinli bir kutu göndereceklerini taahhüt ettiler mi?


    Daha önce aldığım iki kutuda ve mağazada gördüğüm bir kutuda da dış jelatin yoktu. Olması gerektiğini de sizden öğrendim açıkçası.


    Hindistan üretimi ile ilgili sorunlardan bilgim olarak siparişlerimi vermiştim. Forumda Vatan'dan son dönemde yapılan siparişlerde genellikle Vietnam üretimi gönderildiği yazılmıştı. O sebeple sipariş ettim ama bana -muhtemelen- tamirat görmüş bir Hindistan üretimi gönderdiler.


    Teknosa'yı arayarak sordum, Hindistan ve Vietnam üretimi kutular var ama internet siparişlerinde seçme şansı olmuyor dediler ve yine hasarlı bir Hindistan üretimi telefon gönderildi.


    MediaMarkt'ı daha önce aramıştım ve onlar doğrudan stoklarının Hindistan üretimi olduğunu söylemişlerdi. Ama en azından sıfır olduğuna ikna olacağım bir telefon alsam dert etmeyeceğim artık. Bütçe sebebiyle fiyat/performans açısından A71'de ısrar ettim ama olumsuz deneyimlerim sebebiyle vazgeçecek gibiyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuk -- 26 Aralık 2020; 0:23:47 >




  • jelatinli kutu göndermezlerse zaten sipariş iptali istedim bunasıl bi iş arkadaş hiç jelatinsiz kutu olurmu samsung müş hizmetleri ürünlerimiz jelatin kaplı gelir dedi teyitten sonra zaten iade ettim kutuyu açmadan bu sadece turkiyede olur açıktan jelatinsiz ürün satıyorlar

  • Jelatinleme işlemi çok basit ve herhangi telefon satıcısının yapabildiği ve bizatihi yaptığı bir işlemdir. Yokluğu durumu kesinleştirir ancak varlığı açılmamış olduğu anlamına gelmez. Ufak karlar için büyük risklere girmeyin.
  • samsungun yaptığı jelatinlemeyi burdaki telefoncular aynısını yapamazlar zaten baris belli eder

  • SAMSUNG A72 YENİ MODELİ 5G ÖZELİKLİ AVRUPADA YAKLAŞİK 550 İLE 600 ÜRO İLE SATİŞA ÇIKMIŞ BUDA A71 FİYATLARINA AŞAĞI YÖNLÜ ETKİLER

  • Media Markt'tan telefon alacağım. Kutusunu açıp inceledikten sonra sıfır olduğuna ikna olmazsam iade etmeyi düşünüyorum. Sitelerinde telefon vb. ürünlerin iadesi hakkında somut bilgi yok, sadece amabalajı açılmış ürünler iade alınmaz yazmışlar. Telefon kutusunda da malum kutuyu kapatan sadece bir etiket mevcut. İade konusunda sorun yaşatırlar mı, bilgisi veya deneyimi olan var mı?

  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.