Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
39
Favori
156.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi herkese göre bir marka değil hocam, bu bir gerçek. Bu yüzden -aynı paraya çok daha yüksek performans sunmasına rağmen- Xiaomi yerine Samsung alan insanları yadırgamıyorum, herkesin öncelikleri farklı. Bunu da eskiden Samsung'un telefonlarından nefret eden biri olarak söylüyorum. Ancak -git gide artan arayüz reklamlarına, yükselen piyasaya çıkış fiyatlarına ve bazı modellerde yapılan donanım cimriliklerine rağmen- Xiaomi'ye "Çin çöpü" demek de haksızlık olur bence. Bu devirde "Çin çöpü" lafını sonuna kadar hak eden bir marka varsa Nokia'dır, gerisi hikaye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 25 Ocak 2020; 15:14:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlar incelemelerini bizimle paylaşır ise memnun oluruz soru işaretleri giderilmiş olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ciddi anlamda çok hoş. Tasarımı, elde tutuşu ve kamerası şahane. Az kalsın alacaktım vallahi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 ocakta aldığım telefondan 26 ocakta nefret ettim.Yillardir android kullanmamıştım.Spotifydan indirdigim listeyi arabada veya evdeki bluetooth hoparlorde dinlerken kesinti oluyor ve bu cok sinir bozucu bir durum.Arabada zaten konsolun orada telefon evde de hoparlöre cok yakin.Samsungu aradim iki kere bluetooth u sıfırla yaptim ise yaramadı fabrika ayarlarına dön dedim ise yaramadı.Kvk pendige gideceğim hızlı islam merkezi varmis 1 saatte çözemezlerse androidle olan tecrübem sona erecek ve cihazı geri vereceğim.Kamerasina gelince düşük ışıkta instagramdan story çektim cok rezildi.Bir kac uygulama actigimda ayni anda kasmalar görüyorum ekranda.Donanimda yazanlara kanmamak lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu telefonlara bi 710-712 koysada alsak özellikleri çok iyi kamerasinida övüyorlar pilinide ama gerek fiyat gerek exynos olması soğutuyor siz ne diyorsunhz? Fiyatı sanki biraz pahalı gibi geldi kullananlar bu fiyatı hakkediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfer kullanıcısına yanıt
    Hocam neden satma gereği duyuyorsunuz xiaomi ürünlerinin özellikleri ve fiyati iyi ama yazılım konusunda çok bug vs var diyorlar bende 8 lite kullanıyorumda kararsız kaldım gene xiaomimi yoksa samsungmu diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    Kutlubey hocam siz xiaomiddn bu modelemi geçtiniz sanki xiaomi bir model kullanıyordunuz? Eğer geçtiyseniz yorumlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A51 in pembe diye geçen rengini alan oldu mu ? Sanki mercana benziyor gibi geldi bana canlı görmediğim için. 2.Telefon olarak alayım diyorum da beyaz ile pembe renk arasında kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce saışı olan mağazalarda inceledim.

    Mevcut özellikleri, +samsung garantisi + 128 MB hafıza +
    2 simkart, bizim bağda turkcell çekmiyor da + 4000 mah pil, camera özellijleri ile

    2250 TL ye satılan Xiaomi Note 8 Pro 128 den vazgeçip, A51 e karar verdim.
    Trendyol a 2430 TL ye sipariş verdim.

    Salı günü ulaşır diye düşünüyorum, Cuma ya kadar görüşümü paylaşırım.
  • auzdil A kullanıcısına yanıt
    Hangi renk aldınız acaba ? Pembe baya pembe mi ? Mercan gibi mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka benim renk seçimin ama .. Ben siyah sipariş ettim..
    Beyaz da çok güzel
  • cordelio91 C kullanıcısına yanıt
    Bluetooth kesintisi benim cihazda da var. 2 adet Bluetooth kulaklık ile denedim 10-20sn de bir kesiliyor. Belli ki bir sorun var. Servise verip değişim isteyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Xiaomi nin birçok modelini kullandım. En son Mi 9T Pro kullanıyorum. A51 tasarım olarak hoşuma gitti. Tabiki de performans yetersiz. Örneğin; Pubg HD-Yüksek ayarlarda kasıyor. Bu cihazın muadili olan başka firma cihazlarını da test ettim onlar kasmıyor. Tipik Samsung. Oyunu bırakın, arayüzde biraz hızlı kullanın telefonu kasmaları görebiliyorsunuz. Kamera segmentine göre iyi beğendim. Parmak izi güzel çalışıyor. Ekran kalitesi çok iyi. Bu telefon sadece tasarımı için alınır, performans isteyen uzak dursun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tam alcaktım iyi oldu bu bluetooth olayını gordum ben arabada surekli bluetooth kullanıyorum dostlar bu bluetooth sorunu baya var galiba
    sayfayı turkceye cevirip bakın isterseniz
    https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-A-Series/A51-Bluetooth-issues/td-p/1526522
  • Bluetooth sorunu yazılımsal olabilir mi

    ayrıca bu herifler sorunlu modelleri acaba bizim gibi 3.dünya ülkelerine mi ne gönderiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Pendikte samsung hizli cozum varmis oraya yonlendirdi samsung call centerdaki gorevli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar ekran kilidini açmak için 2 kere ekrana dokunup ekranı açabiliyoruz. Peki ekranı kilitlemek için yandaki tuşa basmak zorunda mıyız yoksa başka bir yolu var mı?
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    Çok derin inceleyebildiğim bir cihaz olmadı ama gördüğüm kadarını söyleyeyim hocam: S10 serisi, amiral gemisi modelleri olarak gündüz bile kamera konusunda A51'den daha iyi ama arada devasa bir fark yok sanki. Gece performansını görmedim ama S serileri kadar iyi olmayacağı kesin ve A51'de gerçek bir "Pro" modu da yok. Odağa dikkat etmek lazım, arada odaklanmakta zorlanıyor sanki kamera. Firmware güncellemesi ile çözülebilir gibi geliyor ama garantisi yok

    Bunlar dışında ekran gerçekten ÇOK İYİ. Performans daha iyi olabilir ama hem telefon hem de Android 10 daha çok yeni olduğu için zamanla düzeltileceğini düşünüyorum. Benzer bir SoC A50'de de kullanılıyor ve o ilk çıktığında daha kötü durumdaydı bence; ama gördüğüm kadarıyla zamanla düzeltildi, aynısının bu cihaz için olmaması için hiçbir sebep yok. Lakin ben de sizin gibi oyun oynayacak adam için uygun olduğunu düşünmüyorum, hele Mi 9T Pro ile yan yana bile koyulmaması lazım.

    Bluetooth ile alakalı problemler muhtemelen yazılımsal, önümüzdeki 1-2 güncelleme ile çözülür diye tahmin ediyorum ama risk almak istemeyen kişiler telefonu iade edebilirse etsin derim. Telefonu henüz almamış ve bekleyebilecek durumda olanların ise beklemede kalmalarını tavsiye ederim Yine söylüyorum, bence telefondan ciddi anlamda yüksek performans bekleyen veya oyun oynamak isteyen kişilere uygun DEĞİL ancak birkaç ufak kusuru düzeltilirse gayet hoş bir telefon olmuş diyebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 27 Ocak 2020; 17:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KadirZtp K kullanıcısına yanıt
    Eğer çift dokunma ile ekran kapatma özelliği yoksa play storedeki

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivianuu.screenlocker

    Bu uygulama reklamsız ve parmak izi ile uyumlu ekran kilitliyor. Ekran kilidi yöntemini accessibility seçin ve kısayolu ana ekrana koyun, simgeye dokunduğunuzda ekranı direk kitler güç tuşuna basmanıza gerek kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilkahraman -- 27 Ocak 2020; 23:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şahsi fikrim şu ki ; Android malumunuz ki donanım olarak daha fazla güç istiyor , güç istedikçe de pil konusunda değişime gidiliyor. Mesela S10e'nin batarya performansı hangi inceleme videosunu izlediysem eleştiri altında 😊İos'da yazılımcı da başka marka için çalışma yapmayınca haliyle optimizasyon da çok daha kolay bir hâl alıyor. Ben A51'i dün inceledim ekran performansı işlemci performansı çok iyi , ama 6 GB ram , 128 Gb bellek yönetiminde de güç tüketimi illâ ki fazlalaşıyor. Sürekli optimizasyon var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.