Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
39
Favori
155.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün ben de teknolojik bir store' da A51 i inceledim. Cihaz da bariz kasmalar var. Aşıra var diyemem ama incelerken arayüz geçişlerinde olan kısa kısa donmaları hissedebiliyorsunuz. Kasma işini çözmeleri lazım gerçekten. Burada yazanlar abartıyorlardır diyordum da gözümle görünce anladım. Sanki arkadaşların dediği gibi 6gb ram yokta 3gb ram var. İlerideki güncellemelerde çözeceklerini düşünüyorum. Ama keşke piyasaya sunmadan önce çeşitli optimizasyonlarını yapıp sunsalarmış. Yeni aldığı cihazda kimse bu sorunları yaşamak istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Va.an bilgisayarın internet sitesinde web e özel 2.699 TL oluyor bazen fiiyat. Mağaza teslimi olarak alacağım. Fiyatı nasıl, mağaza teslim alan oldu mu daha önce? Parafın 500e 40 paraf puan elektronik kampanyası var o geçwrli olur mu bilmiyorum? Vatan bilgisayarın sektör bilgisini bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_23

    Bugün ben de teknolojik bir store' da A51 i inceledim. Cihaz da bariz kasmalar var. Aşıra var diyemem ama incelerken arayüz geçişlerinde olan kısa kısa donmaları hissedebiliyorsunuz. Kasma işini çözmeleri lazım gerçekten. Burada yazanlar abartıyorlardır diyordum da gözümle görünce anladım. Sanki arkadaşların dediği gibi 6gb ram yokta 3gb ram var. İlerideki güncellemelerde çözeceklerini düşünüyorum. Ama keşke piyasaya sunmadan önce çeşitli optimizasyonlarını yapıp sunsalarmış. Yeni aldığı cihazda kimse bu sorunları yaşamak istemez.
    ram ile kasmanın hiç alakası yok yalnız
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Android cihazlarda ram kullanımı yüksek olduğundan ne kadar yüksekse ram o kadar verimli çalışır sistem. Aksine doğrudan ilgisi vardır. Tabi yanında işlemcinin önemi büyük. A51 de ki kasma arayüzden kaynaklanıyor. Arayüzünde bir takım problemler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morbaga

    Mi9 t kulandim mi9 tcl kulandim 1 ay felan. Simdi a51 aldim. Ekran süresine nasil bakacaz. Ayarlardan girdigimde gunluk gösteriyor kulanimi. Son sarjdan sonra göstermiyor. Nasil bakabiliriz. Pili sankki cok kotu gibi. Saydığım telefonlara göre. Kulanim olarak bariz sekilde yavas. Mi9 t lite tcl bunun iki kati daha hizli test bile yaptım menüler girerken bile 1 saniye düşünüyor telefon.
    hocam selam,
    mi 9t kullanan biri olarak hangisini tavsiye edersiniz? pilden şikayetçiydiniz fikriizde değişiklik var mı?
  • A51 kronik bluetooth sorunu olan bir telefon malesef , belki ileride update ile cozerler olayi am telefonu kirasim geliyor muzik dinlerken , surekli takilma ve kopma yasiyorum . Sadece Wifi ve Mobil veri kapatildiginda biraz duzeliyor . Samsung Turkiye , Almanye ve son olarak Global sikayette bulundum .
    Gelen cevap alttaki resimde sakli .

    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma
  • Kullandığım mi 8 i satıp, sadece değişiklik olsun diye değiştirecektim ama yorumları okuyunca vazgeçtim, mi 8 ile devam. İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz cihazdan memnunuz. yağ gibi akıyor
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Genelde her gün spora giderim. Spor boyunca wifi üzerinden internete bağlanıp bt kulaklık ile saatlerce müzik dinlerip. Bir kere kopma vs olmadı.

    Cihazdan çok memnunum. Geçen arkadaşın mi9t pro suna baktımda mi9t almadığıma hiç pişman olmadım. Onda da zaman zaman takılmalar oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Genelde her gün spora giderim. Spor boyunca wifi üzerinden internete bağlanıp bt kulaklık ile saatlerce müzik dinlerip. Bir kere kopma vs olmadı.

    Cihazdan çok memnunum. Geçen arkadaşın mi9t pro suna baktımda mi9t almadığıma hiç pişman olmadım. Onda da zaman zaman takılmalar oluyordu.
    Bunlar A51 blouetooth sorunlarin sadece ufacik bir bolumu , dunya capinda bircok kullanici ayni problemi yasamakta , sizin cihazda sorun yok ise cok sanslisiniz .
    Ve dedigim gibi , cihaz bendede mevcut ve bluetooth ile gercekten mutlu degilim , diger taraftan kulakliktanda suphelendem , ama yine elimde olan Samsung M30S ve bilgisayara bagladigimda sorunsuz calisiyorlar .


    https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-a51-bluetooth-problemi-h84844.html
    https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-A-Series/A51-Bluetooth-issues/td-p/1526522
    https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Samsung-Galaxy-A51-Bluetooth-Issues/td-p/3460678
    https://eu.community.samsung.com/t5/Andere-Smartphones/Galaxy-A51-Bluetooth-Verbindung-hakt-setzt-bei-Musik-aus/td-p/1550187
    https://www.getdroidtips.com/common-problems-in-samsung-galaxy-a51/
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Son gelen güncelleme ile düzelmişti Bluetooth sorunu? Güncelleme yaptıysanız, cihazı sıfırladınız mı? Sıfırlamadıysanız, sıfırlayın belki çözüm olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bataryası nasıl arkadaşlar?
  • İyi Günler. Galaxy A51 almayı düşünüyorum fakat Bluetooth sorunu olduğu belirtilmiş güncelleme ile kesin bir çözüm geldi mi hala sorun devam ediyor mu ? Başka bir sorunu fiyatına ve rakiplerine göre eksileri nelerdir ? Selfie kamerası gece performansı nasıl ? Özellikle birçok insan gibi Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile arasında kaldım. Bilgisi olan arkadaşları yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler... ( Önceki telefonum Asus Zenfone5 4ram Snapdragon 636 ve kamerasından gayet memnundum )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelordof

    Bataryası nasıl arkadaşlar?
    7 ile 9 saat ekran süresi alıyoruz (+ -)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrSabir

    İyi Günler. Galaxy A51 almayı düşünüyorum fakat Bluetooth sorunu olduğu belirtilmiş güncelleme ile kesin bir çözüm geldi mi hala sorun devam ediyor mu ? Başka bir sorunu fiyatına ve rakiplerine göre eksileri nelerdir ? Selfie kamerası gece performansı nasıl ? Özellikle birçok insan gibi Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile arasında kaldım. Bilgisi olan arkadaşları yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler... ( Önceki telefonum Asus Zenfone5 4ram Snapdragon 636 ve kamerasından gayet memnundum )
    şahsen ben kullanmıyorum evdekilere aldım.ama telefondan bir ben tek anladığım ve ayarları....vs ben çektiğim için ben kullanıyorum gibi görebilirsin:) biz bluetooth kullanmadığımız için sorun ortadan kalktı mı bilmiyoruz ama bununla ilgili bir yazılım yayınlandı.zaten sorun yazılımsal her türlü halledilir. selfie kamerasını gündüz çektik gece çekmedik o yönden bir şey diyemem
    olumlu yönleri:
    akıcı arayüzü var yağ gibi akıyor. gram kasma görmedim hissetmedim
    ısınma gözlemlemedim 6gb ddr4 ram +10nm işlemci
    128gb hafızası sayesinde birçok uygulama kurmama rağmen hala çok geniş alan mevcut
    amoled ekran sayesinde gündüz ışığında dışarda ekran başarılı görülüyor
    şarjı dayanıyor ,günü kurtarıyor kullanıma bağlı olarak 7 ile 9 saat ekran süresi alıyoruz.4000mah lipo pil var. ama pil optimizasyonu çektim:orta düzey tasarruf modu+gereksiz uygulamaları devre dışı bırakma...gibi. her android telefonda bunu yaparım alışkanlık meselesi
    4 kamerası güzel geniş açılı,makro çekim,potre modu,yiyecek modu pozları başarılı
    sim+sim+micro sd= 3 yuvası var bu büyük bir avantaj
    android 10 ile geldi 2 güncelleme alır: android 11 ve 12


    eksi yönleri:
    kasası plastik ama kılıfla kullanıyoruz kasası alüminyum olsa da kılıfla kullanırız fark etmiyor
    hoparlörü stereo değil sesi gür veriyor ama stereo olmayınca farkı anlıyorsunuz tabii kulak meselesi,herkesin kullak hassasiyeti farklı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 8 Mart 2020; 13:12:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    7 ile 9 saat ekran süresi alıyoruz (+ -)

    Alıntıları Göster
    Yeterli
  • A51 in kamera da 1080p 60 fps çekebiliyor muydu?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    1080p 30fps çekiyor
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    tşk ler
  • bişey değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.