Şimdi Ara

Doküman Arşiv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvenli Paperwork Dokuman Arşivi

    Arşiv odalarında, raflarda, pclerde ya da usb belleklerde saklamak zorunda olduğunuz dosya ve belge yükü sizi bireysel ya da çalışanlar olarak yorduysa, Paperwork Doküman Arşiv yazılımlarından yararlanarak bu sinir bozucu ve yorucu durumdan kurtulabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.g-gsoft.com.tr/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Kurumunuzda, bilgisayarınızda ya da belleklerinizde yer kaplayan bu atıl dosya yükünden kurtulma zamanı geldi diyorsanız, Paperwork tam da aradığınız çözümdür. Zira dokuman arşivi yönetiminin en sağlıklı ve güvenli yolu Paperwor dokuman arşiv yazılımlarını kullanmaktır. PaperWork sistemi sayesinde tüm evraklarınızı ve belgelerinizi dijital ortamda başarıyla yönetebilirsiniz. Paperwork bünyesinde yer alan gelişmiş entegrasyon katmanı sayesinde tüm dokümanlar otomatik olarak kurumsal uygulamalarınıza ve süreçlerinize uyarlanıyor. Yanı sıra korunması ve saklanması gereken özel dokümanlar ise güven içinde saklanabiliyor.

    Pratik Kullanımlı Paperwork Dokuman Arşiv Yazılımı ile Kazanımlarınız

    1 - PaperWork BPM+ECM sistemlerine sahiptir.
    2 - Sizler için tüm kaynakları yalınlaştırır ve verimli bir kullanım imkanı sağlar.
    3 - Kazançlarınız; zamandan tasarruf, işveren ve çalışanlarda verim artışı gibi önemli değerlerdir.
    4 - Sizi angaryalardan kurtarır ve kaynak optimizasyonu sağlar.
    5 - Bu sayede hangi sektörde olursanız olun daha kreatif öneri ve fikirlerle üretimlerinizi ya da hizmetlerinizi yükseltebilirsiniz.
    6 - PaperWork kullanarak süreç ve doküman yönetimini tek bir sistem bünyesinde toplayabilir, daha sağlıklı ve kolay doküman yönetimi yapabilir, dokümanlar üzerinde tam kontrol sağlayabilirsiniz.

    Doküman Arşiv


    G-gsoft.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.