Şimdi Ara

Arkadan bitmeyen selektör ışıkları İSTANBUL içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbulda gündüz gezme maksatlı katlanılmaz hale gelmesi nedeni ile 9dan sonra araç kullanırım ya da trafik olmayan saatlerde.

    Trafik boş olmasına rağmen en sağ şeritte 90km Hızla sabitleyici kullanarak gitmeme rağmen kamyonlar otobüsler otomobiller selektör de selektör. Havalimanı yolunda Ağır vasıta hız sınırı 70 Otomobil 90 yazıyor. En sağ şeritte boş trafikte 30 km yolda çileden çıkardılar. arka cama selektör sistemi yapmayı düşünüyorum. Fotoğraf makinası flaşı gibi. Zaman geçtikçe mantıklı gelmeye başladı



  • Hocam çok haklısınız düşündüğünüz şeyin aynısı aklıma gelmişti, hatta arka sis lambasını kullanmadığım için acaba arabanın arka camının oraya uzun far ampulü çektirip arka sise mi bağlasam diye düşünüyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 la gideceksen sağdan gideceksin kardeşim adam soldan yapıştıracak 120 140. Benim önüme de denk geliyor acil işim var sol şeridi ne diye işgal ediyorsunuz.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Yazdığım mesajı okusaydın keşke hangi şeritte gittiğimi de yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErcanD. E kullanıcısına yanıt
    Hahah sol diye okumuşum ben
  • kamyon görünce ondan uzaklaşacak kadar hızlanıyorum ben. hız sınırını falan unutuyorum mecburen.

    kamyon tır otobüs kepçe traktör iş makinası vs vs
  • normal bunlar arabayı aldıktan sonra ilk yapılan iş çin malı merceksiz dandik far + gözleri kör eden kendide bi boka yaramayan çakma xeon ampul takmak ertesi gün trigerin kopmasıyla yolda kalmak

    anormal olan arabayı aldıktan sonra periyodik bakımını yaptırmak gerekliyse ağır bakımlarını da yaptırmak gönül rahatlığıyla gezmek
  • sağ şeritte selektör yapanları umursama. bassın gitsin boşver
  • Imalent MS-18

    paran varsa al bir tane adamın gözüne gözüne tut.
  • Karartmalı dikiz aynası al bu kadar büyük bir rahatsızlık duyuyorsan. Sonuçta buraya konu açarak gereksiz selektörü önleyemeyeceğine göre..
  • Benimde aklıma geliyo bazen arka cama led projektor projesi.
    Adam bi selektor yapıo resmen körsün.
    Beni kör edeni benimde kör etmem lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. derece cam filmi de iş görüyor. Ayrıca arka cama ayna koymanızı da tavsiye edebilirim. O da selektör fetişleri için güzel işler çıkarıyor. Biri otomobile göre, diğeri kamyona göre ayarlı parçalı ayna kullanın farkı görün.
  • O selektor yapan cubugu musait bir yerlerine sokmak en buyuk hayalim. Otobani anlarim. Mahalle aralarinda dapdar sokaklarda yapiyorlar . Levye ile beyinlerine beyinlerine vurmak geliyor artik icimden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağ şerittekine laf edilmez, çok abartılı yavaş gitmediği sürece.
    Yani 80 Km hız tahdidi olan E5 istanbul içinde 50 ile gidene birşey denmez.
    Ama 30-40 ile gitmeye kalkıp, trafik akış hızını bozunca trafiği tehlikeye atmış olunur.

    En kötüsü ise en sol şeritte trafik akış hızının altında umursamaz gidenler. Arkasında upuzun kuyruk, önünde uzunca boşluk,
    adam umursamadan gidiyor. Selektör felanda fayda etmiyor.

    İstanbul içi ve uzun yolda en çok en sağ şeridi seviyorum,en boş şerit o oluyor genelde
  • Bugün sağ şeritten sol şeritte ip gibi dizilmiş arabaları seyrederek geçip gittim yoluma. 80 hız sınırı, ben 80 de giderken, soldakiler 60- 70 ile önündekini taciz etmekle meşguldü. Sol şeritten hızlı giderim kafasına takılıyorlar, bir baksalar sağ şerit boş kkafa dank edecek.
  • Geri görüş kamerasını kendim taktım, elim yatkın. Hatta geri görüşe bir de anahtar ayarladım, geri vitese takmasam bile (yolda giderken) kamerayı açabiliyorum. Aracımı yenileyince iki projem daha var.
    - Tamponun dibine kadar sokulan davarlar için fren lambası müşürüne düğmeli anahtar takmak ve frene basmadan fren ışıklarını yakıp söndürmek. (Zor değil eski aracıma aynı yerden ani fren rölesi bağlamıştım, sert frende fren ışıkları yanıp sönüyordu.)
    - Selektörcüler için plaka ışıklarının yanına geri selektör ledi. Henüz ne tür bir led ampul kullanacağıma karar veremedim.

    (Benim uzunlarda XHP led var, etkisini biliyorum ve çok zorlanmadıkça selektör yapmam.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 16 Ocak 2020; 11:49:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.