Şimdi Ara

5 Aylık 14' Lenovo Thinkpad. Sıfır+ Dolu Model+ Çanta, Fare, Hub Hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 5 Aylık 14" Lenovo Thinkpad. Sıfır+ Dolu Model+ Çanta, Fare, Hub Hediyeli
    29/07/2019 tarihinde teslim edilen cihazımı, yanında ektra USB HUB (160?), orjinal Thinkpad çanta (320?) orjinal Thinkpad fare (100?) hediyesiyle satıyorum. Süper sessiz, performanslı, dayanıklı, uzun ömürlü, pili iyi giden bir bilgisayar. i5 ile i7 modeli arasındaki performans farkı %10'un altındadır.

    Toplamda bu bilgisayar, bu haliyle, yanında verdiklerimle 7000'e mâl oldu ama uygun fiyata veriyorum. PAZARLIK biraz var. TAKAS TEKLİFLERİNE KAPALIYIM.

    Profesyonel hayatımda kullanmak için satın aldım. Ama tüm iş yerlerimde bilgisayar verdikleri için ve günlük hayatımda oyun oynamak istediğim için, biraz da video render işleriyle ilgileneceğim oyun bilgisayarı almak istiyorum.

    Satın alma işlemi elden nakit teslimi ya da alıcının sanal kartını güvenli bir ortamda kullanarak, kendi bilgisayarımın siparişini vermek yoluyla yapmak istiyorum. Böylelikle taksitlendirilebilir.







    LENOVO E490 i5-8265U 16GB 1TB+512SSD RX 550X 2G 14" FHD 20N8S07800 FDOS NB

    ÖZELLİKLER
    İşlemci Tipi 8. Nesil Intel Core i5
    İşlemci i5-8265U
    İşlemci Hızı 3,90 GHz
    Ön Bellek 6 MB
    Bellek 16 GB
    Bellek Tipi DDR 4
    Sabit Disk - HDD 1TB+512 GB
    Disk Tipi HDD+SSD
    Grafik İşlemci AMD Radeon RX 550X
    Grafik Bellek 2 GB
    Ekran 14.0 inç
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Webcam Var
    Parmakizi Okuyucu Yok
    Sabit Disk - SSD 512 GB
    Grafik İşlemci Ailesi AMD
    Grafik Bellek Tipi DDR5
    Renk Siyah
    Tuş Takımı Q Klavye
    Ürün Kategorisi Notebook
    İşletim Sistemi Free Dos


    Güvenlik açığına elveda deyin
    ThinkPad E490'ın güvenlik özellikleri SMB'nizin kontrolünü ele geçirmesine yardımcı olur. İsteğe bağlı parmak izi okuyucusu, güvenli biyometrik kimlik doğrulaması eklerken, ayrık güvenilir platform modülü (TPM) verileri donanım düzeyinde şifreler. İşle ilgilenebilmeniz için güvenlikle ilgileniyoruz.

    Stili ile göz kamaştırıcı
    Hareket halindeyken, ThinkPad E490 sadece bir sonraki müşteri toplantınıza giderken kolunuzun altına sokulacak kadar hafif değil, aynı zamanda iyi görüneceğinden emin. Daha uygun maliyetli bir model için HD ekranlı dayanıklı plastik üst kapağı seçin veya daha ince bir model için FHD ekranın metal versiyonuna yapıştırın. Her iki durumda da, kişisel tarzınızı yansıtacak iki renk var: şık Gümüş veya klasik Siyah.

    İş için üretildi - ömür boyu test edildi
    ThinkPad E490, güvenilirliği sağlamak için endüstri standardı kalite kontrollerine karşı test edilmiştir. ThinkPad E Serisi PC'lerimiz menteşe kullanım ömrü dayanıklılığı, termiklerin kontrol altında tutulması için fan testi, günlük taşıma ve taşıma için titreşim ve şok testleri ve hatta tuşların ve bileşenlerin sağlamlığını ve uzun ömürlülüğünü doğrulamak için klavye testlerinden geçirilir. ThinkPad E490'ı satın aldığınızda, değer ve dayanıklılığın mükemmel bir karışımını elde edersiniz.

    60 dakika içinde 0'dan 80'e gidin
    ThinkPad E490, 13 saat pil ömrüyle verimliliğinizi artırır. * Dahası, fişe ihtiyaç duyduğunuzda, Rapid Charge teknolojisi sadece bir saatte% 80 kapasite sağlar. Böylece 60 dakikalık bir öğle yemeği molası veya konaklama, bataryanızı bir günden daha uzun bir süre boyunca kolayca artırabilir.

    * MobileMark 2014 ile yapılan testlere göre. Pil ömrü ayarlara, kullanıma ve diğer faktörlere göre önemli ölçüde değişir. Hızlı Şarj işlevi, 65W adaptör gerektirir.







    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Temmuz 2021 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.