Şimdi Ara

2.EL TELEFON ALMAK SORULARIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone marka 2.el almayı düşünüyorum kutu fatura var ancak aldıktan sonra bir problem çıkar mı konusunda emin değilim günümüz koşulunda 2. el makul geliyor ancak az öncede okuduğum gibi çalıntı duyurusu veya bylock yüklü olma gibi durumlara karşı yapılabilcek birşey var mıdır? yoksa düşük modelde olsa sıfır almak mı yardımcı olursanız sevinirim .



  • forumdan bi ara telefon satmıştım alıcıyla hiç yüzyüze görüşmeden.
    Tutanak tarzında bir yazı doldurmuştum. Marka model imei renk faturano yazıp herhangi bir sorumluluk ve hak talep etmemekteyim şu tarihten itibaren şeklinde. TCleri yazıp Karşılıklı imzalamıştık, hala durur mailimde.
    Kişinin havale yaptığı hesap kişinin kendi hesabı, gelen para da sizin kendi hesabınız olur, havale açıklama kısmına da imei, marka model telefon satışı yazdırtırsınız olur biter hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 13 Ocak 2020; 22:25:48 >
  • 2. el telefon alacaksınız tanıdık birinden yani düzenli bir iletişiminiz olduğu birisinden almakta fayda var. Eğer tanımadığınız birisinden alacaksanız mutlaka bir satış sözleşmesi ile alın. Cihazın bilgileri, satan kişinin bilgileri (TC kimlik numarası, adresi vb.), tarihi, içeren bir sözleşme olsun. Alacağınız cihazın parçalarının orijinal ve değişensiz olmasi kutu içeriğinin orijinal olması ve özellikle faturası olması önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.