Şimdi Ara

Arabası Olup Heryere Yürüyerek ve Tanıdıklarının Arabasıyla Giden Adam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
4
Favori
26.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Zararı şöyle dokunuyor: Kendi araclarina binmeyip başkalarına kendilerini bıraktırarak insanları kullaniyorlar ve enayi yerine koyuyorlar.

    Alıntıları Göster
    Valla hocam o işin çözümünü ben 2 kişilik,veya coupe araç alarak buldum.KKTC'de öğrenciyim ayrıca müzisyenlik yapıyorum,çok şükür zamanında çok çalıştım,emek verdim şuanda da ekmeğini yiyorum,normal bir vatandaştan daha çok gelirim var,öğrenci olmama rağmen.KKTC'de de araba ucuz malum.Bunlar birleşince,araba alma imkanı ve o yetmezmiş gibi seçim yapma imkanı buldum
    En dar arkası olan araçları veyahut Cabrio araçları buluyorum, alıyorum.Kimseyi çekmiyorum.Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eniştemi nereden taniyorsun , Eniştemi tarif etmissin resmen arabasini bizim garaja cekiyo ve bizim arabayla onu birakmamizi istiyo yüzsüzlük esek derililik cok kotu bi sey hepimize sabir versin Allah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çok az araba kullanırım ama dediğin tiplere felaket kızarım
    bir defa bu arabalara hususi araç denir ,yani kişiye özel

    ha araba aldın bineceksin sözü saçma ,sana ne kardeşim ister biner ister binmez ?
    sana zararı yoksa seni ilgilendirmez

    bende mümkün olduğunca yürümeyi tercih ederim ,yürümediğim zaman sağlığım bozuluyor
    siz şimdi gençsiniz ve hep böyle kalacağınızı zannediyorsunuz ,daha bu yaşlarda arabadan inmiyorsunuz ,hele birde masa başı işiniz varsa ileride çok sağlık sorunu yaşayacaksınız

    gerekmedikçe araba kullanmayın yürüyün ,yürümek sağlık demektir
  • Eş dost üzerinden geçinen böyle otlakçı asalak çok var malesef.
  • Yiyiciler toplanmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Acıkacak diye sıçmaya korkar" derler bunlara... Cimrilikte master yapmışlardır. elektrik gaz tasarrufunu, 3000 lirayla nasıl geçinilir ve ileri seviye para biriktirme derslerini bu arkadaşlardan alabilirsiniz arkadaşlar!
  • Işte bu hala kendini 10 sene önceki enflasyon, faiz, dolar kuru varmış sanan cahil vatandaş kafası.

    Yatirimlik araban zaten sana her türlü kaybettiriyor satarken. Neymiş 200 e aldım ikinci el 230 a sattım 2 sene sonra kar ettim bak!

    Senin bu sene verdiğin 200 bin liranın reel değeri 2 sene sonraki 230 binden daha fazla onu ne yapacaksın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların bir türünde 100-200 binlik arabalara biner ama otopark 5 ₺ vermemek için Arizona kertenkelesi gibi bir ileri bir geri yarım saat boş yer arar yol kenarında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Kemal Geliyorum kullanıcısına yanıt
    Bu arac bence servise veya sanayiye birakilmis. Gunluk kullanimda bu şekilde kullanacak yoktur herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Bu arac bence servise veya sanayiye birakilmis. Gunluk kullanimda bu şekilde kullanacak yoktur herhalde
    Kaynak da vereyim. Haber olmuş.

    Arabası Olup Heryere Yürüyerek ve Tanıdıklarının Arabasıyla Giden Adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

    Streç film.


    Len bu benim araba* kim çekmiş bu fotoyu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 5 Ocak 2020; 11:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir akrabamın 2011 model Opel Insignia A aracı vardı. Bu akrabamın oğlunu en son 2017 yılında görmüştüm. O zaman araç daha 13000 km'deymiş onun anlattığına göre. Eğer o eniştem hâlâ en son tanıdığım gibiyse o araç şimdilerde 15-16k km'lerdedir.
    Arabaya binmemesinin yanında üstüne üstlük aracın yanına bir de Meguiars set almıştı. Her hafta kuzenime(oğlu) aracı iç-dış yıkatıyordu, motoruna kadar temizletiyordu. 6 ayda bir de boya korumasını tazeletiyordu neredeyse hiç binmediği araç için. Bir keresinde anne tarafımdaki tüm akrabalarla toplanıp köye gidecektik, 2011 yazındayız. Eniştemin başka bir akrabamla konuşmasına kulak misafiri olmuştum, bu İnsigniası olan eniştem de arabayı yeni almış tabi ki. Birisinin yaptığı çıkıntılıkla ilgili konuşuyorlardı. "Yok arabasıyla gelemiyormuş, neymiş araba sıfırmış, güneşte solarmış, e binmeyecekse almasaydı arabayı" sözü geçmişti, muhtemelen insigniası olan eniştemle ilgili konuşuyorlardı. Ama bir şekilde ikna edebilmişler ki o eniştemi, köy gezisine o araç da gelmişti ki o İnsignia'yı bir tek o zaman hareket halinde görmüştüm.
    Geçen sene de annemin telefondan duyup bana aktardığı bir olayda bir kuzenim insignialı eniştemin oğlundan bazı eşyalarını taşıyabilmek için yardım istemiş, yardım istenen taraftaki kuzenim de arkadaşından araba ödünç alıp gelmiş, babasının Insigniası ise her zamanki gibi binilmeyip turşusu kurulmak üzere apartmanın otoparkında boşta duruyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fixriterzi

    Bunların bir türünde 100-200 binlik arabalara biner ama otopark 5 ₺ vermemek için Arizona kertenkelesi gibi bir ileri bir geri yarım saat boş yer arar yol kenarında.
    yemin ederim var böyle tipler, adamda cla vardı yeni cıkmıstı yemek su bu 10 lira fazla para ödedi hesaba, vale parasını siz ödeyin diye tam yarım saat konusmustu
  • Araba ile her hafta ufaktan bir yere giderim, en az 200-300km görür, iki yılda 297 bin km den, 412 bin km oldu.
    var benimde öyle arkadaş, ya oraya şimdi gaz yakar gelmeyim, şöyle böyle, en son acaba beni insanlar kullanıyormu, çıkarımı var diye bu tip insanlar yüzünden hassaslaştım.

    böyle adamlarda mal sahibi oluyor ya, kendime kızıyorum bazen, gez gez tamir bakım, anca gezmeye yatırım ...

    yanlış anlaşılmasın, sözüm arabası olup yokmuş gibi davrananlara,, en son sözüm ise arabası olup evde duramayıp devamlı gezenlereki o ben

    Arabası olup, gerektiğinde kullanan, gerekmediğinde başka arabayı kullanmayan tüm insanlara peynir beyazlığında sevgiler
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    orkunkurun O kullanıcısına yanıt
    Tabi ki var, varyemez ve cimri gibi kelimeler durduk yere sebepsiz ortaya çıkmamıştır. Ben bu tip insanlarda davranış bozukluğu olduğunu yani hasta olduklarını düşünüyorum, çünkü bu tip davranışlar düpedüz hastalık belirtisidir..Gözlemlediğim kadarıyla eskiden çok yokluk, fakirlik çekmiş insanlar böyle davranışlar sergileyebiliyor.Sonradan görmelerde bu gruba dahil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 5 Ocak 2020; 11:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kendi arabam yok ama babamin arabayı acelem olduğunda, gideceğim yer uzak olduğunda ya da hava şartları kötü olduğunda alırım. Babam da pek kullanmaz. Hareketsizlikten ötürü kilo yapıyor diye. Ama tabi bizimkilerle çıktığında arabayla giderler tabi ki.

    Bahsettiğin çifti ele alacak olursak araba onların kölesi değil, onlar arabanın kölesi olmuş. Abartmamak lazım, binmeyi de binmemeyi de. Sürekli her yere arabayla gitmek de aşırı derecede zararlı. Resmen üşengeç oluyor çıkıyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askerde makam şoförüydüm. Wc ye bile araçla giderdim. 18 yaşımdan beri aracım vardı bakkala çakkala arabayla giderdim. Ama o zamanlar park sıkıntısı trafik bu kadar değildi. 34 yaşına geldim malesef arabayla çıkmaktan korkar oldum. Eğer yürüyerek gidilcek biyerse yürüyerek giderim. Yoksa araba istanbul trafiğinde gerçekten dert. Hele z.burnu gibi biyerde yaşıyorsan arabayı park etmek için 1 saat dolaştığımı bilirim. Her aracını çok kullanmayanı yadırgamayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru tespitler yapmışsınız arkadaşlar. Aramızdaki arabam var cimri değilim ama araç kullanmayı sevmiyorum başkasıyla gidiyorum, diyen arkadaşlar arabanızı verin arkadaşınıza o kullansın veya bir gün çıkarın araçtan inerken 50-100 yakıt parası bırakın arkanıza bakmadan uzaklaşin. Yok bunları yapmıyorum diyorsan forumdaki eleştiriler hep senin gibilere haberin olsun. Arkadaşlarının ettiği küfürler de yanına kar kalsın:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şey var kardeş senin araba yeni ,konforlu vs ( arabam da 2010 model 10 yaşındaki arac) seninkiyle gidelim. İyi hoş gidelim de sen de bi güzellik yap arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.