Şimdi Ara

Arabası Olup Heryere Yürüyerek ve Tanıdıklarının Arabasıyla Giden Adam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
4
Favori
26.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 25 yıllık bir komşumuz var,

    Adam 2013'de corolla aldı 0 km. Bizde 2016'da aldık 0 km.

    Benim araç 64000'de onunki 13000'de.

    Geçen gün onlara oturmaya gittik, bilgisayarında problem vardı bizim eve gitmemiz gerekli. Hadi gidelim o zaman dedim binadan çıktık, direkt bizim arabaya yöneldi. Ses çıkarmadım bindik gittik. Aradan birkaç ay geçti bize geldiler araba olmadan. Akşam baya geç olmuştu küçük çocukları var kıyamadım ben götürdüm.

    Normal zamanlarda başka yere gittiklerinde bile arabayı çıkarmıyorlar hep birilerinin üstünden geçiniyorlar.

    Bu nasıl bir kafa yaşıyor anlamış değilim. Arabayı aldıysan bineceksin kardeşim süs niyetine evin önünde tutmanın anlamı yok.



  • sitede bir çift var, ikisininde 2014 üzeri araçları var(qasqhai ve polo).Allah'ın bir günü kontak çevirip gittiklerini görmedim, araçları km yapmasın diye heryere otobüsle toplu taşımayla gidiyorlar. sorduğumuzda ise arabaları yatırımlık aldık diyorlar, geçen avm'de denk geldik sevabına eve götürdüm. ben her yere arabayla giderim, dünyanın parasını ödemişim, sefasını süremedikten sonra başlarım öyle mala mülke. sanki dünyaya çivi çakacaklar.
  • Gerçekten var mı çevrenizde böyle adamlar be.
    Ben olsam. Yatırımlık araba alsam. Yanına bir de palio malio çekerim. Bu ne kardeşim.
    1000lik motorum var.
    Şehir içi bakkala çarşıya gitmelik 1500 tlye motosiklet alıp topladım. Onunla takılıyorum.
    Dolmuşla otobüsle uğraşılır mı be. Tabi durum meselesi ama yatırımlık 100 kağıt para verip araba alan adam da ne bileyim.
  • Aracımızı çok severim, korumaya çalışırım ama km yükselmesin diye binmemezlik asla yapmam. Binmeyeceksek neden alıyoruz ve düzenli olarak masraf yapıyoruz?
  • Kefenin cebi yok maalesef. Böyle insanlardan nefret ediyorum.
  • Arabanın km yapmasına bence bu kadar cok takılmamak lazım. Araba sonucta km yapması kadar dogal bişi yok biz ona km yapsın diye biniyoruz. o km yapmıcakda bizmi yapcaz.
  • var böyle tipler.Orjinal koltuklar kirlenmesin diye bayi çıkışı kılıf taktırmıştı tanıdık 3 yıl bindi sattı arabayı askfjaksf 2.sahibi tertemiz koltuklarla kullanıyor ...

    Yüzyılın paradoksu aklıma geldikçe gülerim.
  • Allah malın mülkün köpeği yapmasın yeter ki..

    Amcamın hanımı vardı kuzenleri koltuğa oturtmazdı eskimesin, örtüsü bozulmasın diye o geldi aklıma
  • dh müdavimidir
  • Malın kölesi olmak deyiminin vücut bulmuş hali...
  • Gideceğim yerde park yeri yoksa trafik sıkışıksa veya güvende hissetmeyeceksem asla arabayla gitmem. Diğer türlü tabi ki arabayla gidilir. Toplu taşıma öcü değil arkadaşlar arabası olan insanlarda kullanabilir.
  • Bizim mahalledekilerin resmini çekip buraya koysam aklınız çıkar.Ben onlara salona park etmiş diyorum.Bayramdan bayrama biniyorlar.
  • Arabasi olupta arabasiz geliyorsa yürümek istemistir yuruyerek doner eve felan birakmam.. Isten ciktim bitanesi benide biraksana dedi.. Araban nerde dedim evde dedi.. Heee sen yürümek istemissin o zaman yürü abi dedim almadim.. Isine gucune baksin ole adamla samimi olmam olmamak içinde gerektikce terslerim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    var böyle tipler.Orjinal koltuklar kirlenmesin diye bayi çıkışı kılıf taktırmıştı tanıdık 3 yıl bindi sattı arabayı askfjaksf 2.sahibi tertemiz koltuklarla kullanıyor ...

    Yüzyılın paradoksu aklıma geldikçe gülerim.
    aynısını millet telefonlarında yapıyor. ekran çizilmesin kırılmasın diye leş gibi görünen koruyucular/filmler takıyorlar. artık ekran filminin kenarları kalkmış üstü baloncuk olmuş iğrenç hal almış ama ekran çizilmesin diye çıkarmıyorlar. O telefonun çizik ve kırık ekranlı hali daha güzel görünür yemin ediyorum. bir gün arkadaşın telefonundan çıkardım filmi az daha kavga çıkarıyordu. bir de meseleyi böyle büyütüyorlar. ondan şaşırmıyorum artık böyle şeylere.

    edit: saçma cevaplar yazanlar olmuş ta. kılıfa bir şey demiyorum. kılıf zaten şart. ekranın kırılmasını engelliyor. Lafım değişme vakti gelen ekran filmini hala değiştirmeyenlere. filmin ahı gitmiş vahı kalmış ama ekran çizilir diye ne çıkarıyor ne yenisini alıyor. vereceği 10-20 lira bir şey. ortadaki ironiyi anlamak bu kadar mı zor. ekran çizilmesin diye film takar ama taktığı filmden ekran görünmüyor, çizik filmsiz hali daha net ve güzel görünür diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 3 Ocak 2020; 20:53:9 >
  • Malın kölesi olmak.
  • IPhone alıp kontur yuklelemeyen kafa aynı şekilde de araba da var
  • Benim çevremde de var öyle insanlar
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    ne alaka hocam koltuk kirlenir temizlersin telefon kırıldı mı ateş pahası.
  • Bu adamlarin araclarina dahi binmeyin hocam. Kapiyi bile korkarak kapatirsiniz okadar evhamli adamlardir aman uzak durun.
  • Bizim köyden biri genç yasta karayollarından emekli oldu. 2000 model vectra sını 15 yılda 40 bin km de sattı. Passat aldı 3 bin km de. Eşi de öyleydi. Yeni bilmem kacıncı evlerini aldılar. Oturamadan arabaya binemeden eşi vefat etti.

    Ne götürdü bu dünyadan? Yemezdi, kıymazdı bir şeyine. Bana boş geliyor. Gerçekten bom boş bir dünya. Hayır sanki Dünya da bir tek senin var. Üstüne titrediğin arabaların yabancı ülkelerde yüzüne bile bakmıyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.