Şimdi Ara

yardım!! Vectra b 2.0 cdx aracım belli bir süratten sonra kesiliyor gibi lütfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamunaleykum;
    2000 model vectra b 2.0 cdx manual aracım var yolda giderken 4. Vites 2000 devirde gaza sonuna kadar basıyorum sanki böyle ağır ağır hızlanıyor yavaş yavaş ivmeleniyor neyse bir gün çevre yoluna çöktüm redline a kadar çevirdim ama 1-2-3 çok güzel ivmelenmesi ama sanki 4 de atınca araba bi kasılıyor gitmek istemiyor 5 te de aynı 160-170 den sonra araç bi ağırlaşıyor alalı 2 ay oldu yağ yakmıyor bir şey yapmıyor. Bütün bir de benzinde denedim aynı şeyi gene aynı gibi geldi ama biraz daha iyiydi LPG den 170 ten sonra baya ağırlaştı belli olacak bir şekilde ivmelenmesi düşüyor ve beni rahatsız ediyor araştırıyorum araştırıyorum bulamıyorumda Bilgi sahibi olanlar daha önce vectra sahibi olanlar düşüncelerine ihtiyacım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arabanın gücü o kadar. 170 km hızdan bahsediyorsunuz ondan sonra ivmelenmenin yavaşlaması normal değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1350 kilo kuru ağırlığı olan 136 beygir atmosferik arabadan tam olarak ne bekliyorsunuz? Gaz kelebeği temizlenip ateşleme sistemi bakım yapıldıktan sonra bayaa uzun serbest bir yolda 200 falan görebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supaplari kurum baglamis olabilir.Gaz kelebegine baktirin ,temizlensin.Manifoltta sorun olabilir.Aracta degisken emme manifoldu vardir.3600 devirden sonra uzun yolu kullanan kapaklar kapanir kisa yolun kapaklari acilir.Torku arttirir bu.Belki onda sorun vardir.Ama bu motorlar yuksek sikistirmali uniteler olup yuksek oktan yakit isterler.Kullandigimdan biliyorum 98 o.ilk ciktiginda opetten almistim ,motorun devirlenmesi ciddi sekilde degismisti.En son olarak kompresyona baktirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.