Şimdi Ara

Servis Sağlayıcı Seçimine Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar şuanlık evimde türk telekomun fiber altyapısını kullanarak aylık 90 tlye yakın veriyorum ve aldığım hız 35 mbps ve üstüne tivibu kullanıyorum ocak ayında taahütüm bitiyor ve ben türk telekomdan memnun değilim son zamanlarda çünkü 3 mbps upload almam gerekirken çok dengesiz bir upload alıyorum anlık 1,5 1 falan düşüyor ve yayın sırasında sıkıntılar yaşıyorum altyapımda maalesef türk net yok o yüzden hangi sağlayıcıya geçiceğime kararsızım altyapımda fiber var ve şuan bildiğim kadarıyla hizmet verenler türk telekom , superonline ve millenicom var sanırım diğerleri hakkında pek bir bilgim yok altyapı olarak ve fiyata göre bakınca millenicom 99 tl ye 100mbps download 4 upload vericeğini söylüyor sizce millenicom geçmeli miyim yoksa başka bir öneriniz var mı ? Tek istediğim stabil bir internet almak.



  • Ben de şuan yeni bir ISS arayışındayım. Ben de TurkTelekom Fiber kullanıyorum aylık 110₺ ye 100Mbps. Yeni fiyatlar bayağı yüksek olduğu için NetSpeed, Millenicom ve TurkNet arasında kaldım. Hangisinde uygun paket bulursam ona geçmeyi düşünüyorum bakalım.
  • eXtremeReVenge44 kullanıcısına yanıt
    Sanırsam banada en mantıklıksı şuan millenicom geliyor fiyat olarak 99 tl 100 mbps baya iyi benim için eğer stabil verme şansları varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.