Şimdi Ara

Seat Ibiza Şanzıman Yağ Terletme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 ay önce 2.el Seat Ibiza 1.2 TSI 2017 model 80 bin km de manuel vites bir araç satın aldık. Aracın kazası, değişeni vs. çıkmadı ancak ekspertizde sadece sol aks keçetesinde yağ terlemesi olduğu söylendi.

    Aldıktan sonra bi ustaya götürdüm. Direk sanzimandan geldiğini söyledi ve 750 tl ye halledebilecegini söyledi. Başka bi usta keçeden dedi 250 tl dedi. Güvenmedim direk böyle cevap verince. Başka bir usta da o bölgedeki yağı temizleyip sorunun keçeden mi sanzimandan mi olduğunu anlamak için 1 hafta sonra gel dedi. Gittiğimde yağ yoktu. 1 ay sonra gel dedi. Geçenlerde gittiğimde baktılar ve şanzımanın yağ kaçırdığını, şanzımanı söküp oradaki contayı yenilemeleri gerektigini, yaptirmazsak vites atarken dişlilerin parçalanıp şanzımanın dağılacağını söyledi. 500 lira istedi.

    Ben gene emin olamadım çok fazla çakal var piyasada. Gerçekten yaptırmak gerekiyor mu ya da yaptirabilecegim bir yer var mı?

    Yer ist anadolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aracın km si düşük, masraftan korkmayıp yetkili servise baktırmak en mantıklısı, çünkü açabileceği sorunlar çok daha büyük olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.