Şimdi Ara

Huawei FreeBuds 3 hakkında her şey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aldığımdan beri ses kalitesine fena tutuldum abi ya çok iyi. Gürültü engelleme özelliğide efsane bir olay. Dışarıdan gelen tüm sesi kendi kulağınıza göre ayarlayıp kesiyor. Ucunda tıpaçlarda yok uzun süre takıyorum acıtma felan olmuyor. Kesinlikle alınıcak bir kulaklık.
  • Şu ucunda tıpa olan kulaklıklardan artık illallah gelmişti çünkü taktıkça kulağımı çok acıtıyordu. Bu kulaklıkta o tıpaların olmadığını görünce hemen aldım. Gerçekten çok hafif kulağımda hiç acıma yapıyor. Zaten gürültü engelleme özelliğiyle müzik dinlerkende dışardan hiç bir ses gelmiyor. Android telefonlar içinde tavsiye ettikleri kadar var.
  • Kulaklığın bluetooth özelliği inanılmaz iyi çalışıyor. Şu zamana kadar hiç bir kopma yaşamadım. Kutusundan çıkarır çıkarmaz telefonuma direk bağlanıyor. Ayrıca yorumlarda yazılanlara bende katılıyorum. Bencede android için en iyi seçenek. Ses desen müzik dinlerken ve telefonla konuşurken çok net. Aldığıma hiç pişman olmadığım bir ürün oldu.
  • 20, 22 ve 19 mesajlı arkadaşlar arka arkaya yorum yapmışlarsa kesin en iyi, best of kulaklıklar bu kulaklıklardır. Aman da başkaları gibi reklam yapanlarla karıştırmayın. Bunlar tamamen deneyim üzerine yapılan yorumlar
  • ses kalitesi bluetoot bağlantı kalitesi falan sorun yok ama ben kulağımda durma konusunda apple kadar başarılı bulmadım. benim kulak yapımdandır diye düşünüyorum. ses engelleme özelliği güzel ama abartarak yazmayın sonuçta bu kısmen destek olan birşey kulak için kulaklıkmış gibi komple kesiyor yorumları ile yanıltmayın milleti.
  • Ses kalitesi fena değil, kulakta duruşu güzel. Ses engelleme özelliği fazla abartılıyor öyle açınca hiç bir şey duymama gibi bir durum söz konusu değil, sadece dışarıdan gelen sesleri biraz kısıyor. Ses engelleme özelliği için alacaksanız almayın.

    Tek kulaklığı çıkarınca müziğin durması sadece huawei telefonlarla kullanıldığında, Samsung telefonumda çalışmıyor.
  • Bugüne kadar bir çok tamamen kablosuz kulaklık modelini kullanma şansına sahip oldum ve hali hazırda da Jabra Elite 65T modelini kullanıyorum.

    Yeni bir aktif gürültü engelleme özelliği de olan model arıyor iken 2 model üzerinde yoğunlaştım ki bunlardan biri Airpods Pro bir diğeri de FreeBuds3 oldu lakin
    her iki üründe de çift telefon desteği ve Freebuds 3 te ayrıca suya-tere dayanıklılık olmaması beni düşündürüyor.

    Kullanacağım şu anki telefon Note 8 ve bu bağlamda Android desteği olan FreeBuds 3 bu konuda bir adım öne çıksa da bazı özelliklerinin sadece Huawei telefonlar ile kullanılabilmesi de
    üzücü olmuş bana göre.
    Şayet Android için onlarca marka model bu tarz kulaklık varken pastadan büyük payı almak istiyor isen kısıtlı özellik olmamalı idi sanki.

    Özetle; çok aciliyetim olmadığı için çift telefon destekli, suya-tere dayanıklı ve ANC özelliği de olan bir model illa çıkar diye sanırım bir müddet daha bekleyeceğim.

    Alan ve kullananlara hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle, sorunsuzca kullansın.

    Saygılarımla...




  • Gürültü engelleme özelliği iyi çalışıyor diyenler ya hiç anc li kulaklık kullanmamış, ya da Huawei çalışanı veya fanıdır. Anc böyle bişey değil arkadaşlarlar :)

    Bu arada kulaklığı hala kullanıyorum, özellikle mikrofonun dan çok memnunum. Airpods kullanmış biri olarak öncelik mikrofon ise tercihiniz freebuds 3 olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 26 Mart 2020; 9:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik dinlerken dışardan gelen gürültüleri minumuma indirmek istiyordum. Bu yüzden almıştım kulaklığı. Kullandığımdan beri gürültü engelleme özelliğine bayıldım. Dışardaki seslerin tamamen kesiyor. bi defa ses kalitesi ve netliğide çok iyi. Daha uygun fiyatlı kulaklık arayanlar için iyi bir seçenek bence.
  • Özellikle telefondan oyun oynarken bu kulaklığı tek geçerim. Tüm sesler çok net duyulabiliyor. Sanki oyunun içindeymişsin gibi.... Bluetoothla bağlanıyo olmasına rağmen hiç gecikme yaşanmıyor. anında tepki verebiliyorum. daha önce kulaklığımın şarjı da çok çabuk bitiyodu. bunda öyle bi sorun da yok. çok iyi dayanıyo. benim telefonum samsung. sanırım kulaklığı tam performans kullanabilmemin sebebi andoridli olması.
  • Huawei fanlığı değil artık bu.. direk Huawei çalışanları basmış bu konuyu! Çünkü sıradan bir kulaklık ancak bu kadar övülebilir! Forum üyeleri dikkatli olsunlar. forum, Huawei maaşlı çalışanları kaynıyor ve sürekli algı yapıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freebuds 3 ben de kullanıyorum. Yalnız ses şiddeti düşük. Genel olarak çok memnunum. Hızlı bağlanıyor, net ses veriyor. Ancak kablolu kulaklığın yarısından biraz fazla ses veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algı falan filan yok, sıradan basit bir kullanıcıyım. Cihaz fiyatını hakediyor.özellikle mikrofon kalitesi muazzam. Her ortam sesiniz rahatça gidiyor.hızlı bağlanıyor.hızlı şarj oluyor. Kulaktan düşmüyor. Aktif gürültü engelleme özelliği sabit bir noktada iseniz idare eder ama hareket halinde başarılı sayılmaz.
    Ben tavsiye ederim.
    Ayrıca oyunlarda geçikme sıkıntısı yaşanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 27 Mart 2020; 11:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı şöyle 500 e düşse efsane olcak freebuds lite kullanıyorum onda bile konuşma kalitesinden çok memnunum bu nasıldır kimbilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten muzdaribim. Ses netliği, berraklığı çok güzel ama gerçekten sesi kısık. Özellikle Sennheiser kullandıktan sonra bu kulaklığa alışamadım :D

  • Arkadaşlar merhaba,
    Daha önce airpods kullanıcısıydım, şarj ettikten sonra unuttuğum zamanlar oluyordu, anlayacağınız iyi gidiyordu, 2 aydır freebuds kullanıyorum son zamanlarda dikkat ediyorum şarjı çok çabuk bitiyor, dün akşam %100 şarj ile bıraktım sabah açtım kutusu %50 deydi, çok can sıkıcı bir durum. Şarjla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler. bana çok yardımı oldu. zaten elektronik bişi alıcaksam mutlaka bakıyorum buraya. millet de baya iyi yorumlar yapmış kulaklıkla ilgili. androidler için bi sürü seçenek varda hangisi iyi bulmak zor valla. bence bu kulaklıklarda en önemli şey gürültü engelleme. ses kalitesi zaten çok net ki buda olsun artık yıl olmuş 2020 aq! benim bu kulaklığı tercih sebebim içinde tıpalardan olmaması oldu. gürültüyü tıpa olmadan da kesmesi güzel hareket!
  • benim bugüne kadar aldığım en iyi elektronik ürünlerden biri çıktı. hani genelde böyle şeyleri adam gibi deneyip de alamıyoruz ya. ya mağazadaki görevlilierin anlattıklarına uyuyoruz ya da internet yorumlarından fikir ediniyoruz. sonrası biraz şans işte. kulaklığın şeklini ben çok beğendim kabı falan çok güzel. seslerden de memnunum telefonla görüşürken özellikle çok net. benim telefonum xiaomi redmi. bende tüm özellikleri sorunsuz çalıştı.
  • gürültü engelleme özelliğini çalıştırmak için bi uygulama yüklemek gerekiyomuş. uygulamayı kurduktan sonra ayar yapılıyo ondan sonra özellik çalışmaya başlıyo. bence gerçekten iyi şekilde gürültüyü kesebiliyo. ses kalitesinden, mikrofon netliğinden falan daha önceki yorumlarda bahsedilmiş zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.