Şimdi Ara

İncehesap / Oksid / Endeks Bilişim Üçlüsü - Ekran Kartı Mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam olarak buna sebep olan kim olduğunu bilmiyorum ama sanırım endeks bilişim masum zira değişim kararını onlar verirken, değişim ürününü İncehesap (Oksid Bilişim) gönderiyor. Yani tahminim o yönde ama bilmiyorum.

    İncehesap ilk cuma kampanyalarını yapmaya başladığında yoğun bir şekilde alışveriş yaptım her hafta. Tüm sistemi oradan topladım. Fiyatlarından ve kargolamadaki hızlarından da oldukça memnun kalıp, forumda çok defa övmüştüm bu firmayı. Nitekim satıştan sonrası çok farklıymış..

    18 Ekimde RX590 Nitro+ Special Edition aldım, şu mavi olan havalı arkadaş.

    3 hafta sorunsuz kullandığım kart, 3. haftanın sonunda aniden bozulmuştu. Sistem ekran kartını hiç görmüyor ve boot etmeye geçmiyordu.

    19 Kasımda fırsat bulup kartı İncehesaba kargoladım. Kartın kablo girişlerindeki plastik parçalara kadar, tamamen eksiksiz şekilde kutulayıp, bana geldiğinden daha korunaklı şekilde baloncuklara sarıp kolileyip gönderdim.

    İncehesap sattığımız ürün ayıplı çıkmış şunu bir telafi edelim demek yerine sağ olsun direkt Endeks Bilişime göndermiş kartı, garantiye. Eyvallah, hakkıdır.

    Bunun haberini ne arayarak ne mail atarak veren yok tabi. Her gün sitelerinden mesaj yoluyla sorarak öğrenebiliyorum bunu.

    Neyse sonrasında Endeks'in kartı dış servise yolladığını, sonrasında değişim kararı verildiği, değişim ürününün tarafıma yönlendirildiğini öğrendim. Oksid bilişimden adıma kargolanmış ürün. Tam bu 22 günlük sürecin sonunda bugün kargo elime ulaştı. Kolinin hali içler acısıydı, içinde baloncuk yoktu direkt kartın paketini koymuşlar neyse ki hasar içeri ulaşmamış kargoda.

    Ekran kartını paketten çıkardığımda bir an siyah beyaz görmeye başladığımı sandım... Benim kartın yerine Nitro+ Black göndermişler. (Bu kartın Nitro+ olanının bir Special Edition olanı var hem mavisi hem siyahı bulunuyor bir de düz olanı var ki o sadece siyah oluyor. Bana düz olan gelmiş)

    Bana gelen kartın gpu ve bellek frekansları bir tık daha düşük
    Rengi siyah
    Fanlarında ışıklar yok
    ve daha ucuza satılıyor.

    Millet endekse Rx570 Pulse gönderip Rx580 Nitro+ ile dönüyor, benim ürünü daha ucuzuyla değiştirmeyi uygun görmüşler birileri. Kim bilmiyorum? Ya incehesap/oksid ya da endeks.

    İncehesap / Oksid / Endeks Bilişim Üçlüsü - Ekran Kartı Mağduriyeti


    Elbetteki geri göndericem. Eğer THH ile uğraştırmadan değiştirirlerse yine günlerce bekletecekler. Yoksa yokuşa sürerlerse 5 ay THH bekleyeceğim...



    Gelen üründe de fatura, servis fişi v.s yok sadece sevk irsaliyesi var. Muhtemelen farklı ürün olduğu için garanti de nanay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 11 Aralık 2019; 21:12:6 >







  • Sorunu çözmeye çalışmadan direk buraya yazman bende art niyet hissettirdi. Buraya yazmaktan önce keşke kendilerine ulaşsaydınız.


    Firmayı savunduğum sanılmasın, kendileri benim siparişimi tedarik edemeyeceklerini söyleyip iptal ettiler. Bu forumdan bir arkadaşa aynı ürün benden sonra sipariş vermesine rağmen kargolandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osrs-can

    Sorunu çözmeye çalışmadan direk buraya yazman bende art niyet hissettirdi. Buraya yazmaktan önce keşke kendilerine ulaşsaydınız.


    Firmayı savunduğum sanılmasın, kendileri benim siparişimi tedarik edemeyeceklerini söyleyip iptal ettiler. Bu forumdan bir arkadaşa aynı ürün benden sonra sipariş vermesine rağmen kargolandı.
    Aradığımda 6'ya 10 var idi ve mesai saatlerinde arayın şeklinde bant kaydı vardı sadece. Yazdım zaten kendilerine de, ben 22 gündür bekliyorum kartın gelmesini sence ne gibi bir art niyetim olabilir?

    Ben sorun çözmeye çalıştıkça firmalar sorun üretiyor benim suçum neydi de 1 aydır yepyeni sistemimi kullanmak nasip olmuyor? Sorunu hemen halledecek adam alıp daha ucuz olan kartı gönderir mi? Haber bile vermeden. Ayrıca seçimlik haklarımdan hangisini tercih edeceğimi de soran olmadı, belki iade isteyecektim..

    Yapma hocam allahaşkına. Sen de benim gibi tüketicisin, empati yap art niyet aramadan önce lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 11 Aralık 2019; 21:33:10 >




  • İncehesap / Oksid / Endeks Bilişim Üçlüsü - Ekran Kartı Mağduriyeti

    Gelecek cevabı ve süreci de paylaşacağım hep birlikte göreceğiz bundan sonra ne olacağını.

    Umarım kimsenin başına gelmez.

    4+1 ev diye satıp, 3+1 ev vermekten bir farkı yok bunun.
  • direk iade edin satın aldığınız ürünün bir tık altında ürün gönderemezler böyle bir şey yok ancak ve ancak bu size teklif edilir sizde okey derseniz gönderme hakları olur. satın aldığınız fatura bilgilerindeki ürünü isteyin veya para iadesi talep edin sonuç alamazsanız tüketici hakem heyetine verin. bu ciddi anlamda rezalet
  • @Aerosol 34 Evet hocam kesinlikle, arayıp sorsalar belki kabul bile ederdim fark istemeksizin ama böyle emrivaki çok sinir bozucu oldu.

    Bugün müşteri temsilcisi ile yarım saat kadar görüştük telefonda. Para iadesinde anlaştık.

    Fatura tutarı olan 1300TL'ye artık RX580 bile alamam ama olsun içim rahat. Soğuttular beni Sapphire'den de, servisinden de, distrübitöründen de Yeni seri kartlar çıkana kadar ikinci elden 70-80 liraya eski, görüntü almalık bir kart alıp onunla kullanacağım bilgisayarı.

    Umarım söz verdikleri gibi iade de gerçekleşir.
  • Rx 580 istersen ben sana vereyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

    Rx 580 istersen ben sana vereyim.
    Fiyat ve durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.