Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
31.845
Cevap
379
Favori
1.612.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    Dur bende deneyeyim bu önerini sağolasın..
  • Bu ne güzel konuymuş. 

    Konsol, kardeşlik,kısaca ayarlar her şey var. 

    Ellerine sağlık. [:'(]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Ocak 2021; 19:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, işinize yaradıysa ne mutlu. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gerçekten mantıklı görünüyor. Sürekli pil değiştirmek yerine şarj etmek daha mantıklı.. bir de şarj ederken de kullanılıyorsa süper bir ürün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sine-FİL

    En uygun fiyat için Amazon stoğu kovalanmalı. Forumda X/S sipariş takip konusu var. Ordan yardım alabilirsiniz. Cihazın yanında 4 Adet Gp Reycko 2700 Mah Şarj edilebilir pil+Şarj cihazı alsanız yeterli olur. Ekstra olarak Gamepad analoglarını korumak için analog koruyucu alabilirsiniz.

    Dediklerinizi not aldım. En kısa zamanda siparişi veririm konsol gelince de konunun ilk mesajındaki yapılması gerekenleri yaparım tamamdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öz... kullanıcısına yanıt
    Hocam siz cihazı alın, gerisi kolay. :) Ekstralar kolayca alınır. Ayrıca pil değiştirmek 30 saniye sürmüyor. 4 tane alsanız değişimli kullanırsınız. 1 hafta gidiyor kullanımına bağlı olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    Dün akşam cihazı açtım çalıştı ama görüntü gelmedi. Kablo değiştim tv bile değiştim olmadı. Cihaz çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

    Yurtdışı supporta yazdım
    Onlarla bir şeyler daha yaptık yine olmadı. Daha önce one s de yine aynısı olmuştu. Hard reset yapınca düzelmişti.
    Bunda da denedim ama reset ekranıda gelmedi.
    Bende yattım sabah 9 da Microsoft u aradım.
    Anlattım durumu. Tamam uğraşmayın siz bize gönderin size yeni cihaz gönderelim dediler. Tamam dedim bilgilerimi aldılar. Bana mail attılar. Ups kargoyu aradım bana link attılar.
    Microsoft bilgilerini ve kendi bilgilerimi girdim. Saat dört gibi evimden gelip aldılar.

    Bakalım ne zaman sonuçlanacak.

    Şu ana kadat takır takır ve hızlı şekilde işledi.

    Çarşamba ups kapımdan almıştı. Kargo bugün öğleden sonra Microsoft a ulaştı ve Microsoft iki saat içerisinde yeni xbox series s cihazı yine ups vermiş.

    Valla helal olsun.

    Şu an top ups de. Ups biraz yoğun olduğunu söyledi. Sanırım en erken pazartesi en geç çarşamba gelir diye tahmin ediyorum.


    Bende kargoyu alıp 3 gün sonra Microsoft a ulaştırdı.Yine aynı gündr gelir herhalde.


    Microsoft da helal olsun. Bir kez daha kalbimi çaldı. 😍😍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Yetimoğlu_

    Yaklaşık 10 saat ac odyssey deneyimledim, hiçbir fps kaybı olmadan 1080p oynatıyor oyun.
    4K 60 inc tv de birde bu deneyim.
    Grafikleri, kaplamalar çok tatmin etti beni.
    One X güncellemesi aldığından mıdır bilemiyorum tabii, one s de oynamadığım için bir şey diyemiyorum.
    Ah ubisoft, Türkçe dil seçeneği neden sunmazsın ki.

    Kesinlikle fps kaybı vs yok. Upscale i bilmem fakat 1080p de görüntü kötü görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one ilk çıktığında aldım yani 2014 yılında ve tam 6 yıl sorunsuzca kullandım. İşin bitince takıyorsun kablosuna mis gibi, kablosunda ışıkta var.şarj olurken turuncu, dolunca beyaz yanıyor ve kablosu çok çok uzun. Tavsiye ederim
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ben de alırım, ilk etapta pille kullanırım sonra biraz ekonomiyi toparlayınca o bataryadan 2 tane birden alırım.

    Bu arada sipariş ettiğim ikinci kol geldi ama konsol hala kargoda. Biblo gibi duruyor su an ikinci kol :) ins yarın gelir de biraz takılırım, yoksa pazartesiyi bekleyeceğim mecbur.
  • 25 saat kadar AC Valhalla deneyimledim. Performans modunda yer yer FPS düşüşleri olmakla beraber genel tecrübe olarak gayet tatmin edici bir 60 FPS sunuyor oyun. Ancak screen tearing ciddi bir problem. Ubisoft’un bunu çözmesini umuyorum. Quality modunda ise sabit 30 FPS ve screen tearing yok. Ancak 60 FPS’i bir kez tadınca quality modundan kesinlikle zevk alamıyorsunuz. Yer yer çözünürlük düşmeside yaşadım ama %90 falan 1080p 60FPS sabit oynadım. Görsellik ise yer yer medium yer yer high.

    Normalde bir oyuna 200 liradan fazla para vermem. Assassin’s Creed’e hiç vermem. Ama X/S patch’i yüzünden Valhalla’ya 320 lira verdim. X/S Patch’i çıkmamış hiç bir oyuna para vermeyeceğim. Size de aynısını tavsiye ediyorum. Bizi önemsemeyen yapımcılara para kazandırmak anlamsız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Sorrow kullanıcısına yanıt
    Yeni nesilde gozlemledigim cogu oyuncunun fikri 60fps yonunde. Konsol cephesini yillarca 30fps'e kitlediler, simdi onu acildi bu kaymak gibi 60fps goruntusunu tadan insani cok zor baska biseyle kandirmak.

    Tabi ben mesela goruntuden ziyade fps'e ve oyun akiciligina onem veren bi oyuncuyum, baska seyler arayanlar cok memnun olmuyor quality modundan goruntu kisildigi icin ama o akicilik paha bicilemez bir sey.

    Destiny, Gears, Forza, We happy few, Valhalla ve cold war bu 60fpsyi mevzusunda nefis calisiyor.
  • Merhaba,
    P1-P2 ile ilgili anlayamadığım bir durum var.
    P1 ile ilgili şöyle bir bilgi var;
    Player1 - Hesap açıp oyunu satın alır,konsolda bu hesaba girer digital oyunu indirir ve bu hesabı konsolunda My Home Xbox olarak işaretler. Bundan sonra istediği hesaptan girip oyunu oynar ve diğer hesabı isterse konsolundan kaldırabilir.
    Şimdi ben P1 oyun satın aldığımda bunu illa kendi konsolumda girip giriş xbox’um yapmak zorundayım ama akabinde(oyunu yükledikten sonra) bu P1’i silebilirim(kaldırmak ile aynı sanırım)
    Aklıma yatmayan durum ise şu madem bu oyunun bulunduğu hesaba ilintili ise ben bu hesabı konsoldan sildiğimde kendi hesabımdan oynamama nasıl müsade ediyor?
    Ayrıca P1 ile P2 kullanıcılarının birbirlerini bilmesi gerekiyor mu?
    Yani satış yapılırken açıklamada genelde P1/P2 forumdan’dır diye ek bilgi yazıyorlar.
    Bu iki soruyu çöemedim bir türlü.
    Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAbutcuREis kullanıcısına yanıt
    Normal mi böyle olması acaba sizce?
  • Hocam 1080p 60 FPS artık bir lüks olarak görülmemeli. Ben şahsen artık AAA hiçbir oyunu 30 FPS oynamam. Bu herşeyden önce kendime hakaret olur. Yapımcılar kasacak bir zahmet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Sorrow kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katiliyorum. Bu yeni nesil guncellemesi alamayan oyunlarin firmalarinin ayibi. Ben outer worldse bayiliyorum mesela ama optimizasyon les, bazi combatlarda yeni nesilde bile nerdeyse 15fpse dusuyor oyun. Ben azimle XS guncellemesi bekliyorum yeniden oynamak icin ama firmanin pek umrunda degil misal, hic orali degiller.
    Bu isle cabuk ilgilenip oyuncuyu doyuranlar yeni sezonun kazanani olacaklar. Bunlar gibi gamsiz firmalarda oyun tarihine 1 tane oyun ekledikleriyle kalip unutulup giderler eger guncelleme atamaz yeni jenerasyonu yakalayamazlarsa.
  • GRID 2019 S SERİES 60 FPS

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioware’e Gamepass’taki oyunlar için mail yolladım. Şu oyunlara X/S patch’i getirin diye. Reddit’te birçok kullanıcı bu konu hakkında bireysel olarak oyun yapımcılarına mail atıyor. Çünkü şu tarih itibariyle elimizdeki cihazlar X/S patchler olmadan Netflix ve Amazon Prime kullanmak harici bir fonksiyon göstermiyorlar. Hadi Series X bir nebze, çünkü o oyunların One S versiyonlarını değil, One X versiyonlarını oynatıyor. Yani çoğu oyun tam optimize olmasa bile 60 FPS çalışıyor. Bu arada tabii ben, benim gibi oyunculardan bahsediyorum. Adam gidip platform, puzzle oyunu falan oynayacaktır onu X/S patch olmasa da tatmin eder. Ama benim gibi yalnızca AAA oyunlara ilgisi olan insanlar için X/S patch’i şart oğlu şart. Dediğim gibi Cyberpunk’ı bile almıyorum X/S patch’i yok diye. Bundan sonra böyle, kimse kusura bakmasın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediginiz firma suan microsoftun :) onceden fallout new vegas, star wars kotor , south park stick of truth gibi begenilen oyunlari da var. cok silincek bir firma degil ama bencede en azindan bi fps, cozunurluk optimizasyonu yapsalar bile yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shenoma -- 8 Ocak 2021; 23:53:6 >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.